Dodaj opinię

Opinie (50) ponad 20 zablokowanych

  • No i tak chyba powinna wyglądać świętojańska. Przynajmniej w weekendy.
    miq
    7 miesięcy
  • Ale w tej Gdyni się dzieje
    Tu piknik, tam piknik
    Gryzoñ
    7 miesięcy
  • N U D Y (2)
    tej ulicy żaden piknik nie uratuje
    7 miesięcy
  • Cos co na zachodzie jest standardem, u nas jest jednorazowa ucztą. (3)
    Druga sprawa to wymogi sanepid. Dopóki na byle G. do jedzenia trzeba 1000 zezwolen, papierkow, atestow i certyfikatow, nie spodziewajmy sie dobrego i taniego jedzenia w Posce. Na zachodzie jakośc jedzenie kontroluja konsumenci - konkurencja jest tak olbrzymia, ze wlascicele restauracji, kawiarni czy piekarni nie moga sobie absolutnie pozwolic na zadna wpadke. To dziala 100x lepiej nis wszystkie sanepidy. U nas trzeba robic tak, by sluzby panstwowe byly zadowolone, nie klient.
    7 miesięcy
    • Nikt tak nie dba o higiene jak oczy konsumenta (1)
      W tych namiotach bardziej się starają niż w restauracjach bo oczy widzą jak robisz jedzenie. W Londynie masz już na każdej ulicy Jamajczyka z kurczakiem i jedzą to ludzie na przerwie w pracy ubrani w gajer. Normalne
      7 miesięcy
      • robale się trawią. pany w gajerach przyzwyczajone, bo domu tez robale jadły. komu sie kłaniasz w pracy?
        7 miesięcy
    • kolekcjonerskie.. jak z dopalaczami - i już
      7 miesięcy
  • Bendi
    Dobry pomysł deptak na Świętojańskiej w Weekendny na początek
    7 miesięcy
  • Zobaczyłam upieczone gofry (9)
    I mowie ochoczo: zaczekam na świeże :-)
    Na co słyszę ze nie upiecze nowych, bo już ma upieczone i będą tak samo dobre

    ...

    Czuję fizyczny ból, a minęło już tyle godzin...
    Gofrolog
    7 miesięcy
    • To i**ota (6)
      Wiadomo że łatwiej mu wydawać te jak ma kolejkę ale jak klient życzy sobie świeże to powinien w podskokach zrobic nowe. Majatku ten duren nie zrobi. Idź do innego pewnie z chęcią zrobi swiezego
      7 miesięcy
    • wpdaj, zrobimy świeże.... z czym chesz
      tak jej.jemu kazal mówić szef -oszczędność, sprzedać wszystko łacznie z krzesłem i blatem.
      7 miesięcy
    • Ciesz sie, ze nie powiedzial kiedy dokladnie byly upieczone.
      Moglbys do teraz miec niestrawnosci.
      7 miesięcy
  • Sajgonki (5)
    Było pysznie:-)
    7 miesięcy
  • Opinia została zablokowana przez moderatora
    • Nie to co ty...
      Po kilku lotach myśliwcem i skokach że spadochronem do morza piszesz tu bystre komentarze w ramach relaksu
      7 miesięcy
    • lepsze to niż marnowanie czasu np w kościele. przynajmniej ludzie się czegoś dowiedzą.
      7 miesięcy
  • Opinia została zablokowana przez moderatora
  • Sama ulica Swietojanska nie ma zadnego znaczenia Dawniej jej blask pochodzil nie od nie samej ,a od atrakcyjnosci tego co dawal port stocznie itd Z przybylych statkow z z zagranicy wylewaly sie wszelkie nowosci i dobra na ul Swietojansko na 10 lutego i rowniez na chale .Obecnie tego nie ma i sama olica staje sie coraz bardziej zapyziałą nic jej juz nie pomoze Daremny trof i proze zale miejskich urzedasow
    7 miesięcy

Twoja opinia

zamknij
STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii