2019-11-27 06:06
W Gdańsku bardzo słabo z codzienną gastronomiczną rzetelnością, branża słaba.
Na Olivia Top gwiazdki Michelin i to wszystko, brakuje takich średniaków ale z porządną kuchnią
2019-11-27 06:44
tylko bary mleczne, ewentualnie parówki z Biedry na przystanku.
2019-11-27 08:13
Gruba sciema ten przewodnik, jak chcesz w nim byc to musisz blisko współpracowac z paniami które go prowadzą.. Znam z autopsji.
2019-11-27 09:59
Opinia wyróżniona
Jakas pomylka.Jesli Pasta Miasta dostala sie do tego przewodnika to mozna go powiesic na gwozdziu w drewnianym wychodku.Bylem tam raz.Carbonara piec minut po podaniu zamienila sie w papke,sos rozpuscil wodnisty makaron.
Przeciez to taki makaronowy Mc Donald dla licealistow na pierwszej randce.
2019-11-27 10:39
Opinia została zablokowana przez moderatora
2019-11-27 18:32
Villa Eva? Magiel? To żart!
2019-11-27 22:07
monotonne dania jakie mozna samemu zrobic
2019-11-28 10:26
Co tam Jacek Fedde ugotował tym razem pysznego?
2019-12-02 00:43
cos sie popsuło z tym przewodnikiem. Jakby kupione te głosy tym razem
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.