2019-05-26 08:18
reklamowane na witrynie jako "tradycyjne" a w środku np. lody o smaku sera pleśniowego. Pękłam. Rozumiem, że mogą być nawet lody o smaku kiszonej kapusty albo śledzia z cebulą, ale to jednak nie są lody tradycyjne.
2019-05-26 10:41
Trojmiejskie Blogerki .... laksi ktore notorycznie pisza do knajp ze chca je odiwedzic i w zamian za darmowa kolacje opisza niesamowity wrazenia z kolacji na blogu ... serio żenujące
2019-05-27 15:10
2019-05-28 00:33
2019-05-26 11:06
we Francji są m.in. lody czosnkowe... moja żona tez gotuje obiad jako "wydarzenie zamknięte". Ale tu widzę wydumane nazwy, np. "kurczak kukurydziany"
2019-05-27 15:10
2019-05-26 11:19
Wiem, że tam , do willi na pewno nie zawitam.
Jadam normalnie.
p.s. Zaskacz gościu prawdziwym kompotem z wiśni bo degustatorzy raczej w smartfonach przy tej twojej cebuli.
2019-05-26 11:25
Co to "kucharz" nie wymyśli aby zwrócić na siebie uwagę! Czy warto o tym pisać ?
2019-05-26 11:26
Dziękuję za adres , będę omijał szerokim łukiem.
2019-05-26 11:35
jakos nigdy nie mogłem zrozumieć, a ta recenzja i zdjęcia to potwierdzają, że za te wszystkie potrawy to krzyczą " jak za zboże", dużo znaczy, a ilosć nie przekracza zwykle dwóch kęsów (wystarczy na te talerzyki z
jakos nigdy nie mogłem zrozumieć, a ta recenzja i zdjęcia to potwierdzają, że za te wszystkie potrawy to krzyczą " jak za zboże", dużo znaczy, a ilosć nie przekracza zwykle dwóch kęsów (wystarczy na te talerzyki z porcyjkami na zdjęciach popatrzeć). to nie lepiej złapać na wynos od wietnamca trzy razy tyle za jedną dziesiątą kwoty i sobie zjesć kulturalnie w domu przed telewizorem?
sam se pozmywam - dziękuję
2019-05-26 12:21
Opinia wyróżniona
Każdy kto kiedyś jadł zupę cebulową wie, jak bardzo jest słodka mimo niedodawania cukru. Nie ma więc sensu szyderczo takich lodów porównywać do kiszonej kapusty czy czosnku. Poza tym, nikt was nie zmusza do jedzenia ich, jeśli wolicie bardziej typowe smaki.
2019-05-27 05:39
no, to prawda, ja to kiedys widziałem ,jak jedna babcia wcinała cebulę zupełnie jak jabłko,
przysięgam
2019-05-26 16:15
Kucharzowi proponuję dać psztyczka w nos zamiast wypłaty. To przecież to samo.
2019-05-26 17:13
W końcu jakieś typowo polskie lody :) Cebulowe :)
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.