Opinie (64) 5 zablokowanych

  • Przychylam się do oceny pani Haponiuk

    Restauracja warta odwiedzenia

    • 12 10

  • Zawsze jak jestem w pobliżu

    To coś kupię, fajne miejsce i polecam

    • 31 8

  • (3)

    zapraszam do baru pietaszek,prowadzi go kanibal z wysp hula gula menu nie musze reklamowac

    • 15 6

    • Nie obrzydzaj ludziom dnia

      • 0 7

    • (1)

      ja zapraszam do kosciola w niedziele, tlumy wiernych uprawiaja kanibalizm i wampiryzm

      • 6 7

      • Nie bluznij

        Nie chodzisz to co tam wiesz

        • 3 7

  • Smażony bakłażan "pije" tłuszcz... (4)

    Traktowanie go tłustym majonezem (pewnie ze słoika?) przed położeniem pomidora jest bez sensu. Czosnek można przemycić w inny sposób, niekoniecznie w tym wypadku w majonezie...
    No i po co łączyć baraninę z

    Traktowanie go tłustym majonezem (pewnie ze słoika?) przed położeniem pomidora jest bez sensu. Czosnek można przemycić w inny sposób, niekoniecznie w tym wypadku w majonezie...
    No i po co łączyć baraninę z wołowiną? Takie pierożki z ortodoksyjnie baranim nadzieniem są najlepsze. Jeśli ktoś lubi baraninę będzie wniebowzięty, a jak nie lubi to w mikście z wołowiną też mu nie podejdzie.
    No i walenie do każdej potrawy tej bazylii...

    • 11 16

    • Sous-chef... (1)

      ale chyba samozwańczy szef kuchni chowany na internetowych mądrościach. Bakłażan w mące i to grubo tam napanierowane jak widać, co ci tam ma pić ten tłuszcz z majonezu? Gdyby to miała być lekka, śródziemnomorska kuchnia,

      ale chyba samozwańczy szef kuchni chowany na internetowych mądrościach. Bakłażan w mące i to grubo tam napanierowane jak widać, co ci tam ma pić ten tłuszcz z majonezu? Gdyby to miała być lekka, śródziemnomorska kuchnia, to zgrillowaliby go bez mąki i skropili oliwą z czosnkiem ale to jest kuchnia tatarska, jak rany boskie...

      Wołowina z baraniną...o food cost w internetach nie pisali?

      Sami tu znawcy kuchni z całego świata, jak i autorka zresztą też...

      • 0 5

      • tłuszcz z jakiego majonezu? Czytaj ze zrozumieniem

        gość ma racje - bakłażan pije tłuszcz podczas smażenia, tłuszcz z patelni, jest nasycony tłuszczem po takim smażeniu a potem dowala mu się majonez (!). I nie opowiadaj o food cost bo baranina nie jest droższa od wołowiny i nie trzeba tu przeprowadzać takich kombinacji, a w kuchni liczy się przede wszystkim prawdziwość dań

        • 4 2

    • Ciekawe z jakiego mięsa zrobiłbyś kołduny? (1)

      Też łączy się baraninę z wołowiną i to powinna być polędwica wołowa.

      • 1 0

      • jak się tak mądrzysz to dodaj jeszcze do farszu łój wołowy

        pochodzący z torebki tłuszczowej nerki wołowej, która zagwarantuje soczystość przy przegryzaniu kołduna. Nie wiem skąd u ludzi tyle nienawiści i hejtu

        • 1 0

  • jemy w mieście (2)

    a nie na!

    • 6 4

    • Jak ktoś jest nietutejszy to nawet lody na Oliwie lody sprzedaje.
      O tobie mówię ludziarnio Paulo!

      • 2 1

    • Poprawka bezpodstawna

      Nie masz racji. Forma "jedzenie na mieście" jest jak najbardziej poprawna. I nie ma to nic wspólnego z mówieniem "na Oliwie" czy "na Wrzeszczu".

      • 7 1

  • (1)

    Byłem pierwszy i ostatni raz.Po wizycie strulem się i 3 dni wycięte z życia

    • 11 8

    • A kiedy byłeś

      Może dostałeś coś z czasów sprzed wirusa . Ja jeszcze chwilowo odpuszczam wszelkie restauracje czekam aż się wyprzedadzą z towaru zgromadzonego rok temu. Potem idę odwiedzać znane mi miejsca i odkrywać nowe

      • 5 1

  • (2)

    No ciekawe . Fajnie to wygląda. Ciekawe ile to wszystko kosztuje i te inne, bo nie mówię, trzeba próbować, ale to są koszta pieniężne.

    • 5 42

    • Pisze /jest napisane

      • 7 1

    • Zawsze możesz zjeść pasztetową z biedry

      • 4 0

  • Ogólnie kebsa nie mają. Lipa.

    • 10 4

  • Czy to byc koszer? (1)

    Czy nas znad Zachodniego Brzegu Jordanu ugoscic?

    • 3 7

    • Jak znad Zachdodniego Brzegu

      To raczej halal

      • 4 1

  • Zupa za 18 ziko ? (3)

    Dziękuję, wysiadam. W domu gotuję za 20 ziko dla 4 osob na 2 dni.

    Renata

    • 14 12

    • Za darmo za drogo!!!

      To gotuj w domu i nie pisz zbędnych komentarzy!!! Chleb tez pieczesz w domu bo taniej? Możesz tez kury chodowac jajka będą tanie !!! I takich przykładów można pisać wiele a prawda jest taka ze idąc do np. restauracji nie

      To gotuj w domu i nie pisz zbędnych komentarzy!!! Chleb tez pieczesz w domu bo taniej? Możesz tez kury chodowac jajka będą tanie !!! I takich przykładów można pisać wiele a prawda jest taka ze idąc do np. restauracji nie płacisz tylko i wyłącznie za produkty do jakiegoś dania tylko za prace kucharza za lokal za media w lokalu + inne opłaty a dostajesz w zamian gotowy produkt. Nie stać nie chodzisz i tyle w temacie

      • 14 2

    • Teraz Renata? Znowu ty trollu?

      • 3 3

    • Tyle że te twoje pomyje za niczym nie smakują

      Za 20 zł dla 4 osób to zrobisz wodę z marchewki i ziemniaków a nie zupę.

      • 2 1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.