Opinie (30) ponad 10 zablokowanych

  • O kant d*p#y

    Gruba sciema ten przewodnik, jak chcesz w nim byc to musisz blisko współpracowac z paniami które go prowadzą.. Znam z autopsji.

    • 17 2

  • tylko bary mleczne, ewentualnie parówki z Biedry na przystanku.

    • 2 3

  • Branża gastronomiczna

    W Gdańsku bardzo słabo z codzienną gastronomiczną rzetelnością, branża słaba.
    Na Olivia Top gwiazdki Michelin i to wszystko, brakuje takich średniaków ale z porządną kuchnią

    • 10 1

  • Szefowie kuchni

    Sami faceci, no jest jedna pani

    • 5 0

  • Nie jadam na mieście, wolę domowe jedzenie.

    • 11 8

  • Pytanko (1)

    Jak się nazywała ta restauracja co opływała jachtem Motławę z panią redaktor tego przewodnika?

    • 18 0

    • Metamorfoza

      za parę czapek

      • 7 0

  • polska wersja

    "encyklopedii Who is Who" każdy może tam być, ważne żeby kupił parę egzemplarzy. Opisy wielu restauracji takie same jak w latach ubiegłych a więc nie ma to nic wspólnego z oceną bo nikt w tych restauracjach nie był. Jedna wielka ściema

    • 29 0

  • Gdzie mekdonald? Wybierają ja tysiące każdego dnia. Nie mogą się mylić.

    • 14 4

  • Prologue

    Niżej niż sztuczka bistro Fino i fedde?
    To są jakieś jaja....

    • 11 8

  • A gdzie cały Gaweł?

    Najlepsza trojmiejska restauracja słynąca z aperola do woli?

    • 2 16

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.