2020-10-16 16:20
I dlaczego ją tak reklamują ?
2020-10-16 18:57
i się nie sprzedaje
2020-10-17 10:35
Zawsze możesz wpaść obok do Bazaru na Żywe
2020-10-16 16:43
2020-10-16 17:35
2020-10-16 17:10
Robią najgorsze piwa w Europie. Pilem w dosłownie całej europie. Każde było lepsze. Oczywiście nie mówię małych browarniach. Tylko o tych przemysłowych typu tyskie Lech itp. Żygi
2020-10-16 17:36
Nie rozśmieszaj mnie, powiedz jeszcze że Heineken lub Carslberg jest lepszy od Żywego, Johannesa czy Perły Chmielowej...
2020-10-16 17:41
Zwlaszcza za 1,79
2020-10-16 18:01
2020-10-16 17:10
obudzcue sie. Dzis ludzie cierpia w szpitalach i radzs sobie z pandemia. Rok nie beda sprzedawac, nic sie nie stanie kupia sobie tanszego kurczaka na obiad wlasciciele browaru. Z Pandemia radza sobie pacjenci i lekaze!!! Co za dobor slow ej autor!! Ogarnij sie
2020-10-16 17:10
Bardzo cieszę się, że w Trójmieście i ogólnie na Pomorzu mamy tyle fajnych dobrych browarów. Od maleńkich, które startowały całkiem niedawno po takie już rozwinięte z wieloletnią tradycją. Jest się czym pochwalić. Poziom
Bardzo cieszę się, że w Trójmieście i ogólnie na Pomorzu mamy tyle fajnych dobrych browarów. Od maleńkich, które startowały całkiem niedawno po takie już rozwinięte z wieloletnią tradycją. Jest się czym pochwalić. Poziom browarnictwa zawsze świadczył o poziomie całego regionu/ kraju. Nie tylko u nas ale w całej Europie, Stanach itd. Oby tylko nasz knajpy nadążały łącznie z multitapami za tym trendem, że najpierw to co lokalne potem to co globalne :) na zdrowie!
2020-10-16 18:50
Że mało jest ciemnych piw w lokalach i najgorsze jest to że bazują na ipa
2020-10-16 19:23
Bo prawda jest smutna- tak naprawdę z kilkoma wyjątkami nie potrafią uwarzyć porządnego piwa. Tylko jakieś kupska górnej fermentacji. Nie pamiętam kto w ostatnich latach zrobił zwykłego, porządnego lagera? Prawdziwe
Bo prawda jest smutna- tak naprawdę z kilkoma wyjątkami nie potrafią uwarzyć porządnego piwa. Tylko jakieś kupska górnej fermentacji. Nie pamiętam kto w ostatnich latach zrobił zwykłego, porządnego lagera? Prawdziwe piwne rzemiosło przerasta tych hipsterskich pajacy, którzy robią piwo z proszku, tak jak kiedyś się robiło oranżadę. Czekam aż pokażą kunszt i zrobią zwykłe jasne piwo a nie jakieś szmaciarstwo
2020-10-16 19:43
gdyby do wody dodać 5% alkoholu, kazdy by to wypluł. W przyrodzie chyba tylko gorzka chinina jest akceptowana z jej smakiem Bo nic poza piwem gorzkie nie jest powszechnie spożywane.. Gorzka woda z odrobina alkoholu,
gdyby do wody dodać 5% alkoholu, kazdy by to wypluł. W przyrodzie chyba tylko gorzka chinina jest akceptowana z jej smakiem Bo nic poza piwem gorzkie nie jest powszechnie spożywane.. Gorzka woda z odrobina alkoholu, podkolorowana a smak zależny od czystości aluminiowej beczki. Dogazowana CO2 aby wytworzył się kwas weglawy, przedłużjący trwałośc i piankę, bez wartości. I d**ile to kupują za więcej niż 2 zł za 1/2 litra. Kilo melasy w cukrowni to 40 groszy. A jaka zdrowa i z tego te hektolitry plus drożdże i trochę chmielu
2020-10-16 19:47
Podobnie z winem - nic poza nim co jest kwaśne nie jest powszechnie spożywane. Woda z dodatkiem sfermentowanych winogron.
I d**ile kupują to za nawet kilkaset zł za butelkę. A jakie to zdrowe, zwłaszcza do obiadu
2020-10-18 21:41
Nieprawda, ja uwielbiam kwaśne: ogórki, kapustę, kefir, mleko acidofilne., maślankę itd.
2020-10-20 08:51
Nieprawda, ja lubię gorzkie - czekoladę gorzką, pomarańczę curacao, herbatę bez cukru i wiele innych
2020-10-16 21:23
Proponuję Myślicielu: rozbieg, i nagle zderzenie łbem centralnie ze ścianą. Może wtedy zaczniesz odróżniać smaki
2020-10-16 21:22
A czy kufle sa myte w 70 stopniach czy tylko zimna woda oplukiwane
2020-10-16 22:54
Dwie od prawej.. Boskie Babki!
2020-10-16 23:01
Może koronawirus spowoduje że ktoś się opamięta.
Trzeba bojkotować tą gastronomię, aby ceny były bardziej przystępne.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.