2013-12-09 15:04
musi musi.. karkówy w chobokach się już macerują.. bigosy na słoninie.. biała też już zamówiona.. oczywiście wszystko zlane sosem i podciągnite sowicie mąką..
2013-12-10 11:35
A wieczorem fitness z łopatą, sanki z dziećmi, spacer z psem i figura jak ta lala.
2013-12-09 15:57
Kolejna sciema
2013-12-09 16:29
2013-12-09 22:55
tak to sciema kolejna papka dla lemingów co muszą miec we wszystkim wskazówki bo nawet niewiedzą jak sie odżywiać na każda porę roku inaczej !!Dziwne ze kiedys tego niebyło i ludzie sie czuli doskonale nawet lepiej niz obecnie
2014-01-22 13:08
ale ludzie obecnie czują się źle nie dlatego, że "nie potrafią" sami zbilansować swoich posiłków, ale dlatego, że współczesne jedzenie jest tak zanieczyszczone chemią. Jestem z pierwszego pokolenia, które zaczęło w pełni
ale ludzie obecnie czują się źle nie dlatego, że "nie potrafią" sami zbilansować swoich posiłków, ale dlatego, że współczesne jedzenie jest tak zanieczyszczone chemią. Jestem z pierwszego pokolenia, które zaczęło w pełni zywić się chemią, od mleka w proszku poczynając. Do dietetyka warto pójść, aby dowiedzieć się jak wybierać produkty, które zawierają jak najmniej chemii. Oczywiście nie wątpię, że taką wiedzę można zdobyć samemu. Jednak, jak wiadomo, nie da się być specjalistą w każdej dziedzinie, stąd nie widzę niczego złego w korzystaniu z usług dietetyków.
2013-12-09 16:09
i nie ma problemu z tyciem
i kasa w kieszeni zostaje
2013-12-09 17:16
trafiłeś w sedno
2013-12-09 19:54
Pamiętajcie, że część ludzi owszem pracuje na mrozie. A część ludzi nie ma możliwości dogrzania pomieszczenia, w którym przebywa i pracuje w temperaturze np. 4 - 6 stopni.
Te osoby raczej powinny iść śladem naszych przodków i zapewniać organizmowi kalorie dla ochrony przed chłodem.
2013-12-09 22:51
sondaz d;la bezmozgow!
2013-12-10 16:29
z reguły zdaję się na potrzeby swojego organizmu i na to na co mam ochotę. rzeczywiście latem zbawieniem jest jak sobie zrobię blenderem philipsa chłodny koktajl owocowy z dodatkiem lodu. a jest o tyle przydatny, że zimą używam go do blendowania gorących kremów warzywnych.
2013-12-10 21:57
A ja uważam, że zimą lepiej używać blender brauna. Wiosną moulinexu a jesienią starego zelmera. I najlepiej uważnie słuchać odgłosu silnika w blenderze.
2013-12-11 09:11
Tłuste spasione warchlaki tylko wołają od mamy żreć a później dziwią się, że są tłustymi warchlakami.
2013-12-12 22:23
To dobrze czy nie dobrze!
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.