2020-09-26 20:05
Co to za głupoty. Do limoncello potrzeba cytryn z włoskiego południa a nie z Biedronki.
2020-09-27 12:36
Jak prosecco z beczki kiedy pih się tym zajmie
2020-09-26 21:02
Marynowana czerwona cebula etc... Juz mam sline!
Sa jakies greckie tez w Gdyni moze z gyrosem z barana bo to podobne smaki?
2020-09-27 04:52
Nie opluj sie !
2020-09-26 21:06
DObra ok. TO jest w akademinkach PG. Bardzo prawilne miejsce. Tam mieszkali ziomki z PG mieli mniej mkw niz w osadzeni w paczce.
Jaki to jest numer tego akademika, Bo tam na 100% bede.
2020-09-28 11:20
DS8 od strony DS10
2020-09-26 21:34
Nie jadam w konceptach
2020-09-26 22:55
Jak dla mnie to barbarzynstwo.
Mariola
2020-09-26 23:00
To chyba logiczne, skoro to tatarska restauracja? Hipokryzja, śmierć zwierząt nie halal jest równie okrutna, po necie latają naprawde drastyczne fimy z rzeźni. Jak jemy mięso, to trzeba być z tym pogodzonym.
2020-09-27 09:20
Janusz
2020-09-29 22:15
Lepiej się nie godzić i nie jeść mięsa. Lepiej dla planety, lepiej dla zwierząt, lepiej dla zdrowia.
2020-09-28 21:51
...i z tym jak wygląda ubój przemysłowy w przeciętnych "normalnych" ubojniach.
2020-09-27 03:05
na tej dzielnicy? W jakim to języku?
2020-09-27 06:19
2020-09-28 20:54
na dzielce!
na chylce, na cisce,
we wrzeszczu, w gdańsku
2020-09-27 07:31
2020-09-27 09:12
Jak za drogo to zostań w domu.
2020-09-27 08:01
ze względu na nie kończąca się opowieść jakie to super jedzenie wszyscy serwują, ze świeżych i oryginalnych składników...oh ah itd.
Niemniej zaciekawiło mnie to Azumi czy jak mu tam. O dobrą baraninę w 3miescie
ze względu na nie kończąca się opowieść jakie to super jedzenie wszyscy serwują, ze świeżych i oryginalnych składników...oh ah itd.
Niemniej zaciekawiło mnie to Azumi czy jak mu tam. O dobrą baraninę w 3miescie jest baaaardzo trudno i mówią o tym właściciele restauracji z kuchnią wschodnią - oczywiście tylko Ci, którzy że wschodu pochodzą i znają smak dobrego, świeżego mięsa.
2020-09-27 08:10
Dolce Pomodoro, sory ziomki ale cenowo macie jak na Starym Mieście albo centrum Wrzeszczą a lokal to daleki koniec Gdańska na Szadolkach. Zobaczcie, ze knajpy prowadzone przez obcokrajowcow istnieją latami bi bronią się świetnym jedzeniem a nie bajkami o własnej oliwie czyli oliwa z biedry i kawałek rozmarynu lub czosnku do butelki.
2020-09-27 08:29
Chyba noe taka włoska . Sosu pomidorowego na pizzy jak na lekarstwo za sucha ... Nie piszcie że mam sobie dokupić. Bo już na pizzy powinno być więcej sosu... No ale cóż jak kto woli. Jedynie ciasto mają spoko . Niedaleko o wiele lepsza 105 :)
2020-09-27 12:22
To nie jest polska pizza z keczupem. Makaronu, czy jak tam pasty też nie podaje się pływającego w sosie. Makaron, jaki pizza mają być tylko zwilżone sosem. Głównym daniem jest makaron lub ciasto pizzy z dodatkami i tym masz się delektować. A w Dolce nie byłem, więc konkretnie co do lokalu i ich kuchni się nie wypowiem.
2020-09-27 13:32
Nie mówię o ketchupie tylko o sosie to różnica we Włoszech jakoś mają pizzę normalna dobra a nie sucha tu nawet nie jest zwilzona sosen a wogole prawie nie ma jest sucha ciasto dobre ale noc po za tym a set to nie mozzarellą tylko jakiś zwykły może tylko ja tak trafiłem
2020-09-27 12:32
105 lepsza? Przecież to typowa Polska buła ze składnikami słabej jakości..
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.