2017-08-10 08:31
a jakieś padło z ciężarówki co jechało pół swiata, przygotowane przez autorskich kucharzy co w życiu w hiszapnii nie byli - 10 euro? te 6 euro to jakis podatek od jedzenia badziewia?
czekam az hiszpńscy
a jakieś padło z ciężarówki co jechało pół swiata, przygotowane przez autorskich kucharzy co w życiu w hiszapnii nie byli - 10 euro? te 6 euro to jakis podatek od jedzenia badziewia?
czekam az hiszpńscy kucharze otworzą "taverna varsovia" i bedą podawać tam bigos i pierogi które znają z internetu. oczywiscie 10 euro za porcyjke. 100% podbiją rynek. niech pan specjalista od wszystkiego red. S. napisze conieco o tym.
2017-08-10 09:20
bo ktoś za ten transport musi zapłacić
2017-08-10 09:57
A dlaczego w Afryce kurczaki są towarem ekskluzywnym a w PL traktowane jak ziemniak? Bo mamy tego w opór.
Tu jest Polska i za produkt importowany trzeba zapłacić. Dlatego taka cena. Nie dlatego że ktoś ma
A dlaczego w Afryce kurczaki są towarem ekskluzywnym a w PL traktowane jak ziemniak? Bo mamy tego w opór.
Tu jest Polska i za produkt importowany trzeba zapłacić. Dlatego taka cena. Nie dlatego że ktoś ma fantazje tylko w zakupie produkt nie jest tani. Poza tym mule szybko padają. Muszą być świeże bo się otruc można. Chyba że ktoś jedzie na mrożona h.
2017-08-10 10:32
dlatego w Polsce jadam polskie posiłki.
2019-07-19 15:41
2017-08-10 09:24
Bardzo drogo!
Tydzien temu, Cannes Francja: 1 kg muli w gorgonzoli kosztowaly mnie 14 EUR - w centrum miasta, przy bulwarze.
No, ale Polska to bogaty kraj i ma bogatych mieszkancow.
2017-08-10 10:34
2017-08-10 11:34
bo idac tym tokiem, w PL powinny kosztowac 6 EUR.
ps. ciekawe, co za frajerstwo mnie minusuje, hehe
2017-08-10 09:33
Sam prezydent Sopotu tam chodzi.
Ty też powinieneś !
2017-08-10 10:28
to myślę, że już nikt nie pójdzie
2017-08-10 14:10
2017-08-10 09:45
właściwie zjadam wszystko, ale owocom morza mówię stanowcze nie
2017-08-10 10:14
2017-08-10 10:39
zanim do proszku dolejesz wody
2017-08-10 12:47
2017-08-10 10:18
Zajmują wiele miejsca na talerzu, ale najeść się tym nie najesz. Walory smakowe, też przereklamowane. Może takie świeże prosto z morze, na białym winku z niewielkimi dodatkami, jako przekaska, ale na pewno nie jako danie w restauracji
2017-08-10 10:27
żadna nowość
2017-08-10 10:28
Ja bardzo polecam mule w sopockim Meridianie na koncu molo- sa przepyszne w gęstym sosie śmietanowym. Próbowałam wielu i te dla mnie cały czas sa numerem jeden!
2017-08-10 10:30
to wiedz, że każdy się skapnął i nikt tam na mule, ani nic innego nie wpadnie :)
2017-08-10 14:35
Chciałabym aby to była moja knajpa...
2017-08-10 10:35
2017-08-10 10:56
a jeżeli już pytasz, to "po ile" - po 8 sztuk na wiadro
2017-08-10 11:36
Dla mnie maja tam najlepsza na swiecie zupe rybna.
A wiem, co mowie, majac na mysli "swiat" - w przeciwienstwie do januszostwa stawiajacego minusy :)
2017-08-10 11:42
2017-08-10 10:31
Ale sie redaktor popisał ...to jest mit ze zamknięte mule są zepsute ... A wsioki na schabowegoi pierogi idźcie
2017-08-10 10:33
a właśnie wsioki jedzą mule w Polsce :)
2017-08-10 10:39
Ponadto w Londynie byłem na bufecie greckim i było tam 30 dan do próbowania za 10funtów i jesz ile chcesz! Nie wspomne juz o innych bufetach m.in indyjskim lub chińskim również za 10 funtów...Niedługo bedziecie musieli zmięknąc,bo inaczej zostaniecie bankruptami....
2017-08-10 11:18
i dawaj za kierownicę, bo na rozładunek się spóźnisz
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.