2013-12-11 08:57
to taki szef wszystkich szefów w sumie i gra za własne od lat .
2013-12-11 12:14
czy ja wiem czy oni mają pojęcie o gotowaniu ?
prawdziwy kucharz potrafi zrobić z g... trufle
czy oni to potrafią ?
2013-12-11 12:35
Jedynymi szefami kuchni dla mnie jest Maciej Nowicki z Pałacu w Wilanowie i niezastąpiony Jarosław Dumanowski.
Bulaj mnie wystraszył, niestety, nie moja estetyka. Karp to najgorsze ryba na świecie, zalatuje mułem i szkoda patrzec jak co roku sie ją katuje w imię brutalnej i głupiej tradycji.
2013-12-11 14:21
Ja w wigilię jem rekina z Oceanu Atlantyckiego i do tego ośmiornice też z tego zbiornika wodnego. Ujdzie też łosoś norweski. Karp tak jak wspomniałeś jest kiepski i zalatuje mułem.
2013-12-11 14:02
1. Gdynia 4 restauracje poddały się weryfikacji i osądowi - Brawo!
2. Sopot , aż 3 mimo małego miasta jest to sukces,
3. Gdańsk tylko dwie - i jaka to stolica województwa - wstyd.
4. Pniewo największy sukces i Gratulacje
Swoją drogą podziwiam Malikę, że w gronie tylu mężczyzn nie wymięka;))
2013-12-11 14:05
- wtedy na pewno byłoby jeszcze ciekawiej.
2013-12-11 17:45
może być atutem,jeśli się wie jak harmonicznie połączyć składniki smakowe.Ponadto w karpiu tego posmaku wcale nie jest więcej niż w pstrągu,chyba że mówimy o starych sztukach z parku oliwskiego.
2013-12-12 13:39
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.