2020-11-25 07:27
Jest jeszcze pizza z "Gdynianki". Jedyna w swoim rodzaju i jakże dobra i kultowa od 30 lat :)
2020-11-25 07:43
To nie pizza tylko ulep polski
2020-11-25 07:51
Może i ulep ale trwa od 30 lat i bankructwo raczej nie grozi czego nie można powiedzieć o innych trendy wyszukanych pizzeriach :)
2020-11-25 10:40
2020-11-25 23:17
2020-11-25 08:58
odrobina porannego rasizmu co?
2020-11-25 23:18
2020-11-25 08:56
niepowtarzalna i najsmaczniejsza bez względu co konkurencja nie spłodzi w komentarzach lub nie zamówi w artykułach
2020-11-25 09:04
.. ale jest nasza, polska, z kilkudziesięcioletnia tradycją. Te wszystkie hipsterskie pizzerie szybko padają, a Gdynianka trwa
2020-11-25 21:07
trwa, bo zapewne lokal jest własnością tych co lepią te obleśne drożdżówy. Jakby wynajmowali to już dawno zainstalowali by się na gdyńskim meksyku :P
2020-11-25 23:16
2020-11-25 10:35
Zna ktoś miejsce w Trójmieście gdzie można zjeść pizze w stylu Chicago??
2020-11-25 23:17
Przecież napisali, Pop in w.Gdyni
2020-11-25 14:23
to ten sam styl, co pizzerinki czy bulki z parowka z piekarni. Masz tanio zapchac brzuszek
2020-11-25 21:46
2020-11-26 09:54
2020-11-27 13:26
Jest najlepsza! Nie traktuje jej do końca jako pizza ale od dziecka uwielbiam
2020-11-25 07:34
najlepszA
2020-11-25 07:48
Ohyda, nie ma nic wspolnego z pizza
2020-11-25 11:11
A nie o to zdrowie, czy smak. To tak jak z wódeczka czy z cygarem.
2020-11-25 09:49
Dla każdego.
2020-11-25 10:26
2020-11-25 10:43
koniecznie z mikrofali :D
2020-11-25 10:51
Tylko Ryga i pykanie w Diablo 2!
2020-11-25 10:58
Rigga była najlepsza jak była w aluminiowej foremce :(
2020-11-25 11:15
Oj tak, jeszcze pamiętam jej smak. Szkoda ze tak ją zepsuli
2020-11-25 07:41
2020-11-25 09:52
2020-11-25 09:56
...sorry ale w PL za niskie pensje netto żeby stołować się w barach czy jadłodajniach
ludzie ciągle głosują na socjalistów więc nie ma jedzenia poza domem
sad but true
2020-11-25 10:26
2020-11-25 23:58
2020-11-25 07:45
Cechą charakterystyczną tego lokalu były całe pokłady okruchów zalegających na bordowej filcowej wykładzinie, która wysciełala podłogę.
2020-11-25 08:23
pizzeria uno ?
2020-11-25 14:06
2020-11-25 07:49
Nie wiem jakie macie opinie, ale dla mnie smak pizzy w Gdynskich pizzeriach sie popsul albo sa nie dopieczone albo spalone Oszczedzanie na skladniach , niestety
2020-11-25 19:15
pizza. skąd ten światowy zachwyt?
2020-11-25 08:13
w Andiamo a Roma w Gdyni.
2020-11-25 08:14
ale przyzwyczajony jestem do takiej typowej "osiedlowej" pizzy.
2020-11-25 16:27
czyli najtańsza mielonka udająca szynkę i wyrób seropodobny z marko udający mozarellę ? i wszystko polane sosem czosnkowym/ketchupem ?
2020-11-25 17:09
dominuje mnóstwo seropodobnego czegoś, plus najtańsza szynka i dużo sosu czosnkowego. NIe ukrywam, że ma to swój klimat i szczególnie smakuje jesli się wcześniej cos piło :)
2020-11-25 19:16
Pizzę utopioną w sosie czosnkowym, polskiego chińczyka smakującego jak papier niezależnie od tego co się zamówi, kebaba z "mięsa" odświeżanego siedmiokrotnie, czy cokolwiek z Maka.
2020-11-25 08:30
Ten placek z Monte Verdi to nie naloletana. Blade ciasto, nie wyrośnięte brzegi.
2020-11-25 15:39
Pizze mają tragiczną, lat 90 ale kuchnia polska smaczna
2020-11-25 08:30
Pamietam jak byłam dzieckiem to chodziło się na pizzę na ul. Piwną. Były tam wielkie czarne stoły i ławy oraz najlepsza pizza jaką pamiętam :)
2020-11-25 12:57
2020-11-25 20:44
La pasta!
2020-11-25 21:28
To nie Szeroka?
2020-11-25 22:03
Tak
Szeroka
Dobra pizza i makaron.
Moje najlepsze lata - 90te
2020-11-25 08:31
Włosi sie pewnie chwycą za głowe :)
2020-11-25 09:01
Ja również, ale mało gdzie potrafią zrobić naprawdę dobrą.
2020-11-25 09:10
Pizza bianca to całkiem popularna sprawa, sam jadłem w Neapolu dla odmiany od jedzenia margherity i marinary na okrągło. :)
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.