Opinie (108) ponad 10 zablokowanych

  • aperitivo (1)

    tendencyjny lokal w środku ładnie i tyle niczym się nie wyróznia można porównać ich do da grasso krokodyli itp czyli niższej półki a ceny wygórowane rozumiem ze centrum gdańska ale jesli używamy słabych produktów

    tendencyjny lokal w środku ładnie i tyle niczym się nie wyróznia można porównać ich do da grasso krokodyli itp czyli niższej półki a ceny wygórowane rozumiem ze centrum gdańska ale jesli używamy słabych produktów nazywając je włoskimi bo dostarcza pan zenek i mówi ze wlochy to proponuje przejść do innej produkcji może hot dogi będą łatwiejsze albo zapiekanki tego brak

    • 6 14

    • To Ty?

      To Ty jesteś tym Panem Zamkiem, że wiesz skąd mają?

      • 0 2

  • podajcie ceny za jaieś normalne danie, i napiszcie, gdzi emożna zjeść prawdziwego schabowego, bigos, żurek, rosół. (2)

    • 11 16

    • w domu

      sam sobie zrób, będzie taniej

      • 7 0

    • W kazdym barze mlecznym.

      Jedzenie dobre. Ceny przystępne. Sam raz na jakiś czas się wybieram przypomnieć sobie smaki z dzieciństwa, ale nie za często bo zdecydowanie bardziej wolę kuchnię z reszty świata. Z bigosem faktycznie może być ciężej znaleźć.

      • 9 0

  • pizza pizza (1)

    Wprawdzie Piemont nie kojarzy mi się głownie z pizzą, ale odwiedzę.
    Póki co, z trójmiejskich pizzerii mogę polecić Pizza&Vino w Oliwie/Żabiance(?) i tyle.

    • 2 2

    • o to pani nie była w serio, l famiglia, pizzarium, oliwa do ognia ani w allori?

      • 1 2

  • (1)

    "włoszczyzna skradła serce" pani redaktor się coś przyśniło chyba, na morenie są pizzerie które są znacznie lepsze od tego lokalu jeżeli to coś można nazwać lokalem. Jeżeli chce się pisać takie artykuły to radzę najpierw

    "włoszczyzna skradła serce" pani redaktor się coś przyśniło chyba, na morenie są pizzerie które są znacznie lepsze od tego lokalu jeżeli to coś można nazwać lokalem. Jeżeli chce się pisać takie artykuły to radzę najpierw przejechać się po pizzeriach i popróbować ich pizz. Dla mnie wystarczyła jedna zjedzona pizza żeby wrócić do Di Amadeo lub Maniany

    • 4 13

    • "dla mnie"? Po jakiemu to? Przyjechałeś z biedacko- mazurskiego?

      • 0 0

  • 8 krewetek z 42 zl - to proste danie - w pięć minut mozża w domu zrobic za 1/3 ceny (2)

    do restauracji warto iśc na dania, ktore zbyt trudno przygotować w domu. a makarony , krewetki i inne podobne "gotowe" i 'sklepowe" dani amozna samemu w domu

    • 19 2

    • To sobie rób w domu i nie marudź

      • 5 1

    • DO restauracji się idzie róznież po to żeby spotkać ludzi i pobyć z nimi. To są bezcenne chwile.

      • 2 0

  • Najlepsza przebitka na koktajlach. (1)

    50zł za duży koktajl.

    • 12 1

    • Za 50 dych to zrobię sobie koktajl po którym nie wstanę.

      0,7 + cola i zostaje jeszcze na piwa na kaca a nie szklanka kolorowej belbeluchy za 50 zeta.

      • 3 1

  • Kiedy prawdziwa i polska kuchnia?

    KIEDY ??!! Pytam!!??

    • 4 5

  • Jak widze jedzenie na drewnianych deskach.... (3)

    Patelniach i innych wynalazkach - nie na talerzach ..
    Oooooooooooooojesuu !.
    Jak by to ładnie ująć aby nie wywalili tego komenta.
    Ten nie zna zycia kto nie słuzył w marynarce. - tak to dobre porównanie.
    ale jak ktos lubi... twój wybór.

    • 8 2

    • (2)

      No i co w tym przeszkadza? Tak podawało się kiedyś jedzenie, tak podaje się dziś w wielu krajach.

      • 1 1

      • A to że dechę ciężko umyć i żresz jak knur zarazki.

        • 4 0

      • Tak się podawało jedzenie w lepiankach chłopów pańszczyźnianych w 18 wieku

        • 2 0

  • Pizza i włoskie knajpy

    Ale nuda, wszędzie ciągle to samo. BTW ile tych bud z pizzą działa po dalej po 2 latach?

    • 3 0

  • Jakby sprzedawali rogaliki, (1)

    to bym się skusiła, ale kruasantów nie lubię.

    • 2 3

    • Czego nie lubisz??

      • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.