Opinie (236) ponad 50 zablokowanych

  • (1)

    Podobno selekcja od 16 do 28 lat dla kobiet

    • 33 6

    • I dla chłoptasiów

      80 cm w klacie ale za to z gołom kostkom.

      • 7 2

  • (2)

    "Gwiazda telewizji tvn" - kto go tak nazywa? Sprowadzcie go na ziemie, to może troche pomyśli nad tym co sobą reprezentuje.

    • 59 11

    • przemawia przez ciebie zawiść, to przykre, że to uczucie to taka polska specjalność. Obejrzyj sobie film Dzień świra - on dość dobrze ukazuje to zjawisko

      • 4 5

    • Już PO Zatoce Sztuki mieli go sprowadzić na glebe,a on dalej wszystkim gra na nosie,czyżby dyrektor z Torunia za nim stał?

      • 0 1

  • Tyle fajnych miast w Polsce... Gdańsk, Sochaczew czy Sopot... (4)

    Dlaczego akurat w Gdyni?

    • 41 25

    • błazen telewizyjny, lanser i duży chłopczyk ma restauracje?

      • 12 8

    • ga

      bo Gdynia to fajne miasto !:)

      • 9 8

    • Gdynia to taki Sosnowiec północy.

      • 9 2

    • bo mieszka obok spacerkiem 5 minut?

      • 6 0

  • Będzie miał bliżej do ulubiunego klubu w Sopocie.

    • 44 6

  • Noga nasza nie postanie u tego bufona!!!

    ... choćby dopłacał!!!!

    • 58 13

  • To tam, gdzie zachodzi ten dzik z rodziną.

    Taka mała, lokalna atrakcjia.

    • 19 2

  • Haha

    A jesienią zamkną do maja ponownie :) i tak w kółko

    • 18 5

  • Uznaję tylko restauracje otwierane przez pasjonatów gastronomii (7)

    Wtedy to ma sens. Nawet jeśli to budka z hot-dogami to te hot dogi są wtedy na najwyższym poziomie. Otwieranie przez kogoś wyłącznie dla interesu kłóci się z moim podejściem do gastronomii a zaryzykuję twierdzenie, że w tym przypadku tak jest.

    • 103 6

    • Polecam serial "Chef's table" na Netflixie. Tam jest pokazane (2)

      ...jak to wszystko powinno wyglądać. Pasja i miłość do gotowania i karmienia ludzi

      • 5 2

      • Ratatuj oglądałem, wystarczy. (1)

        • 3 0

        • Nie myślę tu o kuchni molekularnej ale głównej myśli przewodniej tej serii

          bo "niemolekularni" kucharze przecież też tam byli :)

          • 0 0

    • Proszę nie porównywać pana budkę z fastfoodami (1)

      • 1 2

      • słaby żart, bez sensu

        ale popracuj jeszcze ;)

        • 0 0

    • (1)

      Wiesz co, tak samo pomyślałem. Z drugiej strony można mieć pasję do gastronomii a być znanym z czegoś innego (z bycia znanym na przykład). No i w ostatecznym rozrachunku najlepszy interes to zadowolony klient a czy przedsiębiorcę motywuje zysk czy pasja to klient nawet nie musi wiedzieć. Będzie okazja to zajrzę ale pchać się nie będę.

      • 0 0

      • oczywiście to nic złego jak ktoś tylko inwestuje w knajpę, zatrudnia dobrych kucharzy etc.

        ... tylko problem w tym, że w przypadku knajp celebrytów jakoś one się nie sprawdzają. A tak swoją drogą niestety większość klientów chodząc tam kierować się będzie tym czyja to knajpa - taki samograj, gdzie samo jedzenie spada na dalszy plan

        • 0 0

  • to ten co Flagę Polski w g..no wsadzał? (3)

    • 59 9

    • 100 lat temu

      • 4 12

    • I żartował sobie z gwałtu na Ukrainkach

      pracujących jako pomoc domowa.
      Wielu ludziom jednak podoba się, bo są podobni do niego

      • 16 6

    • to nie ten.

      • 1 2

  • MAXS (1)

    geslerowa też otworzyła i stoi pusta ceny z kosmosu

    • 46 1

    • bo jest lockdown

      • 0 6

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.