Opinie (41) ponad 10 zablokowanych

  • AM to mi nie pasuje do towarzystwa

    to taki szef wszystkich szefów w sumie i gra za własne od lat .

    • 6 5

  • Zapytanie moście państwo

    czy ja wiem czy oni mają pojęcie o gotowaniu ?

    prawdziwy kucharz potrafi zrobić z g... trufle
    czy oni to potrafią ?

    • 2 1

  • (1)

    Jedynymi szefami kuchni dla mnie jest Maciej Nowicki z Pałacu w Wilanowie i niezastąpiony Jarosław Dumanowski.
    Bulaj mnie wystraszył, niestety, nie moja estetyka. Karp to najgorsze ryba na świecie, zalatuje mułem i szkoda patrzec jak co roku sie ją katuje w imię brutalnej i głupiej tradycji.

    • 7 2

    • Ja w wigilię jem rekina z Oceanu Atlantyckiego i do tego ośmiornice też z tego zbiornika wodnego. Ujdzie też łosoś norweski. Karp tak jak wspomniałeś jest kiepski i zalatuje mułem.

      • 4 3

  • teraz już wiemy gdzie się udać aby dobrze zjeść??

    1. Gdynia 4 restauracje poddały się weryfikacji i osądowi - Brawo!
    2. Sopot , aż 3 mimo małego miasta jest to sukces,
    3. Gdańsk tylko dwie - i jaka to stolica województwa - wstyd.
    4. Pniewo największy sukces i Gratulacje

    Swoją drogą podziwiam Malikę, że w gronie tylu mężczyzn nie wymięka;))

    • 3 5

  • a dlaczego nie zaprosiliście Diany z Gdyni

    - wtedy na pewno byłoby jeszcze ciekawiej.

    • 4 1

  • Mulisty posmak

    może być atutem,jeśli się wie jak harmonicznie połączyć składniki smakowe.Ponadto w karpiu tego posmaku wcale nie jest więcej niż w pstrągu,chyba że mówimy o starych sztukach z parku oliwskiego.

    • 2 2

  • tylko jedna baba umie gotować?

    • 1 1

2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.