2021-02-22 13:51
Przed kowidem- spieszmy się poznawać nowe restauracje, tak szybko znikają heheh
2021-02-22 13:54
2021-02-22 14:06
Najsmaczniej wygląda barszcz z kołdunami i babka ziemniaczana, jednak i tak nikt mnie nie przekona, że warto płacić 50 zł (z dowozem) za taki obiad, mając w tej cenie ze 3 posiłki "home made". Pulpety z indyka mnie
Najsmaczniej wygląda barszcz z kołdunami i babka ziemniaczana, jednak i tak nikt mnie nie przekona, że warto płacić 50 zł (z dowozem) za taki obiad, mając w tej cenie ze 3 posiłki "home made". Pulpety z indyka mnie powaliły, góra ziemniaków i dwie kuleczki mięsa za cenę porządnego hamburgera z solidnym kotletem. Jak mi się nie chce gotować, idę do biedry po paczkę pierogów lub pizzę. Wspieram rynek wydawniczy. Na gastronomię szkoda mi pieniędzy.
2021-02-22 16:24
2021-02-22 14:26
Przecież musiało to paść w całym wywodzie...nie ma siły inaczej...bezpretensjonalnie w punkt
2021-02-22 14:47
Restauracja Tu można marzyć jest już kolejny raz opisywana przez p. Haponiuk - w cyklu Jemy na mieście pojawiła się już w październiku 2019 roku, a test jedzenia na telefon zaliczyła 20 marca roku ubiegłego, 5 dni
Restauracja Tu można marzyć jest już kolejny raz opisywana przez p. Haponiuk - w cyklu Jemy na mieście pojawiła się już w październiku 2019 roku, a test jedzenia na telefon zaliczyła 20 marca roku ubiegłego, 5 dni wcześniej polecona jako miejsce, w którym można zamówić jedzenie na telefon. Następnie w maju 2020 roku portal reklamował jej nowe menu, a w lipcu zachwalał jako miejsce przyjazne seniorom. Innych artykułów, w których bardziej pośrednio mowa jest o tym lokalu, nie chce mi się wymieniać. Ostatnio, 10 lutego, w Tu można marzyć warto było kupić pączki z okazji Tłustego Czwartku... Tu można marzyć najczęściej reklamowaną restauracją na portalu Trójmiasto.pl?
2021-02-22 15:10
Na blogu p. Haponiuk w zakładce "współpraca" restauracja Tu można marzyć jest jednym z "ulubionych klientów"
2021-02-22 14:53
Nie ma nic prostszego więc zachęcam pobawić się w domu.
Podstawa to degustacja od razu, kartofle po odlaniu żeby nie zsiniały, podobnie kotlet - usmażony przed jedzeniem, ogórek kiszony z piwnicy. I szafa gra
2021-02-22 15:04
Kończę pracę o 17, przy pomyślnych wiatrach będę w domu 18:00-18:15. Nie mam ochoty jeść kotleta i kartofli z wody o 19 z czymśtam. Wychodząc z pracy skorzystam z oferty dla uczciwie pracujących i zarabiających od Brata Łata i zjem coś ciekawszego.
2021-02-22 19:45
Przegapiasz życie.
2021-02-22 20:56
Ty za to żyjesz jego pełnią smażąc w smrodzie jakieś schabowe
Chyba że to pomiędzy skokami z klifow i nurkowaniem jaskiniowym.
2021-02-22 23:07
Nie ma to jak życie: smażony kotlet z kartoflami z wody, a między czasie zaleganie na forach internetowych dla gołodupców.
2021-02-22 16:30
To żarty? Czy ignorancja?
2021-02-22 16:30
Ok
Ale nie każdy to lubi i/lub ma czas
Poza tym są ludzie, którzy zamiast godzinę czy dwie stać przy garach to w tym czasie zarobią na gotowy obiad i jeszcze im sporo zostanie...
Więc wszystko to
Ok
Ale nie każdy to lubi i/lub ma czas
Poza tym są ludzie, którzy zamiast godzinę czy dwie stać przy garach to w tym czasie zarobią na gotowy obiad i jeszcze im sporo zostanie...
Więc wszystko to sprawa indywidualna.
Zresztą w obecnych realiach normalnych, pracujących rodzin nawet jak ugotujesz gar zupy to na drugi dzień już nikt nie chce tego samego jeść.
Czasy się zmieniły.
I nie pisz, że ty robisz porzadny obiad w 15 minut...
2021-02-22 15:32
Może tym razem Pani redaktorka ugotowała by coś samemu. Dobrze smakuje, wiemy co tam jest. Smak jest o wiele lepszy niż z tych plastikowych pudełeczek. Masakryczna ilość plastiku poraz kolejny. Przy okazji robiąc domowy obiad zawsze możemy się czegoś nauczyć. Polecam pizzę z patelni. Zawsze jest jakaś satysfakcja. :-)
2021-02-22 16:32
2021-02-22 19:40
Satysfakcja z pizzy z patelni? Od takich satysfakcji można się powiesić.
2021-02-22 20:58
Hehe
Brakuje jeszcze satysfakcji z parówek zapiekanymi z serem w mikrofalówce
Takie społeczeństwo..
2021-02-22 15:56
Te recenzje to jak rozprawki z podstawowki, cotygodniowa dawka beki gwarantowana.
A ta restauracja Tomasza Dekera juz tu sie przewijala sto razy, odpusc, nikt nie pojdzie na rosol za 15 zl i pyzy za 4 dychy, szanujemy swoje pieniadze.
2021-02-22 17:41
Super,Wiem teraz które lokale omijać,Ceny kosmos!!!!!!!!!!!!!!!
2021-02-22 18:02
z pamiecia. A to nie pamieta ze smakowite danie takie jak kolduny moze byc smakowite (sic!), a to gapcio zapomnial kiedy dobry zurek jadl. Odkrywa smak buraka w barszczu a w pomidorowej smak pomidora. Niezle, coraz niezlej!
2021-02-22 18:05
skoro jakas cienka rosolina podana w plastikowej misce jest nieporownywalnie lepsza od "niedzielnego rosolu" Mamy. Zal mi jej.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.