Opinie (114) ponad 10 zablokowanych

  • Yang Sze (1)

    Skąd ta pani ma tyle kasy na to?

    • 15 5

    • Krypto reklama.

      Napycha kichy za friko.

      • 18 0

  • Haha, super kulinarne dziennikarstwo (1)

    Pani która jeszcze w poprzednim artykule wychwalała bułki z parówką po 40zł, teraz żałuje 5zł na gotowany ryż. Rozbroiło mnie też: "Zamówienie złożyłam bezpośrednio w restauracji. Dowóz na Witomino kosztował mnie 8 zł, a

    Pani która jeszcze w poprzednim artykule wychwalała bułki z parówką po 40zł, teraz żałuje 5zł na gotowany ryż. Rozbroiło mnie też: "Zamówienie złożyłam bezpośrednio w restauracji. Dowóz na Witomino kosztował mnie 8 zł, a czas oczekiwania nie przekroczył 50 minut". serio? Kto normalny zamawia jedzenie z dostawą, na miejscu w restauracji na 50min później?! I jeszcze dopłaca za ową dostawę, żałując 5zł na ryż..xD Chyba że to ten słynny sposób na "darmowy" powrót do domu gdzie idziesz do pizzerii, zamawiasz dostawę do siebie, a potem pytasz dostawcę czy cię nie podrzuci xD

    • 34 3

    • Może chodziło o to, że złożyła kontakując się bezpośrednio z restuaracją

      A nie poprzez jakiśch pośredników w stylu pyszne czy glovo, które kasuje 30% za obsługę zlecenia....

      • 5 0

  • A ja polecam gotowe dania kuchni azjatyckiej z Lidla

    Pad Thai z kurczakiem lub z tofu wystarczy dodać sosu sojowego bo według mnie jest go za mało i smakuje lepiej niż na mieście. Przy tych cenach w restauracjach to kuchnie azjatycką wolę przyrządzić samemu, w polszcze w cenie dwóch dań to w UK wchodziłem do knajpy dostawałem talerz i z chińskiego bufetu jadłem ile dałem radę.

    • 14 9

  • kuchnia wschodnio-egzotyczna (1)

    w domu za 10-12 zł można zrobić bez wysiłku żarcie dla 6 osób nic nie umiejąc.. Kawę też można kupić po 25 zł za 100 mg..

    • 17 2

    • Niewiarygodne!

      Jeśli ktoś zrobi za ciebie zakupy, ugotuje i podetknie pod nos to trzeba zapłacić więcej niż gdyby zrobiło się to wszystko samemu! Odkrycie godne Nobla z ekonomii!

      • 8 10

  • kuchnia polska przepis (3)

    wyschniętą kromkę chleba maczamy na krótko w wodzie lub mleku nastepnie smażymy na oleju rzepakowym lub kokosowym na rumiano z obu stron. Następnie smarujemy czosnkiem i solą , jak kto lubi albo posypujemy cukrem bądż innymi dodatkami smakowymi, z całego swiata. Danie za 50 groszy

    • 16 5

    • Oleju kokosowym?

      To żeś poleciał na bogato, ale fakt olej kokosowy doda orientalności temu daniu.

      • 11 0

    • kuchnia polska przepis 2 (1)

      Namoczoną uprzednio w wodzie lub mleku podsuszona kromkę można umoczyć w roztrzepanym jajku z przyprawami i usmazyć. To będie elegancki tost francuski Tanio jedno jajko na 3-4 tosty

      • 21 1

      • Powinieneś prowadzić blog kulinarny albo wydać książke.

        Dżem z mirabelek pycha i zapycha!

        • 17 1

  • Kuchnia azjatycka

    Zobacz co tym azjatom od tej ich kuchni robi się z zębami. kazdy ma jak ministra od dzieci na nartach. To tzw zgryz prof Emilewicza. Zębami celują w ryż i ścieraja jeden o drugi. . A picie ciepłej wódki to wiadomo. Zapiszesz się do pis .

    • 4 8

  • precz z plastikiem (1)

    dlatego nie zamawiam

    • 14 2

    • jak poprosisz to zawiną ci w gazetę.

      • 0 0

  • Tylko Lee's Chinese (2)

    • 9 8

    • jest w miarę, jak człowiek mocno głodny

      ale dla smakoszy nie polecam

      • 3 1

    • Tak, mają dobre jedzonko, ale odstraszyła mnie kiedyś Pani pracująca tam, prawdopodobnie córka właścicieli, jeśli dobrze usłyszałam. Strasznie oschła. Do partnera zwracała się bardzo niemiło, z wyrzutem. Zniesmaczyło nas to.

      • 0 0

  • Liu w Sopocie

    I długo nic

    • 5 3

  • czy jest w Trójmieście dobry chińczyk? (3)

    w Chinach nie byłam, więc nie wiem jak smakuje "naprawdę".
    byłam jedynie w Stanach i tam od Chińczyka zawsze było świetne żarcie.
    znajdę tu gdzieś coś podobnego w smaku? czy wszystko na polską modłę BEZ smaku?

    • 11 1

    • PB

      Pekin Bar niedaleko UM

      • 1 7

    • Panda Wok w Gdyni, kucharz jest z Chin, jedzenie pyszne

      • 2 2

    • Wszedzie ten posmak maggi

      • 2 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.