2018-10-10 10:01
Już El Paso to była kiepska kuchnia wiec skoro to ta sama właścicielka to nie ma co się dziwić , że jest przeciętnie .
Kiedyś jak tam byłem to raz dostałem skwaśniałą zupę a drugim i ostatnim razem w zupie
Już El Paso to była kiepska kuchnia wiec skoro to ta sama właścicielka to nie ma co się dziwić , że jest przeciętnie .
Kiedyś jak tam byłem to raz dostałem skwaśniałą zupę a drugim i ostatnim razem w zupie znalazłem dodatek w postaci .... plastikowej pokrywki od jakiegoś pojemnika .
Brud , smród i ubóstwo .
Zreszta w Trójmieście nie ma dobrej restauracji meksykanskiej .
2018-10-10 13:21
Suavemente, ewentualnie tex-mexy w Oliwie w Classic Restaurant albo w Billy'sach --> ale oczywiście nie są tanie i troszkę za komercyjne jak dla mnie
2018-10-10 13:26
Tylko Pueblo Gdynia albo Clasic w Oliwie
2018-10-10 17:21
Pueblo w Gdyni !!! Chociaż jestem z Gdańska. To jadam tam jak jestem w mieście śledzia
2018-10-10 10:01
2018-10-10 13:22
mam potężne wiatry, może to przez fasolę ?
2018-10-10 16:05
W El pasmo byłem raz i żarcie było kiepskie. Tam to musi już być naprawdę porażka...
2018-10-10 17:59
Znawczyni kuchni ??? No, nie. Moim zdaniem zna się jak świnia na mandolinie.
2018-10-10 23:14
Robi zdjęcia jedzenia. pisze o jedzeniu w internecie - wszystko wskazuje na to że jest znawczynią kuchni.
Nie może być inaczej!
2018-10-10 18:50
Tortilla była gumowata ponieważ była z Biedry lub Lidla. Każda tortilla przygotowana na miejscu (nawet zimna) nie będzie gumowata.
2018-10-10 22:36
3 zł pierś z kurczaka. 0.5 zł kartfelki. 1 zł surówka + woda za darmo. Dziękuję. Nie mam pytań.
2018-10-10 22:40
Autorka chciała w Meksykanskiej knajpie zjeść hiszpański deser , jej wiedza powala .
2018-10-11 07:30
Za to dostała polskie pierogi. Wiedza kucharza powala.
2018-10-11 09:04
2018-10-11 15:01
Churros jest jednym z najbardziej popularnym deserem w Mejsyku, a szczegoonie w kuchni tex mex. Swoje korzenie ma w Hiszpanii. Polecam poczytac o historii jedzenia.
2018-10-11 15:08
gdziez tam podają slynne churros :)
2018-10-11 16:35
Witam,
myślę że lekko Panią ponosi , jestem częstym gościem w el regreso i zawsze jest bardzo smacznie. Czy są to odwzorowane smaki meksyku ? nie wiem nie byłem za oceanem, ale myślę że jest to jeden z
Witam,
myślę że lekko Panią ponosi , jestem częstym gościem w el regreso i zawsze jest bardzo smacznie. Czy są to odwzorowane smaki meksyku ? nie wiem nie byłem za oceanem, ale myślę że jest to jeden z najwyższych poziomów kuchni tex-mex w trójmieście. żal czytać czasem Pani opinie.. wiedząc ile Ci ludzie wkładają pracy w gastronomi w to wszystko. Może problem leży po Pani stronie i tym że oczekuje Pani za wiele.
2018-10-11 17:17
2018-10-11 19:01
Szanowny p. Prezesie, z całym szacunkiem ale zgadzam się, niestety, z autorką artykułu. Do tego aby jedzenie było dobre same dobre chęci nie wystarczą i z tym najwyższym poziomem to trochę pan pojechał. Jedzenie tam jest co najwyżej przeciętne i tak też zostało ocenione.
2018-10-11 18:46
Witam, byłem próbowałem wszystkiego, moja opinia jest taka, albo powinni zmienić kucharza albo zainwestować w składniki, lekka modyfikacja menu tez by dała na plus, dania jak i dodatki są mdłe, tortillę, czy nachos kupne
Witam, byłem próbowałem wszystkiego, moja opinia jest taka, albo powinni zmienić kucharza albo zainwestować w składniki, lekka modyfikacja menu tez by dała na plus, dania jak i dodatki są mdłe, tortillę, czy nachos kupne co traci na wartości, guma poprostu, brak przypraw,czuć tylko kolendrę, pikantnosci zero. Szkoda bo uwielbiam kuchnie mex i do tego lokalizacja super. Niech właściciele pomyślą o tym bo szkoda żeby zamknąć be zysku, na zimę zrobić zmiany i goscie sami będą przychodzić ale jedzenie musi sie samo bronić
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.