Opinie (50) ponad 20 zablokowanych

  • Nie bylem juz w Trojmiescie wiele lat ale to co widze na

    zdjeciach #4, #20, #25 to skandal. Jak mozna zostawic taki zaniedbany budynek w samym srodku Swietojanskiej to nie rozumiem. Szary brudny z odklejajacym sie tynkiem. Jak to spadnie komus na glowe to moze nawet zabic goscia.

    • 0 0

  • Czemu nie bylo nic za darmo? (1)

    Po co to organizowac jak za wszystko trzeba grubo placic a porcje jak dla krasnala?

    • 4 4

    • Organizatorzy musz przeciez z czegos zyc a i miasto musi zarobic.

      • 0 0

  • Jak zwykle po fakcie (1)

    Szkoda ze nie piszecie o takich imprezach wcześniej tylko po fakcie.

    • 1 0

    • Popieram

      Też tak myślę

      • 0 0

  • (4)

    No i tak chyba powinna wyglądać świętojańska. Przynajmniej w weekendy.

    • 93 16

    • Czy w tym roku dawali paragony? Czy można bylo płacić kartą? Bo w zaszłym roku nie było tych rzeczy

      • 0 0

    • darmo coś (1)

      dawali, czy ceny jak z najdroższych restauracji?

      • 3 5

      • darmo to ci w mopsie mogą dać

        • 7 3

    • Kiedy dokładnie to będzie?

      • 2 2

  • Opinia została zablokowana przez moderatora

  • Zobaczyłam upieczone gofry (9)

    I mowie ochoczo: zaczekam na świeże :-)
    Na co słyszę ze nie upiecze nowych, bo już ma upieczone i będą tak samo dobre

    ...

    Czuję fizyczny ból, a minęło już tyle godzin...

    • 23 7

    • To i**ota (6)

      Wiadomo że łatwiej mu wydawać te jak ma kolejkę ale jak klient życzy sobie świeże to powinien w podskokach zrobic nowe. Majatku ten duren nie zrobi. Idź do innego pewnie z chęcią zrobi swiezego

      • 7 7

      • (2)

        A od strony Mariny pyszne gofry, pieczone na bieżąco. Mniam, mniam...

        • 5 3

        • zapoznajcie się z czego te gofry są robione :) bo jeśli myślicie (tak jak ja do pewnego czasu) że właściciel co rano robi masę z jajek, mleka i mąki to się mylicie :D

          • 4 0

        • w domu mam lepsze, sąsiadka robi jak zony nie ma

          • 10 0

      • Totalne niezrozumienie gofrologii (2)

        Tyle w temacie

        • 4 2

        • Gofy robi sie na bieżąco i serwuje ciepłe chrupiące a nie zimny badziew

          • 6 0

        • bo gorfa to trzeba umić

          • 6 0

    • Ciesz sie, ze nie powiedzial kiedy dokladnie byly upieczone.

      Moglbys do teraz miec niestrawnosci.

      • 1 0

    • wpdaj, zrobimy świeże.... z czym chesz

      tak jej.jemu kazal mówić szef -oszczędność, sprzedać wszystko łacznie z krzesłem i blatem.

      • 0 1

  • Sajgonki (5)

    Było pysznie:-)

    • 7 16

    • (4)

      Jak się nazywał ten lokal serwujący sajgonki? Były petarda :)

      • 2 1

      • Sajgonki

        Były z restauracji Hanoi Pho na Piłsudskiego :)

        • 0 0

      • (2)

        Potwierdzam! I podbijam pytanie bo od wczoraj myślę tylko o tych sajgonkach :-) Skąd one były?

        • 0 1

        • (1)

          Bar Azja

          • 1 1

          • A to nie są te tluste ociekające tłuszczem z frytury sajgonki???

            • 3 1

  • N U D Y (2)

    tej ulicy żaden piknik nie uratuje

    • 33 23

    • Tylko żrą i sr*ją chodnik rozwalony kamienice obdrapane

      • 2 1

    • szare, brudne kamienice

      • 5 1

  • Opinia została zablokowana przez moderatora

  • Serio?

    Ile mozna tego zjeść? Dzikie tłumy jakby co najmniej królowa przyjechała.

    • 7 2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.