Opinie (14)

  • (1)

    musi musi.. karkówy w chobokach się już macerują.. bigosy na słoninie.. biała też już zamówiona.. oczywiście wszystko zlane sosem i podciągnite sowicie mąką..

    • 19 3

    • A wieczorem fitness z łopatą, sanki z dziećmi, spacer z psem i figura jak ta lala.

      • 2 0

  • Bzdura kompetna mozna cały rok jesc tak samo trzeba poprostu sie ruszac anie pierdziec przed telewizorem czy komputerem (3)

    Kolejna sciema

    • 23 8

    • Wszyscy głupio-mądrzy, a ten artykuł faktycznie sensowny (2)

      • 10 2

      • tys sie szczegulnie popisał mądroscią! (1)

        tak to sciema kolejna papka dla lemingów co muszą miec we wszystkim wskazówki bo nawet niewiedzą jak sie odżywiać na każda porę roku inaczej !!Dziwne ze kiedys tego niebyło i ludzie sie czuli doskonale nawet lepiej niz obecnie

        • 1 1

        • ale ludzie obecnie czują się źle nie dlatego, że "nie potrafią" sami zbilansować swoich posiłków, ale dlatego, że współczesne jedzenie jest tak zanieczyszczone chemią. Jestem z pierwszego pokolenia, które zaczęło w pełni

          ale ludzie obecnie czują się źle nie dlatego, że "nie potrafią" sami zbilansować swoich posiłków, ale dlatego, że współczesne jedzenie jest tak zanieczyszczone chemią. Jestem z pierwszego pokolenia, które zaczęło w pełni zywić się chemią, od mleka w proszku poczynając. Do dietetyka warto pójść, aby dowiedzieć się jak wybierać produkty, które zawierają jak najmniej chemii. Oczywiście nie wątpię, że taką wiedzę można zdobyć samemu. Jednak, jak wiadomo, nie da się być specjalistą w każdej dziedzinie, stąd nie widzę niczego złego w korzystaniu z usług dietetyków.

          • 0 0

  • Żryj połowę (1)

    i nie ma problemu z tyciem
    i kasa w kieszeni zostaje

    • 26 3

    • trafiłeś w sedno

      • 5 1

  • Co dobre dla jednego, drugiemu zaszkodzi

    Pamiętajcie, że część ludzi owszem pracuje na mrozie. A część ludzi nie ma możliwości dogrzania pomieszczenia, w którym przebywa i pracuje w temperaturze np. 4 - 6 stopni.
    Te osoby raczej powinny iść śladem naszych przodków i zapewniać organizmowi kalorie dla ochrony przed chłodem.

    • 9 0

  • Co dobre dla jednego, drugiemu zaszkodzi

    sondaz d;la bezmozgow!

    • 2 0

  • najlepiej się słuchać organizmu (1)

    z reguły zdaję się na potrzeby swojego organizmu i na to na co mam ochotę. rzeczywiście latem zbawieniem jest jak sobie zrobię blenderem philipsa chłodny koktajl owocowy z dodatkiem lodu. a jest o tyle przydatny, że zimą używam go do blendowania gorących kremów warzywnych.

    • 0 1

    • A ja uważam, że zimą lepiej używać blender brauna. Wiosną moulinexu a jesienią starego zelmera. I najlepiej uważnie słuchać odgłosu silnika w blenderze.

      • 0 2

  • Dzieci tylko by żarły!

    Tłuste spasione warchlaki tylko wołają od mamy żreć a później dziwią się, że są tłustymi warchlakami.

    • 2 1

  • Zjadłem przed chwilą 130 gramowe opakowanie Maltesers oraz 100 gramową czekoladę popijawszy 3 Specjalami

    To dobrze czy nie dobrze!

    • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.