2020-09-23 08:39
2020-09-23 08:42
A z klienta ściągnąć jak najwięcej.
Skoro właściciel nie zainwestował w lokal lub zainwestował minimalnie, niech to działa w dwie strony i niech też ma marże minimalne.
Nie wróżę sukcesu temu miejscu.
2020-09-23 08:42
2020-09-23 09:55
2020-09-23 08:46
3 czy 4 lata to prowadzi, a nie ma ANI jednego artykułu, który w sposób prawidłowy ocenia danie. Trójmiasto.pl nie dba o swój interes. Pewnie po znajomości ktoś, bo nie wierzę, że ktoś serio aprobuje tak marne artykuły.
3 czy 4 lata to prowadzi, a nie ma ANI jednego artykułu, który w sposób prawidłowy ocenia danie. Trójmiasto.pl nie dba o swój interes. Pewnie po znajomości ktoś, bo nie wierzę, że ktoś serio aprobuje tak marne artykuły. P.S. Nie zapomnijcie usunąć, bo przecież tylko pozytywne komentarze i swojego zdania mieć nie można. Ktoś powie, że mu coś się nie podoba to dla portalu równe jest z obrazą. Trochę jak w komunie. Wszystko ma się podobać, a jak nie to narzucimy Ci cenzurę.
2020-09-23 08:54
Napisane w punkt!
2020-09-23 09:23
2020-09-23 14:39
Napisane unikając nadmiernej pretensjonalności.
2020-09-23 09:25
Jedynie słuszny kierunek obowiązuje
2020-09-23 09:34
dużo kartofelków, było mi cięzko wstać. Coś w tym stylu? może jakiś współczynni naukowy, ja się da mocno najeść za 10zl?
2020-09-23 22:25
Szczera prawda. Tylu czytelników krytykuje, a trojmiasto.pl dalej publikuje teksty pani Agnieszki, która aspiruje do bycia krytykiem kulinarnym... ale jej nie wychodzi...
2020-09-23 08:57
1. Pani Agnieszka w zasadzie nigdy nie zwraca uwagi na stosunek ilość/cena - a to moim zdaniem też jest wyznacznik zadowolenia klienta.
2. Ilość śledzia za 26 zł i pyzy ( w zasadzie bez jagnięciny ) za 42 zł to
1. Pani Agnieszka w zasadzie nigdy nie zwraca uwagi na stosunek ilość/cena - a to moim zdaniem też jest wyznacznik zadowolenia klienta.
2. Ilość śledzia za 26 zł i pyzy ( w zasadzie bez jagnięciny ) za 42 zł to jest chyba jakiś żart. I nie chodzi o to, że nie mam pieniędzy lub nie chodzę po knajpach. Ale jestem w stanie wskazać kilka w których ceny też nie są niskie, za to porcje są naprawdę przyzwoite.
3. Pani Agnieszko !!! Czy naprawdę czekadełka są tak istotnym punktem Pani wizyt w lokalach, że za każdym razem trzeba to akcentować w swojej relacji ?? Moim zdaniem - dają to dobrze, a jak nie to trudno - i tyle.
2020-09-24 20:24
Jak się najpierw nażresz suchego chleba z dżemem ze świni, to i potem malutki śledzik zdaje się ogromny. Ot co.
2020-09-23 09:09
Sądząc po Pani zdjęciu to chyba na dwóch talerzach porcja ... :) :)
2020-09-23 09:10
Byłam, jadłam. Pyzy mistrzostwo.
2020-09-23 09:16
2020-09-23 09:49
Ta porcja śledzia na zdjęciu mnie wzruszyła. Wygląda jak obiad w szpitalu, brakuje tylko pajdy chleba.
2020-09-23 10:37
2020-10-03 20:12
2020-09-23 09:59
z całym szacunkiem, ale ćwiartka śledzia za 28zł? to ile by kosztowało danie główne.
2020-09-23 10:29
Ja lubię jeść na mieście. No ale tutaj to jest jakaś zagwozdka, bo ja jak byłem dzieckiem to nie pamiętam aby były burgery a tym bardziej vege. Trochę to takie pokręcone, albo ma być po polsku, czyli schabowy i mielone,
Ja lubię jeść na mieście. No ale tutaj to jest jakaś zagwozdka, bo ja jak byłem dzieckiem to nie pamiętam aby były burgery a tym bardziej vege. Trochę to takie pokręcone, albo ma być po polsku, czyli schabowy i mielone, albo vege coś tam do popatrzenia. Lokalizacja jest słaba, ja wiem że Dolne Miasto zaczyna żyć, ale nie z takimi cenami. W Nowym Porcie jest super jedzenie - polskie, nie jakieś udziwnienia i za cenę połowy tego co tu wydano, najedzą się dwie dorosłe osoby. A jest dobrze, dużo i smacznie, a klimat dużo fajniejszy, bo robiony na retro, a z szefową to można gadać godzinami, normalna babka, a nie jakieś takie wynalazki, dla nie wiadomo kogo. Tak więc jeśli to ma przetrwać, to nie tędy droga.
2020-09-23 12:07
Znam tą babkę z Portu. Fakt, super miejsce i super babka, ale Spożywczy to co innego. Spokojnie przetrwa, bo widać ile tam jest ludzi już od śniadania. W weekend w godz. obiadowych nie ma wolnych stolików, tak na
Znam tą babkę z Portu. Fakt, super miejsce i super babka, ale Spożywczy to co innego. Spokojnie przetrwa, bo widać ile tam jest ludzi już od śniadania. W weekend w godz. obiadowych nie ma wolnych stolików, tak na zewnątrz jak w środku. Nie wiem jak wieczorem. Zdarza mi się specjalnie tam zajeżdżać z Gł. Miasta na poczęstunek. Zastrzeżenia mam jedynie do powolnej obsługi.
2020-09-23 12:11
To jest boom nowości. Bylo duzo takich knajp w Polsce. Nawet widać po rewolucjach pewnej Pani, jak nagle się kolejki robią do danego lokalu.
2020-09-23 13:14
Ale jeśli mam za to płacić, to nie, dziękuję.
2020-09-23 21:30
A gdzie w Nowym Porcie?
2020-09-25 08:42
Nowy Port na Oliwskiej
perła Bałtyku polecam
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.