2020-05-03 20:18
Nie/ mięsny przepyszny !
2020-05-03 21:17
Idealnie smakują do schabowego, steka, albo do biteczek :*
2020-05-03 21:30
Nie jestem wegetarianka ale jakość mięsa jest tak beznadziejna ze 100 x wole zjeść wege burgera z mnóstwem warzyw niż śmierdzącego kotleta. Trzeba się niezle nakombinować Zeby zdobyć dobrej jakości mięso. Drobiu to już w ogóle nie uznaje fuj - jeden wielki ślepy antybiotyk z trzema nogami . Wybieram flexitarianizm.
2020-05-04 05:38
Sama badasz czy z dala od szosy, czym naworzone, podlewane i odchwaszczane? XDDD
2020-05-04 09:09
Żarcie na mieście w ogóle nie jest dla mnie. Wszystko co robię robię sama wiem co jem i wiem co kupuje. Z mężem czasem wychodzimy do restauracji wybieramy wtedy te lepsze aby spróbować nowych smaków, takich których w
Żarcie na mieście w ogóle nie jest dla mnie. Wszystko co robię robię sama wiem co jem i wiem co kupuje. Z mężem czasem wychodzimy do restauracji wybieramy wtedy te lepsze aby spróbować nowych smaków, takich których w domu odtworzyc się nie da. Ze znajomymi np chodzimy do meksykanskiej ( tej na P :))i mięsa się najem i warzyw a później znowu wracam do warzyw.
2020-05-04 07:06
2020-05-04 08:03
Zgadzam się w 100%. Też ograniczyłem mięso do 2-3 razy w miesiącu, właśnie z powodu jego tragicznej jakości. Zdaję sobie sprawę, że nic już nie jest całkowicie czyste od chemii ale mięso to już całkowita padlina.
2020-05-04 11:36
Podawanie zwierzętom hodowlanym (nie tylko drobiowi) antybiotyków jest normalne i praktykowane od wielu lat. Łaskawie pani zapomniała przyswoić informację, że antybiotyk ulega całkowitej redukcji już 24h po podaniu
Podawanie zwierzętom hodowlanym (nie tylko drobiowi) antybiotyków jest normalne i praktykowane od wielu lat. Łaskawie pani zapomniała przyswoić informację, że antybiotyk ulega całkowitej redukcji już 24h po podaniu ostatniej dawki. No i trzeba nauczyć się, jak kupować mięso, to się będzie kupowało dobre. Nie trzeba specjalnie kombinować - wystarczy nie kupować mięsa konfekcjonowanego luzem.
2020-05-03 21:41
Dajcie coś o rybach!!
2020-05-04 07:33
Cierpią...
Chlip chlip
2020-05-04 08:06
Super, że jest coraz więcej takich restauracji, coraz więcej osób zaczyna opierać swoją dietę na produktach roślinnych, idziemy w dobrym kierunku. Oby wszystkie te restauracje przetrwały ten trudny czas.
2020-05-04 08:18
W Gdynia właściwie z sensem jest tylko Falla. Szkoda bo zamawialibysmy i chętniej i częściej, a nie w kółko to samo. Manna mogłaby się otworzyć tez w Gdyni, nawet w formie malutkiego lokalu. Foodtrucki maja teraz największy sens.
2020-05-04 09:15
pyzuchy najlepsze na świecie!!!!!!
2020-05-04 09:59
Oj tak!
2020-05-04 09:19
Ciągle te same Vege lokale a np łąka bar?
2020-05-06 00:05
Wegetariańska w Łące jest tylko trwa z nazwy.
2020-05-04 09:25
nie są tańsze od dań mięsnych ? Cenę dania podbija koszt mięsa. Na przykładzie burgerów: bułka z wołowiną 23 PLN, bułka z grilowaną cukinią 23. Ktoś tu wegan robi w konia. Między innymi dlatego nie jem w restauracjach i barach dań wegańskich.
2020-05-04 09:30
A gdzie Falla (dwa lokale - Gdańsk i Gdynia), Vegan Port, Wat Kam Chu, Hot Doggie?
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.