2020-08-07 09:37
Podaje np jajecznicę z cukrem i naleśniki z lodami. Z tym, że ona nie ma pojęcia o smakach i gotowaniu.
Może gdyby poszła do ekskluzywnej restauracji, to by zrobiła karierę jako guru innowacyjności, smaków eklektycznych i nieoczywistych?
2020-08-07 11:48
chyba omlet to się nazywa ta twoja jajecznica z cukrem
2020-08-08 12:23
Serio jesz jajecznicę z cukrem i nazywasz to omletem?
To na przyszłość taki protip: Wczesniej to wymieszaj, a białko ubij osobno.
2020-08-09 14:05
przestrzeni wypełnionej synergią.
2020-08-07 12:52
2020-08-07 13:59
Jaki Di Caprio?? O co kaman??
2020-08-07 15:02
2020-08-07 13:05
czym się od niej różni?
2020-08-07 14:16
przystawka jest większa. a amouse-bouche to jest taki drobiazg, jak czasem sie dostaje np. mini ciasteczko z filiżanką kawy czy herbaty
2020-08-07 15:32
niż przystawka. Dostajesz je gratis i nie wybierasz go z karty.
2020-08-07 18:36
Jakoś nie dam się przekonać...
2020-08-07 15:55
mieszczą się w nieformalnej, miejskiej przestrzeni pełnej synergii i radości przebywania. Niedawno byłem w jednym z gastro konceptów na foodpairingu i urzekły mnie serwowane dania. Niesamowite wrażenie zrobiły na mnie
mieszczą się w nieformalnej, miejskiej przestrzeni pełnej synergii i radości przebywania. Niedawno byłem w jednym z gastro konceptów na foodpairingu i urzekły mnie serwowane dania. Niesamowite wrażenie zrobiły na mnie śledziowe pierogi z blanszowaną pietruszką i grochowym popiołem, polane sosem z bączyn dzikich i leśnego rabarbaru. Na danie główne z moją partnerką i jej mężem zamówiliśmy wegańskie komplitrochalki smażone na tzw. zmyślonym maśle (znawcy wiedzą o co chodzi), duszone później z olejku z estragonu i malin. Szczerze polecam!
2020-08-08 08:33
2020-08-08 18:24
2020-08-10 06:59
najnowsze trendy są takie, że jednak należy ją zrobić metodą tripituo (francuska metoda)
2020-08-10 20:51
2020-08-09 08:05
Ulżyło ci?
2020-08-09 14:04
2020-08-07 19:55
Byłem tam kiedyś z zaproszonymi gośćmi . Jedzenie żenująco słabe , aż byłem zaskoczony . Słaba restauracja podobnie jak obsługa łasa tylko na napiwki ...
2020-08-07 22:54
Jak juz wychodzisz do ludzi to zdejmij rekawiczki a popowrocie do kuchni zaloz poprostu nowe. Z gory dziekuje.
2020-08-08 10:38
Położyłem kilka szprotek i przykryłem je szynka parmenska. Po upieczeniu posypałem wszystko szczypiorkiem. Czy w tym momencie stałem się artysta foodpairingu?
2020-08-08 12:26
2020-08-09 15:00
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.