2014-12-24 18:29
czemu nikt nie wspomniał o restauracji barbados?jest tam pysznie
2014-12-24 18:51
2014-12-25 09:45
Orginalne imie i turban na glowie tylko dlatego jest wszedzie zapraszana. A o jej kuchni nikt nic nie wie, a w trojmiescie jest wielu znakomitych kucharzy: zdolnych skromnych normalnie wygladajacych. No ile mozna patrzec
Orginalne imie i turban na glowie tylko dlatego jest wszedzie zapraszana. A o jej kuchni nikt nic nie wie, a w trojmiescie jest wielu znakomitych kucharzy: zdolnych skromnych normalnie wygladajacych. No ile mozna patrzec na te same geby: bulaj, malika, tlusta kaczka i ta metamorfoza do ktorej nikt nie vhodzi ale wlascicielka za wszelka cene chce z niej zrobic kultowa wysylajac kucharzy doslownie wszedzie byleby duzo pisano i mowiono. Szkoda ze troiasto.pl swoje artykuly o gastronomi zaweza do tych kilku kucharzy.
2014-12-25 15:06
i wie co to trzecie życie kurczaka.
2014-12-25 18:17
Do której nikt nigdy nie chodzil i nie będzie chodzil gdyż jest tam lipa panie mroz
2014-12-26 11:02
gdzie jest szefcio "to czek" i jego pa ro bas radzio.Gwiazdy ekranu co się stało
2014-12-26 19:27
to karp po żydowsku robiony przez mego tatę, pycha, nic mu nie dorówna
2014-12-27 22:58
.... przyrządza Babcia, a jak już ktoś Jej nie ma, to zostają przepisy z których uczymy się. I żadna Malika, Gessler Magdalena, Amaro i inne postacie z parciem na szkło nie zastąpią przepisów Babci!
2015-01-21 22:58
a gdzie Adam Woźniak z Mercato?
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.