Opinie (43) 5 zablokowanych

  • Pięknie podane jedzenie.

    Miło patrzeć jak rozwija się trójmiejska gastronomia.

    • 2 18

  • To już nie jest gotowanie sufit na główkę się im poobrywał

    • 17 1

  • Dzisiaj w restauracjach dostaje sie tylko dekoracje. A placimy jak za obiad dla 40 osob

    • 19 0

  • Najlepsza dekoracja

    To liść sałaty pod schabowym, plaster cytryny na surowce i koperek na kartoflach :-)

    • 26 0

  • wszyscy tacy ą ę

    a jak przychodzi sobota po piątku to na sniadanie ze smakiem konsumują pizze "kalabria" z kiełbasą, salami, boczkiem, kabanosem i podwojnym serem. nie oszukacie wlasnego ja, nic tak nie wchodzi jak kiebab o 4 w nocy

    • 16 0

  • Biały Królik- najlepiej! (2)

    Chef Koziorzemski - wiedza, pasja i niebywały talent! pyszne dania!
    zawsze ma jakieś zielone na talerzu - tak piękne jak pyszne! kto nie jadł to nie ma prawa się wypowiadać i tyle;-)
    Ja polecam!

    • 1 14

    • Zielone po ile (1)

      • 0 0

      • Za moich czasow było po

        Trzy zero, teraz słyszałem że nawet dwa razy drożej

        • 0 0

  • Nowoczesna gastronomia : nic na talerzu, wszystko na rachunku :)

    • 26 0

  • dopóki..

    nastepca ,,mendelejewa,, nie odkryje nowych pierwiastkow dopóty bedziemy obserwowac ,,wyzszy poziom,, gastronomi i zachwycac sie ,,kreatywnymi szefami kuchni,,!!! a w kaciku siedzi sobie p. Gessler i brechtając sie ze smiechu liczy zarobiona kase!!!! to jest,,kreatywna ,,kuchnia ....pozdrawiam

    • 0 0

  • Nie dla zwykłych ludzi

    Niestety tutaj wszędzie krytyka - zazwyczaj nie jest konstruktywna. Zrozumcie, że nie wszyscy jedzą żeby zaspokoić głód. Niektórzy jedzą dla przyjemności. Ja staram się to łączyć i raczej nigdy nie wybiorę się do takiej

    Niestety tutaj wszędzie krytyka - zazwyczaj nie jest konstruktywna. Zrozumcie, że nie wszyscy jedzą żeby zaspokoić głód. Niektórzy jedzą dla przyjemności. Ja staram się to łączyć i raczej nigdy nie wybiorę się do takiej restauracji jak na obrazku ale jestem w stanie zrozumieć że ktoś chce poczuć "tylko" niespotykany smak a nie się "nażreć". Więc komentarze "A gdzie jest to danie", "tym to się nie najem" pokazuje tylko że nie rozumiecie o co chodzi w takich restauracjach. Teraz możecie minusować jeśli zabolało.

    • 0 0

  • Lilu

    Czytalem wczoraj pewne forum pracownicze. Wydaje sie, ze robicie reklame firmie, która tragicznie traktuje swoich pracowników, troche wstyd. Może napisać artykuł właśnie o tym? Osob do wywiadu zapewne by nie brakowało.

    • 0 0

2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.