2021-02-23 05:24
Też bym chciał umieć wyczuwać smak świeżego pomidora w lutym. Jak Pani to robi ? Gdzie się Pani tego nauczyła ? Zazdraszczam.
2021-02-23 00:18
Kołduny sporej wielkości
to raczej wada a nie zaleta
2021-02-22 13:10
Pretensjonalność tekstów spadła, ale uzupełniła je uznaniowość.
2021-02-22 23:44
I babka ziemniaczaną za 30 zl, japier mogli dopisać 200 ml i 200 gram, po tym to nawet nie ma czym się wys*ac
2021-02-22 13:26
Nie ma ludzi do konsumpcji
2021-02-22 14:53
Nie ma nic prostszego więc zachęcam pobawić się w domu.
Podstawa to degustacja od razu, kartofle po odlaniu żeby nie zsiniały, podobnie kotlet - usmażony przed jedzeniem, ogórek kiszony z piwnicy. I szafa gra
2021-02-22 15:04
Kończę pracę o 17, przy pomyślnych wiatrach będę w domu 18:00-18:15. Nie mam ochoty jeść kotleta i kartofli z wody o 19 z czymśtam. Wychodząc z pracy skorzystam z oferty dla uczciwie pracujących i zarabiających od Brata Łata i zjem coś ciekawszego.
2021-02-22 19:45
Przegapiasz życie.
2021-02-22 23:07
Nie ma to jak życie: smażony kotlet z kartoflami z wody, a między czasie zaleganie na forach internetowych dla gołodupców.
2021-02-22 20:56
Ty za to żyjesz jego pełnią smażąc w smrodzie jakieś schabowe
Chyba że to pomiędzy skokami z klifow i nurkowaniem jaskiniowym.
2021-02-22 16:30
Ok
Ale nie każdy to lubi i/lub ma czas
Poza tym są ludzie, którzy zamiast godzinę czy dwie stać przy garach to w tym czasie zarobią na gotowy obiad i jeszcze im sporo zostanie...
Więc wszystko to
Ok
Ale nie każdy to lubi i/lub ma czas
Poza tym są ludzie, którzy zamiast godzinę czy dwie stać przy garach to w tym czasie zarobią na gotowy obiad i jeszcze im sporo zostanie...
Więc wszystko to sprawa indywidualna.
Zresztą w obecnych realiach normalnych, pracujących rodzin nawet jak ugotujesz gar zupy to na drugi dzień już nikt nie chce tego samego jeść.
Czasy się zmieniły.
I nie pisz, że ty robisz porzadny obiad w 15 minut...
2021-02-22 16:30
To żarty? Czy ignorancja?
2021-02-22 13:21
Proszę o wyceny pod moim postem
2021-02-22 22:19
Ja proponuję dekonstrukcję dania. Surowy ziemniak, sól w sreberku, garnek wody, torebka herbaty 'Saga', cytryna. Wszystko za 99zł. Dowóz gratis.
2021-02-22 13:44
Cytryna bio z ekologicznych upraw woda z ujęcia głębinowego. Cena 55 PLN. Zapraszam.
2021-02-22 18:57
j.w.
2021-02-22 13:27
2021-02-22 13:32
2021-02-22 13:28
Dziwne i podejrzane to.
2021-02-22 13:27
2021-02-22 21:56
Co to za ankieta jak prawie wszystko można by było zaznaczyc, kuchnia Polska jest przebogata w różne potrawy
2021-02-22 15:32
Może tym razem Pani redaktorka ugotowała by coś samemu. Dobrze smakuje, wiemy co tam jest. Smak jest o wiele lepszy niż z tych plastikowych pudełeczek. Masakryczna ilość plastiku poraz kolejny. Przy okazji robiąc domowy obiad zawsze możemy się czegoś nauczyć. Polecam pizzę z patelni. Zawsze jest jakaś satysfakcja. :-)
2021-02-22 19:40
Satysfakcja z pizzy z patelni? Od takich satysfakcji można się powiesić.
2021-02-22 20:58
Hehe
Brakuje jeszcze satysfakcji z parówek zapiekanymi z serem w mikrofalówce
Takie społeczeństwo..
2021-02-22 16:32
2021-02-22 18:02
z pamiecia. A to nie pamieta ze smakowite danie takie jak kolduny moze byc smakowite (sic!), a to gapcio zapomnial kiedy dobry zurek jadl. Odkrywa smak buraka w barszczu a w pomidorowej smak pomidora. Niezle, coraz niezlej!
2021-02-22 18:05
skoro jakas cienka rosolina podana w plastikowej misce jest nieporownywalnie lepsza od "niedzielnego rosolu" Mamy. Zal mi jej.
2021-02-22 13:17
a coś z gdyni?
2021-02-22 17:43
Bo to dzbany nie chodzą do restauracji w Gdyni ! Najlepsze od lat jedzenie restauracja Moon na śląskiej ! Spróbujesz i już będziesz ich smakoszem .
2021-02-22 15:42
bilet do Gdańska.
2021-02-22 14:50
2021-02-22 12:39
Robią fajne zestawy na 5 dni za 60 zł
2021-02-22 17:41
Bulaj już to nie ten bulaj , jedzenie się bardzo popsuło , przestaliśmy tam zamawiać !
2021-02-22 12:52
nowe dania by mogli dodać za te 60 zł a nie tylko dwie opcje na 5 dni.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.