Opinie (147) 8 zablokowanych

  • Dobre są z w-z tki (1)

    • 6 1

    • W - z fatalne sam lukier i chemia !

      • 0 2

  • Jeszcze nigdy nie jadłam dobrego. Przeważnie suche twarde ulepy z toną cukru.

    • 2 0

  • Tylko w cukierni sowa (5)

    Cukiernia sowa najlepsze i po 3.10za sztukę Rogal Bydgoskie bo nazwa Marcinka zastrzeżona jest

    • 6 43

    • (1)

      Sowa to fabryka. Tam dziennie robią kilkanaście
      ton ciasta różnego rodzaju.Przy takiej masie ( skali) jak może być cokolwiek smaczne?

      • 13 2

      • Właśnie w takiej fabryce składniki są dozowane komputerowo, z aptekarską precyzją. Dlatego jest gwarancja wysokiej i powtarzalnej jakości każdego wyrobu. Warunek jest tylko jeden: właściwy przepis i użycie najwyższej jakości surowców.

        • 0 0

    • Czyli z tej rozstawionej Piekarni Gdanskiej na Rajskiej. Jak to można porównywać do innych?

      • 0 0

    • Sowa? Przecież od tych słodko-tłustych mas aż robi się niedobrze.

      • 3 1

    • iii

      ale jak tak nie smaczne wszystko a w święta zawsze tłumy ludzi masa i na marcina kolejki w cukierni jak tak niesmaczne to poco tam sie chodzi

      • 5 2

  • (1)

    świętomarcińskie jak już, ale trzeba nowomowę wszędzie wciskać, nie?

    • 2 0

    • Niedługo pewnie jeszcze zmienią nazwę Gór Świętokrzyskich itd.

      • 1 0

  • brawo ceny ale to co robia w umam to przesada

    male ciasteczko za pln 16. niech sami jedza

    • 3 0

  • No bez przesady (9)

    Kogo stać na zakup rogali za 14-17zł/sztuka? Tak, wiem... przynusu nie ma, ale naprawdę powariowali

    • 92 9

    • W manufakturze Mojej Mamy mają za 10 i są mega pyszne.

      • 0 0

    • Dla Ciebie smakoszu

      w Biedrze będą PO 1,39 ZŁ odmrażane z Chin tak jak pączki na tłusty czwartek

      • 0 1

    • (3)

      Raz w roku, jeśli rogal jest dobrej jakości i z dobrych składników, wyjątkowo mogę się skusić :)

      • 12 15

      • (2)

        Bo akurat widzisz, z jakch składników był zrobiony. Ważne żeby wyglądał i był słodki....;)

        • 19 4

        • (1)

          Akurat znam branżę i się orientuję, więc komentarz nietrafiony. :)

          • 3 6

          • Minusującym życzę smacznej margarynki, sztucznych aromatów i stabilizatorów!

            • 0 0

    • Mnie stać

      • 1 4

    • A ile zjesz?

      Jeden i ma się dosyć.

      • 1 2

    • No co ty?

      Na budowie pracujesz?

      Zapisz się do PiS!

      • 3 5

  • Cukiernik (4)

    Każde inne byle by nie od Pellowskiego, w środku zamiast masy makowej z białym Makiem to jest pełno pseudo nadzienia,nic tylko okruchy ze starych ciast co sie nie sprzedały!!! I dodawana w Masowych ilosciach Bułka Tarta do nadzienia,a biały mak?? No może troszkie posypią na wierzch, byłem i wiem co tam się dzieje.

    • 35 4

    • Też to słyszałam od znajomego, który tam pracował.

      • 4 0

    • Kierowca

      Gdyby Pellowski wiedział ze kradniesz to by Cię wcześniej z pracy wyrzucił.

      • 1 1

    • Piekarz

      Sam sypałeś a biały mak wziołeś do domu i jeszcze piszesz te głupoty

      • 2 1

    • W dodatku leja sztuczny aromat migdalowy. A fuj!

      • 13 2

  • W biedronce po 3 złote. (4)

    Dziękuję za uwagę .

    • 10 9

    • O fuj, nie wyobrażam sobie i nie chce nawet co mają za skład! Pewnie swieci w nocy ten rogal

      • 0 0

    • (2)

      Ja widziałam wczoraj po 5 zł.

      • 8 0

      • Co widziałaś po 5 ? (1)

        • 0 1

        • Twoją mamę, źle wyglądała.

          • 0 1

  • Manufaktura

    Najlepsze rogale w Manufakturze Mojej Mamy. Pyszne ciasto i dużo nadzienia. Czuć, że to mak a nie bułka tarta.
    Kupowałam w cenie 10 zł za szt.

    • 1 2

  • Deliszis

    Polecam rogale z białym makiem z Piekarni S.Mielnik.

    • 1 2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.