2020-12-26 13:06
Ceny znowu dla Norwegow
2020-12-26 13:54
Pare bulek za 170zl. Maja rozmach a ponoc tak im ciezko
2020-12-28 21:18
2020-12-26 16:09
Ktoś to kupuje za takie ceny?
2020-12-26 19:10
polskich zaznacz
2020-12-26 20:03
zapytałem znajomego "lekarza-profesora"co bedzie po szczepionce na covida - on po chwili namysłu spojrzał na mnie i ... nic -musimy sie nauczyc wspolistniec z covidem ,a dlatego ,ze na przykladzie grypy -tak... szczepionka na grype jest i nie wyeliminowała grypy ,tak samo bedzie z covidem on nie zniknie i musimy sie "przestawić" niestety.
2020-12-26 13:07
Daje do myślenia bo za tą sumę to mam 2x0,7 litra,Igreskoje 0,7 i cały stół zagrychy !!!! Jak zabraknie to skoczę po flaszkę do płaza ! Bo niby kto mi zabroni ??? Na jakiej podstawie ??? Rozporządzenia ?!?! Hehe....
2020-12-27 01:33
Gdzie darmowe jedzenie dla medyków jak na początku pandemii i trąbienie o tym w mediach? Przepadło jak tzw. zawieszona kawa czy zupa? Ostatnimi miesiącami nic nie słyszałem a zachorowań pierdut więcej!
2020-12-26 13:21
"Tegorocznego Sylwestra będziemy spędzać w wyjątkowych warunkach"
W wyjatkowych to znaczy w jakich? Sylwester jak co roku. Co sie przepraszam zmieniło? Stan wojenny?
2020-12-26 15:06
...
2020-12-26 15:25
Jak to nie wolno wyjść z domu? Co się stało?
2020-12-27 21:52
2020-12-26 17:11
2020-12-27 21:51
I zarobisz pałą teleskopową w kolano
2020-12-26 13:27
To byłby pierwszy sylwester u mnie z bułami jako daniem głównym, już widzę te zadowolone miny gości, którzy do 6.00 rano jedzą buły i gofry popijając to 250 ml nalewki. Szaleństwo, rozpusta i rozpasanie moralno- cielesne. A wszystko za jedyne 169 zły. Nieźli jajcarze z tych restauratorów.
2020-12-26 15:53
zenada taka aż kartofle w piwnicy gniją.
2020-12-28 09:45
a ja polecam boxy z malinowego ogrodu! mieliśmy na andrzejki, super jedzenie
2020-12-29 19:03
A ja nie polecam.
2020-12-26 13:59
Czemu nie kupię takiego boksu z kilkoma rogalami za 200zl? Na spokojnie to samo można zorganizować za 70zl. Pozostałe 130zl to wolę dać na prezent dla rodziny albo przelać na Wosp. oczywiście rozumiem to, że obecnie
Czemu nie kupię takiego boksu z kilkoma rogalami za 200zl? Na spokojnie to samo można zorganizować za 70zl. Pozostałe 130zl to wolę dać na prezent dla rodziny albo przelać na Wosp. oczywiście rozumiem to, że obecnie gastronomia jest w ciężkim okresie, ale biorę to na margines myśli ze wzgledu na to, ze doskonale przypominają mi się doświadczenia jeszcze sprzed roku, czy też lat poprzednich. Te spadające uśmiechy kelnerek, gdy orientują się, że nie jestes Norkiem/Niemcem, więc nie będzie przepłacania z uśmiechem nieświadomości po 15zl za tyskie z kija, czy sytuacje ze słynnymi jarmarcznymi pajdami chleba ze smalcem za 18ziko, co najmniej pamiętającym czasy sprzed wejścia do UE...:) Wszystko było nastawione na golenie zagraniczniakow oraz WarszaFkę ze słoma w butach wziętych w leasingu. Nagły ukłon w strone społeczności lokalnych pojawił się dopiero kilka miesięcy temu, gdy gastro była z ręką w nocniku. Nie chodzi mi w tym wszystkim o jakiś personalny ból tyłka. Po prostu nie dam sobie wbijać sentymentalnych bajeczek i przepłacać za coś po to, żeby ktos miał na spłatę leasingu na cayena:) Gdy wreszcie korona się skończy i turystyka z powrotem wróci do normy to zobaczycie
że z powprotem będziemy gorsza kategoria klienta względem podpitych Norwegów. Pozdrawiam;)
2020-12-26 15:46
100% zgadzam się z poprzednią opinią.
Ceny kosmiczne. Nie mają pomysłów na dobre jedzenie.
2020-12-29 19:05
audice i range'a. cayenki w gastro malo popularne.
2020-12-26 14:40
Gastronomia płacze ale cen nie obniży.
2020-12-26 15:06
2020-12-26 15:54
chyba zwykli mieszkańcy miasta, co nie dadzą się golić za byle co
2020-12-27 01:42
2020-12-26 15:31
Ja preferuję rodzinne przygotowywanie przekąsek / dań na sylwestra :) Będzie niedrogo, pysznie i nic się nie zmarnuje.
2020-12-26 18:03
to ja bede leczył kaca..za 200 zyla a tyle sobie nakupię w biedrze:)
2020-12-26 15:47
Dużo się zmieni przez ten okres wirusa. Sam zacząłem oglądać każdą złotówkę i planujemy z Rodziną wydatki, nawet te mniejsze. Do tej pory zawsze się robiło zakupy, chociażby na obecne Święta, żeby stoły się uginały i z
Dużo się zmieni przez ten okres wirusa. Sam zacząłem oglądać każdą złotówkę i planujemy z Rodziną wydatki, nawet te mniejsze. Do tej pory zawsze się robiło zakupy, chociażby na obecne Święta, żeby stoły się uginały i z lodówki jedzenie się wysypywało. A w tym roku na Wigilię śledzie plus pierogi i ryba, wczoraj żeberka, dzisiaj devoile z serem. Wszyscy najedzeni, a nieprzejedzeni :) A na Sylwestra zrobimy domową pizzę, do tego popcorn z garnka i będziemy z dzieciakami oglądać bajki.
2020-12-26 18:07
I tak Kaziu trzymaj ! Popieram Cię w 100 % . Kogo stać niech zamawia , kogo nie przekąski robi w domu .I tyle w temacie . Zdrowego 2021 Nowego Roku !
2020-12-26 18:24
Mój Brat zarabia miesięcznie rzędu 40 tys. netto + ma samochód (Skoda Superb) do dyspozycji bez ograniczeń, a robi zakupy w sklepie pod blokiem, a nie w knajpach, bo jak sam mówi, nie wie czy to mięso co mu podadzą jest świeże. Oraz czy w ogóle mają czysto na kuchni.
2020-12-26 18:37
A my zarabiamy 25 tys/ mc , dodatkowo mamy własnego sedana bez leasingu za 200 tys i spore mieszkanie bez kredytu i zamawiamy w knajpach. Kogo obchodzi co myśli twój brat?
2020-12-26 18:56
którzy dali się nabrać na "wielką krzywdę restauratorów"Bo trzeba być frajerem , aby dać się w to wkręcić.
Jedyne co mnie spotkało w takiej garkuchni to sr*czka. I nie mam na nią ochoty ponownie
2020-12-26 19:22
Dla ciebie już tylko pyry s cebulom i top chipsy z biedronki.
Jak możesz pisać, że restauratorom nie stała się krzywda jak pozamykali im biznesy?!
2020-12-26 19:48
nie myją rąk , ani nie dbają o świeżość produktów. Nic się nie zmarnuje, .Tylna ścianka w lodówce jest regularnie co tydzień wyskrobywana. . Strach coś zamawiać w poniedziałek , bo leży od poprzedniego czwartku . frajer
nie myją rąk , ani nie dbają o świeżość produktów. Nic się nie zmarnuje, .Tylna ścianka w lodówce jest regularnie co tydzień wyskrobywana. . Strach coś zamawiać w poniedziałek , bo leży od poprzedniego czwartku . frajer nie widzi , to wszystko zeżre. Nie chodzę po knajpach , a tym bardziej nie zamawiam na wynos . Zbyt dużo złych doświadczeń . Takie jedzenie tylko dla zdesperowanych , albo kompletnych abnegatów . Konsumencie ! Jak czegoś nie widzisz , to nie znaczy że problemu nie ma! Wręcz przeciwnie .
2020-12-27 19:55
Masz podejrzenia? To telefon do sanepidu i nie placz na forum.
2020-12-27 20:03
Taki typ czlowiek jest najgorszy.
Typowy Janusz z pieniedzmi na ktore nie zasluguje, bo nie odroznilby Amareny od wloskiego wina za 200 zl/butelka.
Tez znam takiego Janusza, ktory zarabia gruby hajs, a
Taki typ czlowiek jest najgorszy.
Typowy Janusz z pieniedzmi na ktore nie zasluguje, bo nie odroznilby Amareny od wloskiego wina za 200 zl/butelka.
Tez znam takiego Janusza, ktory zarabia gruby hajs, a chodzi od pol roku codziennie w jedynch dzinsach w kroku podartych, z dziura w kieszeniu i plama na nogawce, czwarty rok ma samsunga S7 z popekanym ekranem, wynosi papier z pracy, opala innych z fajek bo sam nie kupi paczki, a filmy i seriale kradnie z torrentow bo mu szkoda kasy na netflixa czy hbo.
Zakupy oczywiscie w biedronce: piwo Kustosz, makaron Dobrusia, ser Swiatowid, przyprawy Culineo , czyli najgorsze najtansze i nabjardziej biedackie produkty "spozywcze".
2020-12-29 16:13
I jeszcze ta Skodzinka "bez lymytu"...
2020-12-26 16:40
Po co te mięsne nazwy w wegetariańskim zestawie?
2020-12-26 17:49
Aż ajfony z odpalonym insta zwarcie maja, co?:)
2020-12-26 17:53
j.w.
2020-12-26 19:01
Niby wyrzekają się jedzenia mięsa, ale natura ciągnie wilka do lasu i muszą lansiarze oszukiwać rzeczywistość i żołądek - substytutami. Nie wiem czy to bardziej śmieszne czy żałosne.
2020-12-26 19:45
Wegetarianie tych nazw nie wymyślają... nie potrzebny mi boczek z warzyw.
2020-12-29 22:58
Obłudą i hipokryzją jest płacenie za cierpienie zwierząt.
2020-12-29 22:57
Dlatego, że 99% wegan i wegetarian jadło wcześniej produkty zwierzęce i takie nazwy łatwiej zestawić ze znanymi już smakami.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.