2017-08-10 13:21
2017-08-10 12:55
Naprawdę godne polecenia (porcja całkiem spora)
Co do cen to macie rację że troszkę przesadzają i mam na myśli nie tylko gastronomię .
Zachęcam do porównania cen wynajęcie apartamentu na tydzień w Sopocie i np w Szklarskiej Porębie .
2017-08-10 12:49
ktos może coś na ten temat wie?
2017-08-10 10:14
2017-08-10 10:39
zanim do proszku dolejesz wody
2017-08-10 12:47
2017-08-10 11:50
Wszystko mrożone i tak naprawdę zapychamy sie sosem.Prwadziwe,świerze mule tylko w marcu lub kwietniu
2017-08-10 11:47
Najlepsze mule są w La Vita w Sopocie w sosie maślanym, pycha!
2017-08-10 11:45
2017-08-10 11:28
Ta knajpka koło Domu Marynarza cały czas ma na szybie informacje ze mają świeże mule .
2017-08-10 11:43
małe i bez smaku
2017-08-10 09:24
Bardzo drogo!
Tydzien temu, Cannes Francja: 1 kg muli w gorgonzoli kosztowaly mnie 14 EUR - w centrum miasta, przy bulwarze.
No, ale Polska to bogaty kraj i ma bogatych mieszkancow.
2017-08-10 10:34
2017-08-10 11:34
bo idac tym tokiem, w PL powinny kosztowac 6 EUR.
ps. ciekawe, co za frajerstwo mnie minusuje, hehe
2017-08-10 07:29
to jedzie do Belgii !
2017-08-10 11:22
Albo północ Francji np. Dunkierka brzydko, że oczy pękają ale mule pierwsza klasa.
2017-08-10 10:44
2017-08-10 07:36
zwykle co subtelniejsze smaki zabijają nadmiarem 1. soli/ostre sery/boczek; 2. octu/ketchup
3. kombinacji tychże/HP i inne sosy do steków, niszcząc nam kubki smakowe
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.