2020-02-24 10:16
2020-02-24 09:39
Syty to może być człowiek po posiłku, burger jest sycący.
2020-02-24 08:55
2020-02-22 10:14
A za rok w tym miejscu będzie inny lokal.
2020-02-22 10:47
czy ktoś jest mi stanie wytłumaczyć fenomen fritz koli? to nawet dobre nie jest...
2020-02-22 14:54
Na przykład jako nieliczni mają zwrotne butelki. To jest jedna z ogromnych różnic
2020-02-23 17:11
2020-02-23 18:52
wole tak niż z plastiku!
2020-02-22 18:08
A smak to kwestia gustu ,bo jak dla mnie te frizle smakują niczym.
2020-02-23 10:47
Ale są na czasie i można na nich zbijać fortunę. Wystarczy ekog...wnia...om powiedzieć, że butelki są zwrotne i biznes się kręci.
2020-02-22 17:12
no jak piwo. a te inne ogromne różnice? jeśli powiesz, że wspaniały skład i fair trade to cię wyśmieję. lepiej już pić wodę niż przepłacać za niesmaczny syf
2020-02-22 19:21
no to chcesz porówynwać z piwem, mlekiem i herbatą, czy trzymamy się podobnego produktu?
2020-02-22 19:25
można z tanią oranżadą, bo to chyba jedyny podobny produkt.
2020-02-22 15:31
Stawiam dolary przeciw Twoim żołędziom, że Grono Bistro nie ma tablicy kredowej. To inna liga.
2020-02-22 15:48
Wszystko fajnie, ale patrząc na zdjęcia restauracji Grono Bistro wystrój nie zachęca. Dawna restauracja Pod Łososiem utrzymana w starogdańskim stylu, kuchnia staropolska nawet kelnerzy elegancko ubrani - to wszystko było
Wszystko fajnie, ale patrząc na zdjęcia restauracji Grono Bistro wystrój nie zachęca. Dawna restauracja Pod Łososiem utrzymana w starogdańskim stylu, kuchnia staropolska nawet kelnerzy elegancko ubrani - to wszystko było spójne. Teraz jak patrzę na pozostawione zdjęcia (ryciny) ryb oprawione w ciężkie, drewniane, brązowe ramy zestawione z krzesłami typu Ikea i do tego kuchnia francuska...jakoś mi się to nie klei...
2020-02-23 12:52
Wystrój staego "pod łossosiem" to był szczyt bezguścia i kiczu. Od lat 80ptych nic się nie zmieniło mimo, że zarówno w gastronomii i jak i urządzaniu wnętrz dokonano wieli zmian. Pod Łososiem zatrzymało się zarówno w
Wystrój staego "pod łossosiem" to był szczyt bezguścia i kiczu. Od lat 80ptych nic się nie zmieniło mimo, że zarówno w gastronomii i jak i urządzaniu wnętrz dokonano wieli zmian. Pod Łososiem zatrzymało się zarówno w kuchni jak i w wystroju we wczesnych latach 90-tych. Na szczęście w to miejsce tchnięto nowego ducha, jest nowocześnie i nie tak przytłaczająco jak dawniej. Te ohydne imitacje staro gdańskich mebli przyprawiały mnie o dreszcze obrzydzenia. Teraz z miłą chęcią odwiedzę to miesjce, bo widzę, że jest nowoczęśnie a i o kuchni Winnego grona słyszałam same dobre słowa.
2020-02-23 15:21
Winne Grona istnieją od lat, skoro mimo samych dobrych słów dalej tam nie poszłaś, to znaczy, że nie pójdziesz.
2020-02-22 21:05
Precz z Gronem Bistro, loftowe wnętrza dla każdego, tam to dopiero jest smak!
2020-02-22 17:13
co nazywasz stylem starogdańskim? te toporne, stylizowane meble?
2020-02-22 16:52
Tylko, że do Pod Łososiem nikt nie chodził... Spraszano tam czasem premierów i prezydentów, a 90% płaczących za Pod Łososiem była tam raz, albo nigdy.
2020-02-23 12:56
Nowe lokale, nikt w nich nie był, a ile mądrych słów.
2020-02-22 16:19
charakterystyczny dla kuchni libańskiej grill na węgiel drzewny.
dla polskiej tez
2020-02-23 07:57
2020-02-22 22:32
ranking wszystkich restauracji, co dostaly od trojmiasto pl najwyzsze noty, a potem sie spakowaly w ciszy.
pamietam bociana w sopocie. nagroda gault milloł, piekne recenzje p. Haponiuk, zachwyty nad jakoscia. i klops. po bocianie po 2 sezonach nie bylo sladu. alez ci klienci sie nie znają!
2020-02-22 20:02
Teraz upadła Stara Stocznia, Dynastia ciągle zamknięta, wcześniej była jakaś knajpa, która się chciała specjalizować w kuchni myśliwskiej, a jeszcze wcześniej coś innego. Od początku dobrze stoi tylko Corrèze. Za duże czynsze czy koncept błędny, niedobrani kucharze, a może to miejsce jest przeklęte?
2020-02-22 22:29
przeciez na t.pl piali nad tym z zavhwytu jakie dobre och ach jakie pyszne! bezpretensjonalne 6/6! a tu taka klapa.
2020-02-22 11:00
O gastronomii,
nie to co te środowe "bezpretensjonalne" wypociny pani od marketingu która je na mieście. Oby tak dalej.
2020-02-22 15:18
Pani od markjetingu "jedząca na mieście" to jakaś pomyłka. Do wymiany.
2020-02-22 22:28
jest bezpretensjonalna i czyta papierowe gazety (fakt? wyborczą? dziennik baltycki?)
2020-02-22 14:19
A ja akurat lubie artykuły "tej pani"
2020-02-22 15:41
Ja najbardziej lubie komentarze pod tekstami o lokalach :)
2020-02-22 16:58
Są zawsze takie same:
"Dwie marchewki, seler, pół cebuli i za 5 złotych możesz nagotować 10 litrów pysznej zupki. Dla kogo te ceny?! Za rok ich już nie będzie".
Gołod...y są nudni w swoich tekstach.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.