2013-10-01 22:42
:(
2013-10-01 22:57
mnie
2013-10-02 01:51
najwazniejsze zeby byc 'trendi'
2013-10-02 22:41
niektórzy wolą dzień w dzień schabowego z ziemniakami, inni nie
2013-10-02 08:37
Youtube: "eat real eat local"
Kanadyjczycy już to wiedzą, może warto by i Polacy się zastanowili...
2013-10-02 08:55
Cienka parówka z biedronki(8 zł/kg) polana olejem po szprotkach.
2013-10-02 18:51
"Obrane krewetki tygrysie przyprawić solą...."
Dalej nie było sensu czytać.
2013-10-03 03:52
Z tego co sie orientuje srimp piszemy w liczbie pojedynczej ,jak i mnogiej bez litery '"s
2013-10-04 00:04
2013-11-06 10:54
Bo są drogie!?
2013-11-29 16:25
Uwielbiam krewetki. Gorąco polecam zamiast masła, oliwy, - olej sezamowy do ich usmażenia. Nie wpływa na smak, daje piękną woń i jest idealny do krewetek.
2014-05-08 15:29
"Charakterystyczna różowa barwa jest wynikiem obróbki w wysokiej temperaturze" nie tylko. W krajach karaibskich popularne jest tzw. ceviche. Surowe krewetki moczy się przez 24h w soku z limonek. Zachodzi reakcja
"Charakterystyczna różowa barwa jest wynikiem obróbki w wysokiej temperaturze" nie tylko. W krajach karaibskich popularne jest tzw. ceviche. Surowe krewetki moczy się przez 24h w soku z limonek. Zachodzi reakcja chemiczna i wytrącenie białka, no i krewetki, mimo, że nie pieczone stają się różowe. Z cebulką i posiekanym pomidorem i pikantnym sosem pyyycha
2015-03-03 08:59
...
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.