Opinie (58) 10 zablokowanych

Wszystkie opinie

  • Folia nie powinna dotykać jedzenia, zachodzą reakcje. (1)

    • 19 23

    • Tam jeden gościu pracuje ?

      Pewnie mu z nosa kapie

      • 0 1

  • Mega!!! (8)

    Chociaż będę w 100% pewna, że wszystko jest przygotowywane ze starannością i dbałością o higienę. Super! Na pewno zamówię sobie od nich jedzonko.

    • 15 53

    • Nie stać Cię

      • 16 3

    • Teraz najważniejsze jest bezpieczeństwo! Naprawdę pokazują klasę

      • 12 15

    • Napisał menager restauracji,bo piękniej przekonać do zakupów nie można było.

      • 19 2

    • (1)

      Nie twoja liga.
      To nie pizerja na Przymorzu koło falowca.

      • 5 5

      • Kanarinios

        I tam jest kajlepiej

        • 0 0

    • Pewnie. Ja też zamówię o najpierw dam reksiowi

      • 7 0

    • Super zamów

      Dostaniesz upieczonego kurczaka zamrożonego w szokarce a następnie podgrzanego w hot shockarce. Smacznego.

      • 4 0

    • Nie ma gwarancji że nie mają wirusa

      • 0 0

  • (1)

    Super! Świetnie, że pomagają szpitalom, ale sami też dbają o bezpieczeństwo. Takich postaw teraz potrzebujemy!

    • 18 24

    • Nie, nie potrzebujemy. To tylko trendy. Lekarzy stać

      na jedzenie. Pielęgniarkom i innemu personelowi dajcie.

      • 4 0

  • (3)

    Powodzenia wszystkim. Pracownikom i pracodawcom. Maseczki super,ale czy noszą faktycznie cały czas? Czy jak cykne sobie fotkę przy ferrari będzie to oznaczało ze jest moje? Zdrowia.

    • 29 11

    • Oni noszą a lekarzom brakuje

      • 6 5

    • byłem, widziałem, noszą. I temperaturę też regularnie sprawdzają, a sterylność w kuchni wzorcowa

      • 1 6

    • Do ciebie bardziej tarpan pasuje.
      lub żuk z plandeką

      • 1 2

  • Kuchnia

    Wypas.

    • 12 16

  • Bardzo fajna inicjatywa. Oby tak dalej i wszystko wróci do normalności.

    • 12 11

  • (1)

    mnie się podoba robienie ciasta w szufladzie i to że w szpitalach będa jadać teraz ostrygi

    • 28 4

    • to ta nowoczesność?

      • 2 1

  • Hm (1)

    Szokarkę miałem już 10 lat temu na kuchni więc nic nowego.

    • 9 10

    • Szokarka

      A ja od 2003 i była przedemną jakieś 3 lata czyli dobre 20 lat temu

      • 2 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.