Opinie (55) ponad 20 zablokowanych

Wszystkie opinie

  • (1)

    No i fajno! Im więcej dobrych miejsc do jedzenia z regionalnym jedzeniem, tym lepiej

    • 36 6

    • ale regionalna to by była kuchnia kaszubska, a nie polska...

      • 0 0

  • Mięso mięso mięso.... :-( (2)

    • 21 41

    • tak tak tak :-)

      • 14 3

    • wegetariańskie dania widzę że też mają - mało ale coś jest

      • 0 3

  • Słabe to menu (1)

    Powinny byś jakieś makarony i pizza

    • 7 65

    • twój wpis jest lepszy

      od razu widać, że wygrałeś życie

      • 7 0

  • (2)

    a to pod tę restauracje remontowano dom zdrojowy i dodano jakies czarne elementy, ktore nie pasuja do zadnego budynku w okolicy?

    Dlaczego restauracja w logo ma Since 1907, przeciez to budynek jest z tego

    a to pod tę restauracje remontowano dom zdrojowy i dodano jakies czarne elementy, ktore nie pasuja do zadnego budynku w okolicy?

    Dlaczego restauracja w logo ma Since 1907, przeciez to budynek jest z tego roku,a nie restauracja?

    Menu typowo dla restauracji bez pomyslu - tatar, carpaccio, sledz, piers z kurczaka dla dziecka, tagiatelle. Jakiś polsko - włosko -nieznano jaki mix. Fussion bez sensu

    • 33 15

    • nowobogaccy zjedzą taki fusion bo go lubią, boją się innych smaków, boją się mocnych korzennych przypraw, mięsa spieczonego na dobrym BBQ bądź lekko tkniętej przez żar soczystej wołowiny, musi być świnia kura i ziemniaki

      • 4 7

    • menu ok, kuchnia regionalna, ale rzeczywiście niepotrzebne te wstawki carpaccio, tagiatelle

      • 6 0

  • Regionalne? (5)

    A niby z jakiego tegionu sa te mix dania? Bo z pewnoscia nie z Pomorza, ani kaszub...czym to sie rozni od zarcia na wage w tesco?chyba tylko nazwa i tym ze ma szefa kuchni oraz kiepskim projeltem wnetrza.

    • 35 8

    • Qwerty (2)

      Mogło tam powstać pepco a powstała restauracja z dobrym, prostym jedzeniem. Każdy ma swój gust i jestem pewna ze to miejsce znajdzie wielu wielbicieli. Mi dobrego prostego jedzenia w Sopocie brakuje. są zabie udka, sushi, kuchnia gruzińska, azjatycka, pizza. Znasz kuchnie kaszubską? jak by sie to wpasowało w klimat Sopotu? sSzczególnie monciaka..

      • 13 4

      • to jedzenie wcale nie jest takie proste...regionalne/polskie, pewnie dobre

        • 3 1

      • kuchnia kaszubska idealnie by się wpasowała w atmosferę nadmorskiego miasteczka, bo przecież to jest właśnie serce Kaszub - regionu zwanego Nordą (lub Złotą Nordą)

        • 0 0

    • Z regionu koszernego

      • 3 1

    • wnętrze słabe. mogłoby nawiązywać do polskich regionów

      • 1 0

  • Drogo i tyle w temacie

    dziekuje nie polecam

    • 30 23

  • (3)

    Oczywiscie Polacy zawsze niezadowoleni

    • 18 16

    • wolacy, nie mieszamy do tego normalnych Polaków

      pamiętajmy o tej różnicy

      • 3 8

    • (1)

      ...ale moge wyrazić swoje zdanie czy mam chwalić bo ty tak chcesz? mam swoje zdanie i to jest dno. Dziękuję

      • 3 1

      • tak jak i ty

        • 0 0

  • Trzeba się spieszyć?

    Z odwiedzinami, czy po sezonie jeszcze będzie? Pytam poważnie bo w sezonie do Sopotu nie jeżdżę

    • 26 2

  • de luxrer

    zeby byc normalnym czlowiekiem to musze jesc w tych miejscach??????????????

    • 18 4

  • po latach kulinarnych wędrówek (m.in. po Kaszubach), wrócił do rodzinnego Sopotu (1)

    a Sopot to gdzie leży, na Kurpiach ?

    zawężanie terenu Kaszub do pojezierza w okolicach Kartuz czy Kościerzyny jest ahistorycznym niechlujstwem

    • 31 12

    • zgodnie z tym co niektórzy twierdzą 3-miasto leży w Prowansji, Walii, Skanii, a nawet na Wileńszczyźnie lub w delcie Nilu i Mekongu, byle tylko nie na Kaszubach. Prawda niektórych w oczy kole i chcą zakłamywać historię.

      • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.