Opinie (74) ponad 20 zablokowanych

  • (3)

    Już El Paso to była kiepska kuchnia wiec skoro to ta sama właścicielka to nie ma co się dziwić , że jest przeciętnie .
    Kiedyś jak tam byłem to raz dostałem skwaśniałą zupę a drugim i ostatnim razem w zupie

    Już El Paso to była kiepska kuchnia wiec skoro to ta sama właścicielka to nie ma co się dziwić , że jest przeciętnie .
    Kiedyś jak tam byłem to raz dostałem skwaśniałą zupę a drugim i ostatnim razem w zupie znalazłem dodatek w postaci .... plastikowej pokrywki od jakiegoś pojemnika .
    Brud , smród i ubóstwo .
    Zreszta w Trójmieście nie ma dobrej restauracji meksykanskiej .

    • 22 2

    • Suavemente, ewentualnie tex-mexy w Oliwie w Classic Restaurant albo w Billy'sach --> ale oczywiście nie są tanie i troszkę za komercyjne jak dla mnie

      • 3 1

    • Tylko Pueblo Gdynia albo Clasic w Oliwie

      • 2 3

    • Pueblo w Gdyni !!! Chociaż jestem z Gdańska. To jadam tam jak jestem w mieście śledzia

      • 5 2

  • Jednym słowem wielka Qpa guana.

    • 19 2

  • po meksykańskim żarciu

    mam potężne wiatry, może to przez fasolę ?

    • 12 2

  • W El pasmo byłem raz i żarcie było kiepskie. Tam to musi już być naprawdę porażka...

    • 11 1

  • Ble (1)

    Znawczyni kuchni ??? No, nie. Moim zdaniem zna się jak świnia na mandolinie.

    • 15 14

    • Nic nie rozumiesz.

      Robi zdjęcia jedzenia. pisze o jedzeniu w internecie - wszystko wskazuje na to że jest znawczynią kuchni.
      Nie może być inaczej!

      • 2 1

  • O Boże znafczynio ty moja

    Tortilla była gumowata ponieważ była z Biedry lub Lidla. Każda tortilla przygotowana na miejscu (nawet zimna) nie będzie gumowata.

    • 13 1

  • Porcja jedzenia w domu

    3 zł pierś z kurczaka. 0.5 zł kartfelki. 1 zł surówka + woda za darmo. Dziękuję. Nie mam pytań.

    • 5 6

  • Chuross (4)

    Autorka chciała w Meksykanskiej knajpie zjeść hiszpański deser , jej wiedza powala .

    • 13 1

    • (1)

      Za to dostała polskie pierogi. Wiedza kucharza powala.

      • 5 0

      • Jedno warte drugiego

        • 3 1

    • Ech brak wiedzy powala (1)

      Churros jest jednym z najbardziej popularnym deserem w Mejsyku, a szczegoonie w kuchni tex mex. Swoje korzenie ma w Hiszpanii. Polecam poczytac o historii jedzenia.

      • 5 0

      • polecam pojechac raz do Meksyku i samemu sprawdzic

        gdziez tam podają slynne churros :)

        • 1 0

  • El regreso (2)

    Witam,

    myślę że lekko Panią ponosi , jestem częstym gościem w el regreso i zawsze jest bardzo smacznie. Czy są to odwzorowane smaki meksyku ? nie wiem nie byłem za oceanem, ale myślę że jest to jeden z

    Witam,

    myślę że lekko Panią ponosi , jestem częstym gościem w el regreso i zawsze jest bardzo smacznie. Czy są to odwzorowane smaki meksyku ? nie wiem nie byłem za oceanem, ale myślę że jest to jeden z najwyższych poziomów kuchni tex-mex w trójmieście. żal czytać czasem Pani opinie.. wiedząc ile Ci ludzie wkładają pracy w gastronomi w to wszystko. Może problem leży po Pani stronie i tym że oczekuje Pani za wiele.

    • 3 20

    • Właściciel się broni...

      • 4 0

    • Szanowny p. Prezesie, z całym szacunkiem ale zgadzam się, niestety, z autorką artykułu. Do tego aby jedzenie było dobre same dobre chęci nie wystarczą i z tym najwyższym poziomem to trochę pan pojechał. Jedzenie tam jest co najwyżej przeciętne i tak też zostało ocenione.

      • 4 0

  • Jedzenie

    Witam, byłem próbowałem wszystkiego, moja opinia jest taka, albo powinni zmienić kucharza albo zainwestować w składniki, lekka modyfikacja menu tez by dała na plus, dania jak i dodatki są mdłe, tortillę, czy nachos kupne

    Witam, byłem próbowałem wszystkiego, moja opinia jest taka, albo powinni zmienić kucharza albo zainwestować w składniki, lekka modyfikacja menu tez by dała na plus, dania jak i dodatki są mdłe, tortillę, czy nachos kupne co traci na wartości, guma poprostu, brak przypraw,czuć tylko kolendrę, pikantnosci zero. Szkoda bo uwielbiam kuchnie mex i do tego lokalizacja super. Niech właściciele pomyślą o tym bo szkoda żeby zamknąć be zysku, na zimę zrobić zmiany i goscie sami będą przychodzić ale jedzenie musi sie samo bronić

    • 9 1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.