Opinie (103) ponad 10 zablokowanych

  • Mule w Azurro i Aioli

    Polecam spróbować, szczególnie te w Azurro. Duża i tania porcja

    • 12 6

  • Prymitywna prowokacja, postaraj się bardziej

    • 25 3

  • Polecam zakup siateczki świeżych muli w makro (stoisko rybne, raz w tygodniu mają dostawę) i przyrządzenie ich własnoręcznie - to jest dośc proste bo gotuja sie szybko, trzeba tylko zrobic sos. No i to raczej przystawka niż obiad, mięska w muszli niewiele.

    • 37 2

  • dlaczego w hiszpanii swieze mule kosztują 4 euro i to na rybackiej przystani

    a jakieś padło z ciężarówki co jechało pół swiata, przygotowane przez autorskich kucharzy co w życiu w hiszapnii nie byli - 10 euro? te 6 euro to jakis podatek od jedzenia badziewia?

    czekam az hiszpńscy kucharze otworzą "taverna varsovia" i bedą podawać tam bigos i pierogi które znają z internetu. oczywiscie 10 euro za porcyjke. 100% podbiją rynek. niech pan specjalista od wszystkiego red. S. napisze conieco o tym.

    • 24 6

  • Dla cherubinków z brodą jeżdżących damskim rowerkiem

    na głowie słomkowy kapelusz na racicach espadryle.
    Takie nie wiadomo co.

    • 11 15

  • Nie daje się parmezanu do owoców morza.

    • 11 2

  • lepiej

    ale stać Cię na więcej

    • 15 2

  • bo ktoś za ten transport musi zapłacić

    • 7 4

  • Sam jestes odpad

    • 23 3

  • potwierdzam, mule w azurro to jest to.

    • 4 2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.