Kulinarne trendy na 2021 rok Opinie do artykułu

Kulinarne trendy na 2021 rok

Opinie (41) 8 zablokowanych

  • Chili con carne. Całość za krótko duszona... (4)

    ... widać to gołym okiem. Za to powrzucane już po uduszeniu fasolki, kukurydza... Typowe fotograficzne pitu pitu na potrzeby rzekomo ładnie wyglądającego zdjęcia. Uważam, że potrawa ma wyglądać prawdziwie a nie składana

    ... widać to gołym okiem. Za to powrzucane już po uduszeniu fasolki, kukurydza... Typowe fotograficzne pitu pitu na potrzeby rzekomo ładnie wyglądającego zdjęcia. Uważam, że potrawa ma wyglądać prawdziwie a nie składana w połowie niemal na surowo na potrzeby zdjęcia. Po co ustawiać obok na stole te fasolki, kukurydzy i cząstki papryki skoro w niezmienionej formie pławią się po wierzchu w potrawie i są doskonale w swej formie widoczne (kiepski fotograf - stylista potraw). A można było dorzucić jakiś "kukurydziany wypiek" (np.tacosa), kleks ze śmietany, ostrą papryczkę i byłoby pięknie... Pozdrawiam

    • 11 0

    • Moim (2)

      numerem raz są treści słoików wywrócone do góry nogami, sam seks.

      • 3 0

      • są w trakcie pasteryzacji ;) (1)

        j.w.

        • 1 0

        • Na

          uj pasteryzować danie restauracyjne?!

          • 0 0

    • Też szef...

      Zgadzam się w 100%. Czasem te najsmaczniejsze dania wyglądają najgorzej. Kto widział bigos albo leczo przyozdobione natką,rukolą czy inną kolendrą. To ma smakować (a smakuje!) a nie wyglądać.

      • 3 0

  • Polecam gęsie pipki.

    Wersja z żołądków gęsich,mogą być zamienniki żołądki z indyka lub kurczaka.
    Polecam również zsiadłe mleko z ziemniakami i koperkiem,takie moje małe co nieco.

    • 2 0

  • Nowy Rok,nowe trendy,nowe smaki zupy bursztynowej.

    • 1 0

  • Kulinarne trendy na 2021 opisane w sąsiednim artykule - hamburgery, hot dogi, kebaby, dla wymagających pizza.

    • 1 0

  • artykuł to jedna wielka reklama

    • 3 0

  • Głównym trendem kulinarnym będzie płacz, że hajs od państwa się należy a drugim coraz wyższe ceny w imię eko szaleństwa.

    • 7 0

  • Drogo

    I w dodatku ciągle promują te smw lokale.
    Ta kanciapa Falowiec przykładowo ma co 2 artykuł tutaj

    • 6 0

  • Nie odwiedzę żadnego miejsca z "V" w nazwie zamiast "W"

    tak już mam...

    • 6 0

  • Wytatuowani kucharze zachłystują się (i w sumie to dobrze) topinamburami, palonymi bakłażanami i (tu: daktylowym?) demi glace

    ... ale nie potrafią często zrobić leniwych pierogów, kopytek czy porządnych gołąbków tudzież naprawdę uczciwego, porządnego bigosu. O tym kuriozum wspomina zresztą w swojej książce Kamil Sadkowski...

    • 1 0

  • Kulinarne trendy na 2021 rok,to bogata oferta słynnych gdańskich barów mlecznych.

    • 2 0

2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.