2019-04-28 05:17
Opinia wyróżniona
Nie raz byłam w restauracji u Pana Tomasza gdzie był Szefem kuchni.... pyszne dania. Ciesze się że teraz w końcu jest Pan w Sopocie a nie tak daleko jak zawsze. Trzymam kciuki... To będzie moja ulubiona restauracja :) jest pełno pięknych restauracji w Sopocie ale nie ma co patrzeć na aranżacje lokalu bo chyba nie o to tu chodzi...
2019-04-28 14:28
jasne, można jeśc i w śmietniku, nie chodzi o aranżację przecież
2019-04-27 10:16
No i fajno! Im więcej dobrych miejsc do jedzenia z regionalnym jedzeniem, tym lepiej
2019-05-03 20:10
ale regionalna to by była kuchnia kaszubska, a nie polska...
2019-04-27 10:54
2019-04-27 22:10
tak tak tak :-)
2019-04-28 18:20
wegetariańskie dania widzę że też mają - mało ale coś jest
2019-04-27 11:00
Powinny byś jakieś makarony i pizza
2019-04-27 21:56
od razu widać, że wygrałeś życie
2019-04-27 11:11
a to pod tę restauracje remontowano dom zdrojowy i dodano jakies czarne elementy, ktore nie pasuja do zadnego budynku w okolicy?
Dlaczego restauracja w logo ma Since 1907, przeciez to budynek jest z tego
a to pod tę restauracje remontowano dom zdrojowy i dodano jakies czarne elementy, ktore nie pasuja do zadnego budynku w okolicy?
Dlaczego restauracja w logo ma Since 1907, przeciez to budynek jest z tego roku,a nie restauracja?
Menu typowo dla restauracji bez pomyslu - tatar, carpaccio, sledz, piers z kurczaka dla dziecka, tagiatelle. Jakiś polsko - włosko -nieznano jaki mix. Fussion bez sensu
2019-04-27 11:17
nowobogaccy zjedzą taki fusion bo go lubią, boją się innych smaków, boją się mocnych korzennych przypraw, mięsa spieczonego na dobrym BBQ bądź lekko tkniętej przez żar soczystej wołowiny, musi być świnia kura i ziemniaki
2019-04-27 22:08
menu ok, kuchnia regionalna, ale rzeczywiście niepotrzebne te wstawki carpaccio, tagiatelle
2019-04-27 13:19
A niby z jakiego tegionu sa te mix dania? Bo z pewnoscia nie z Pomorza, ani kaszub...czym to sie rozni od zarcia na wage w tesco?chyba tylko nazwa i tym ze ma szefa kuchni oraz kiepskim projeltem wnetrza.
2019-04-27 13:44
Mogło tam powstać pepco a powstała restauracja z dobrym, prostym jedzeniem. Każdy ma swój gust i jestem pewna ze to miejsce znajdzie wielu wielbicieli. Mi dobrego prostego jedzenia w Sopocie brakuje. są zabie udka, sushi, kuchnia gruzińska, azjatycka, pizza. Znasz kuchnie kaszubską? jak by sie to wpasowało w klimat Sopotu? sSzczególnie monciaka..
2019-04-27 21:47
to jedzenie wcale nie jest takie proste...regionalne/polskie, pewnie dobre
2019-05-03 20:11
kuchnia kaszubska idealnie by się wpasowała w atmosferę nadmorskiego miasteczka, bo przecież to jest właśnie serce Kaszub - regionu zwanego Nordą (lub Złotą Nordą)
2019-04-28 09:09
2019-04-29 12:36
wnętrze słabe. mogłoby nawiązywać do polskich regionów
2019-04-27 14:15
dziekuje nie polecam
2019-04-27 15:16
Oczywiscie Polacy zawsze niezadowoleni
2019-04-27 16:10
pamiętajmy o tej różnicy
2019-04-28 14:27
...ale moge wyrazić swoje zdanie czy mam chwalić bo ty tak chcesz? mam swoje zdanie i to jest dno. Dziękuję
2019-04-30 11:41
2019-04-27 15:52
Z odwiedzinami, czy po sezonie jeszcze będzie? Pytam poważnie bo w sezonie do Sopotu nie jeżdżę
2019-04-27 16:24
zeby byc normalnym czlowiekiem to musze jesc w tych miejscach??????????????
2019-04-27 17:08
a Sopot to gdzie leży, na Kurpiach ?
zawężanie terenu Kaszub do pojezierza w okolicach Kartuz czy Kościerzyny jest ahistorycznym niechlujstwem
2019-05-03 20:13
zgodnie z tym co niektórzy twierdzą 3-miasto leży w Prowansji, Walii, Skanii, a nawet na Wileńszczyźnie lub w delcie Nilu i Mekongu, byle tylko nie na Kaszubach. Prawda niektórych w oczy kole i chcą zakłamywać historię.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.