Opinie (167) ponad 20 zablokowanych

  • Brakuje mi tam talerza z szerokim rondem.

    Wtedy by ta kropla zupy wyglądała okazałej .

    • 41 4

  • Kuchnia Polska

    Burger...

    • 48 2

  • rekiny biznesu

    Za takie porcje taka cena ehhhh polska gastronomia to dno
    Ładnie wygląda i na tym się kończy. Wielkość tych dań to skandal. W najmniejszym procencie nie przypomina to jedzenia z PRL a już na pewno nie wielkość. Otwieracie knajpe na wzór PRL?????
    Kpina

    • 35 1

  • Ceny!! O.o (1)

    Nawet jak na standardy restauracji w Gdańsku, ceny za te "piko dania" są astronomiczne. Dwie osoby za 200zł się tutaj nie najedzą. Nie wierzę że autorka wyszła najedzona, a widać że to raczej nie drobna osoba. Ceny

    Nawet jak na standardy restauracji w Gdańsku, ceny za te "piko dania" są astronomiczne. Dwie osoby za 200zł się tutaj nie najedzą. Nie wierzę że autorka wyszła najedzona, a widać że to raczej nie drobna osoba. Ceny typowo pod zagranicznego turystę, a potem zdziwienie że po pół roku wszystko padło. W obecnej sytuacji i kryzysie uważam, że za maksimum 150zł dwie osoby powinny się najeść ze smakiem. I takich knajp w Trójmieście jest multum.

    • 45 2

    • Niestety. Dla nas to raczej luksus wyjść raz w tygodniu do restauracji, bo ceny są astronomiczne.

      • 13 0

  • Wystrój minimialistyczny...

    Porcje również minimalistyczne, za to ceny maksymalistyczne. Tak słabego stosunku ceny do wielkości dania, to dawno nie widziałem.

    • 49 2

  • (5)

    Powiedzcie mi pajace co to jest bekon z bakłażana ???

    • 54 5

    • To samo co smalec ze sliwek (2)

      Tak! Smalec ze sliwek też widziałem w którymś z tych "artykułów".

      • 12 0

      • Smalec z fasoli też był (1)

        • 11 0

        • Smalec czyli smarowidło. Bekon to pewnie, cienkie płaty bakłażana usmażone na chrupko.

          • 2 6

    • bekon z bakłażana

      Może to jest bekon z prosiaczka karmionego bakłażanami ? W myśl : jesteś tym co jesz...

      • 4 0

    • Jest warty tyle co pasztet z selera, piwo bezalkoholowe i pornolki w radio.

      • 2 1

  • Jak tam matias?

    Ten wyprany konserwantami do białości kawałek śledzia to co najwyżej +matyjas+ a nie matias.

    • 26 2

  • Wystrój masakra

    Jedzenie niezłe ale projekt wystroju robił chyba niewidomy (z całym szacunkiem dla niewidomych). Głownie ze względu na wystrój raczej tam nie wrócę. Kurkowa rzeczywiście smakowała bardziej jak koperkowa i faktycznie ten chips ratował sytuację. Aha, porcja była spora (zdjęcie nie oddaje wielkości talerza). Poza tym ziemniaki dawały mega sytość.

    • 16 3

  • Bardzo małe porcje za taką cenę. To chyba żart. (2)

    • 33 2

    • (1)

      A może talerz jest taki duży?! Widać, że nie bywacie na mieście. Jadam w różnych miejscach i nigdzie nie wyszłam głodna. A zjeść potrafię

      • 1 6

      • Współczuję wyciętego żołądka...

        • 7 0

  • Burak który jest najtańszy sprzedawać za taką cenę?

    Odlot

    • 37 2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.