2013-04-27 15:01
2013-04-27 15:50
to plajty są powszechne. A wystarczy NAJPIERW pochylić się nad excelem, policzyć koszty i prognozowane wpływy. Dodatkowo w polskim biznesie wpływy często traktuje się przychody...
2013-04-27 17:49
TAK! najlepiej dopierdzielić ceny na początek aby sie szybko dorobić a po tym przychodzi wielkie zdziwienie ze klientów break!
2013-04-27 18:28
kluczowa sprawa to marża pokrycia, jeżeli zakładane koszty nie bilansują się nawet z przychodami, to nie ma sensu w ogóle otwierać takiego interesu
2013-04-28 07:47
2013-04-29 09:10
Najlepsze lokale otiwerane są w stylu trendy i jazzy przez pozytywnie zakręconych alternatywnych elo młodych juppie. Wystrój sterylny (nie myliż z minimalem) a ceny z kosmosu. Bo oni nie tylko dają Ci zjeść oni dają Ci
Najlepsze lokale otiwerane są w stylu trendy i jazzy przez pozytywnie zakręconych alternatywnych elo młodych juppie. Wystrój sterylny (nie myliż z minimalem) a ceny z kosmosu. Bo oni nie tylko dają Ci zjeść oni dają Ci poczuć się juppie. Dlatego każdy kto ma kasę i mózg omija te nowe knajpki. Ceny mają być przystępne i adekwatne do jedzenia. NIE dla 30 zł za zupę, lecz oni tego nie zrozumieją.
2013-04-27 18:24
w Polsce plajtują budy z kurczakami z rożna a co mowić o jakiś lokalach.
2013-04-28 08:14
plebs mysli że jak będą drukować papierki to coś to da buahahahahahha
2013-04-27 18:28
"W weekend wystartują rejsy na Hel " czyżby komentaże nie podobały się naszym władzom ?????????????????????????????
2013-04-27 23:07
2013-04-27 15:05
to nie restauratorzy tylko zwykli złodzieje i cwaniaki. Przykładów jest wiele, od "weekendu za pół ceny" po smak dań kuchni zagranicznej przyrządzanych przez kucharzy nie mających pojęcia o swoim fachu... Wole zjeść w
to nie restauratorzy tylko zwykli złodzieje i cwaniaki. Przykładów jest wiele, od "weekendu za pół ceny" po smak dań kuchni zagranicznej przyrządzanych przez kucharzy nie mających pojęcia o swoim fachu... Wole zjeść w zwykłym barze mlecznym tam przynajmniej wiem co mnie czeka. Zwykłe domowe jedzenie ze świeżych składników. A nie jakieś przedziwne potrawy ze składników nie wiadomo jakiej daty...
2013-04-27 15:20
Dlatschego ten artykool yezt nah pierwshey stohniah?
2013-04-27 15:24
jedz zacierki i pyzy
2013-04-27 15:30
Stęchłe fląderki reklamowane jako "świeża rybka" za nie wiadomo jakie pieniądze pewnie...
2013-04-27 16:18
beczki po wojne co wrzucali kołmuchy i naziści rdzewieją i koroduja uwalniajac trujace i rakotworcze zwiazki, propaganda wolski nie moze sobie pozwolic zeby rybka sie nie sprzedawala, nawet cenzorzy tego portalu usuwaja
beczki po wojne co wrzucali kołmuchy i naziści rdzewieją i koroduja uwalniajac trujace i rakotworcze zwiazki, propaganda wolski nie moze sobie pozwolic zeby rybka sie nie sprzedawala, nawet cenzorzy tego portalu usuwaja takie komentarze, najwieksza zachorowalnosc na raka nine jest na slasku tylko w nadmorskich miejscowosciach ze wzgledu na zdrowe rybki, niemcy ostrzegali swoich obywateli ze sporzywanie ryb z baltyku niesie negatywne konsekwencje zdrowotne a Wy dalej wiezcie w bajeczki propagandy ryżego
2013-04-27 21:06
Beczki, o których piszesz, były wrzucane jeszcze zanim nazizm i komunizm się rozpowszechniły.
2013-04-27 21:38
Mówili nam na studiach aby nie spożywać ryb ze względu na trujące gazy z czasów II Wojny Światowej.
Powinien być zakaz.
Gdzie jest Sanepid czy jakieś inne G..wno?
2013-04-28 15:06
2013-04-27 20:43
proponuje dla ciebie szczaw i mirabelki! ;)
2013-04-27 20:45
Sprawdźcie kto jest właścicielem
2013-04-27 21:45
dlatego nie dziekuje szukajcie gdzie indziej naiwniaków co zaplacą za śmieciowe przeterminowane jedzenie przyządzone przez kucharza który jaj ka niepotrafi ugotować !
2013-04-28 04:52
trzeba wiedzieć gdzie dobrze zjeść. mnie bary mleczne nie interesują...
2013-04-28 13:12
Gdańsk bawi się w gastronomię. Niby restauratorzy chcą zyskać w sezonie na turystach, którzy obejdą ich lokale i jest im wszystko jedno czy będą zadowoleni czy nie. Jak może być inaczej skoro bierze się kucharzy za 7-8
Gdańsk bawi się w gastronomię. Niby restauratorzy chcą zyskać w sezonie na turystach, którzy obejdą ich lokale i jest im wszystko jedno czy będą zadowoleni czy nie. Jak może być inaczej skoro bierze się kucharzy za 7-8 zł na godz. i w dodatku ten kucharz musi gotować, robić za zmywakową, pomoc kuchenną a niejednokrotnie sprzątać. Tu poza sezonem nic nie działa, a i w porze letniej też nie ma rewelacji.
2013-04-27 15:08
the towers istnieje juz ze 3 lata na pewno, jaka to nowosc? chyba ze remont tam byl?
2013-04-27 16:38
A taka nowość, że dopiero teraz zapłacili za artykuł o nich.
2013-04-27 16:53
Tak istnieje 3 lata ale co roku byla inna tylko nazwa sie nie zmienia. Za rok przeczytacie o kebabowni 'The Towers' w tym miejscu
2013-04-28 17:55
nowa nie nowa.... ale dobre ceny mają...
2013-04-29 12:29
Czas sprawdzic zanim wpisze sie opinie, The Towers istnieje wprawdzie od 3 lat, lecz jak to bywa nie wszystkim udaje sie poprowadzic biznes dluzej...w tej chwili nowy wlasciciel prowadzi restauracje od marca, nowa jakosc, wspaniale potrawy, fachowa obsluga i wciaz cos nowego powstaje zatem radze odwiedzic The Towers bo naparwde warto :-)
2013-04-27 15:08
Czym bardziej designersko, tym mniej smaku.
2013-04-27 15:17
2013-04-27 15:30
bo nie moge znalezc w slowniku jezyka polskiego... podobnie jak lunche, coffe breaki, brieffingi i inne slowka uzywane powszechnie przez swiatowych polskich golodupcow..
2013-04-27 15:38
kup nowszy słownik
2013-04-28 22:09
i będzie po sprawie.
2013-04-27 18:41
http://www .pudelek. pl/artykul/54674/adam_g_skazany_co_z_dlugami/
2013-04-27 15:09
na pewno jest parę lokali gdzie można smacznie zjeść ...na jednej ręce policzysz , nowe jak zwykle ryzykowne więc chodze do sprawdzonych.
2013-04-27 18:24
myślę, że czasem warto zaryzykować :)
2013-04-28 00:15
Niby tak, ale to uczucie gdy wychodzisz z lokalu po zjedzeniu guana, podczas gdy mogles pojsc na cos dobrego do tego sprawdzonego......
2013-04-27 15:09
a kiedy plajty ??????????????
2013-04-27 15:24
Samo życie.
2013-04-27 15:10
tak jakby studenci lubili tylko i wyłącznie rocka ;/
2013-04-27 15:20
Rock, blues, jazz, reggae, lata 80-te... Czyli nie tylko rock:-)
2013-04-27 16:56
rock się skompromitował
2013-04-27 21:46
i ty też!
2013-04-28 13:19
ale niektórzy nie wyrastają
2013-04-27 15:10
dobrą restaurację powinno kojarzyć się po jedzeniu a nie obrazach na ścianach.
2013-04-27 15:10
Polacy wcinają pierogi bo taniej nie można
2013-04-27 15:11
chcesz w wieku 50 lat i wzwyż mieć zdrowe własne zęby?
jedz w domu lub w barach mlecznych.
2013-04-27 20:13
2013-04-28 10:31
2013-04-27 15:17
Jedyne co przetrwa to bary " mleczne".
Od Akademickiego po Kmar.
2013-04-27 22:16
kmar to już dawno przestał być barem mlecznym. Małe porcje i drogo
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.