Opinie (93) ponad 10 zablokowanych

  • Dlaczego

    żaden wielki restaurator nie zrobił żadnego rabatu na kartę mieszkańca? Dlaczego menu stały na zewnątrz po norwesku ? A teraz nagle pamiętacie o mieszkańcach ? Życzę wam smacznego drodzy restauratorzy.

    • 31 0

  • Proponuje (1)

    niech sami jedzą swoje mikro dania po 350. Jakoś wcześniej mieszkańcy trojmiasta nie byli witani żadnymi rabatami. Może niech za granice dowożą teraz.

    • 48 5

    • Bardzo dobra wypowiedz. Dlaczego teraz są tacy nastawieni do klientów? Dlaczego nie ma jakichś akcji rabatowych cały rok? Szkoda personelu, ze dostanie po d*pie, ale wlasciciele hotelów to raczej do biednych nie należą...

      • 16 1

  • Hotelowe restauracje to jest przepis na średnio smaczne jedzenie i wysoki rachunek. Zdecydowanie z daleka od takich miejsc

    • 20 0

  • (4)

    Niech wysyłają do Szwecji, Norwegii, Niemiec...
    Przecież skupiali się na klientach z zagranicy.

    • 61 7

    • (2)

      makaron na Targu Rybnym za 50 zł nigdy nie zapomnę :)

      • 24 0

      • (1)

        Jak cię nie stać, to się nie pchaj. Mnie nie stać, jadam taniej i wydaje mi się, że równie smacznie. Nie płacę za miejsce, tylko za danie. Takie miejsca, to dla zagranicznych i tych co się chcą popisać nadmiarem gotówki.

        Jak cię nie stać, to się nie pchaj. Mnie nie stać, jadam taniej i wydaje mi się, że równie smacznie. Nie płacę za miejsce, tylko za danie. Takie miejsca, to dla zagranicznych i tych co się chcą popisać nadmiarem gotówki. Ciekawe jakie dają napiwki, jak się szarpną na taki lokal. Pewnie gruby portfel, a słoma z butów. Trzeba umieć grać pana. Oj znam ja takich.

        • 3 18

        • Ale bełkot

          • 12 1

    • Nic dodać nic ująć!

      • 12 0

  • Opinia wyróżniona

    Zamawiam, ale z knajp z normalnymi cenami na lokalną kieszeń, na których przetrwaniu mi zależy, bo nie liczą tylko na zyski z turystów, ale wspierają lokalne inicjatywy. Normalnie również w nich jadam i zwyczajnie byłoby mi smutno gdyby nie przetrwały.

    • 42 1

  • Artykuł mało aktualny

    Artykuł mało aktualny. Połowa hoteli w trójmieście już pozamykana.

    • 13 3

  • na 100% zaraz wywalą mój koment.

    Zarcie na wynos/wywóz jest jak stara kufajka zdarta z bezdomnego .
    nigdy nie bedzie strawa taką, jak podana zaraz po zrobieniu.
    zamnawiać można ok!
    tam gdzie znasz kucharzy - wiesz co jak robia
    poprostu wiesz ze syfu nie kupujesz.

    • 14 0

  • Oby tak dalej.... (2)

    Ok, ale np Różany Gaj w Gdyni jest otwarty i restauracja również goście się tam kręcą jak i niekiedy klienci z zewnątrz plus pracownicy A i kucharz robi Też jako ochroniarz na nockach, życzę Wam smacznego...

    • 19 3

    • (1)

      gdzie?

      • 2 3

      • Hotel Różany Gaj w Gdyni

        • 4 1

  • (2)

    Papu na wynos. Hmm. Niestety,ale po dostarczeniu jedzenie jest "skapciale". Pizza długo w kartonie. Danie obiadowe w pojemniku. Niestety,ale taka prawda. Oby wszystko szybko i pomyślnie się zakończyło z tym wirusem.

    • 51 1

    • Wrzuć pizzę do rozgrzanego pieca z termoobiegiem 120 st C na 10 minut

      • 0 10

    • Juz nie kombinuj.
      Ostryg nie dostaniesz w kartonie.

      • 3 5

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.