2022-05-13 13:46
Litości, pani Agnieszko. TEN małż, nie ta małża.
2022-05-13 14:10
... moze oczekuja turystow a nie stalych gosci :)
2022-05-13 14:16
Opinia wyróżniona
Lubię pani artykuły, kiedyś mnie trochę drażniły ale ostatnio wydaje mi się że są coraz bardziej obiektywne i trzymają równy poziom, pozatym to miły przerywnik od zalewu zewsząd ciężkiego gatunkowo szumu informacyjnego, pozdro
2022-05-13 14:19
Kupuję frytki z budki kontrastu siadam na murku i już mam podobny widok
2022-05-13 16:22
2022-05-13 17:06
2022-05-13 14:30
Ale widocznie to restauracja dla bogaczy.
Teraz w TV puszczają takie prześmiewsze "Wyjście awaryjne" i tam jest taka scenka z restauracji gdzie podają zupkę chińską. To dla mnie zawsze tak wygląda. Ludzie udają, że
Ale widocznie to restauracja dla bogaczy.
Teraz w TV puszczają takie prześmiewsze "Wyjście awaryjne" i tam jest taka scenka z restauracji gdzie podają zupkę chińską. To dla mnie zawsze tak wygląda. Ludzie udają, że jedzą złoto, a w domu to samo można zrobić dużo taniej, przyjemniej bo np. gotować z dziewczyną, żoną, dziećmi i nie opłacać tych wszystkich cwaniaków, co to zaoszczędzili po tatusiu pół miliona i otwierają biznesy. Jak Lewandoowski piłkarz właściciel wykwintnej restauracji :)
Kojarzą mi się lata międzywojenne - przepych, bufonada, a ci wszyscy ą ę potem za granicę uciekać zamiast bronić kraju.
2022-05-13 14:30
Opinia wyróżniona
Słaba również obsługa. Szkoda tego miejsca na taki standard jak tam jest oferowany. Aż dziwne, że to jeszcze ciągle funkcjonuje ale jak widać w turystycznym miejscu wszystko się sprzeda.
2022-05-13 14:38
Skala ocen: 1-10 czy szkolna? :) Istotna kwestia, a w artykule nie doszukałem się takiej informacji. Poza tym bardzo fajnie się to czyta, konkretnie i na temat. Pozdrawiam Panią autorkę
2022-05-13 14:58
Dobra feta?
2022-05-13 16:29
Od sprawdzonego dealera
2022-05-13 15:16
Opinia wyróżniona
stwierdzam, że artykuł jest sprawiedliwy. Tak właśnie tam jest.
Proszę o więcej takich obiektywnych ocen lokali, pisanych na zasadzie: prawda, cała prawda i tylko prawda.
Dobre pochwalić, wady wytknąć. Tylko wtedy restauratorzy poprawią swe usługi
2022-05-13 15:24
Jest tam również przepyszny kurczak z okrą, a w menu zimowym był doskonaly talerz owoców morza w tempurze.
2022-05-14 09:25
Czyli kucharze potrafią zrobic 3 dania? To ci fachury ;)
2022-05-13 15:39
Dłużej się czeka na podanie menu niż je potrawy.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.