2020-03-22 08:05
żaden wielki restaurator nie zrobił żadnego rabatu na kartę mieszkańca? Dlaczego menu stały na zewnątrz po norwesku ? A teraz nagle pamiętacie o mieszkańcach ? Życzę wam smacznego drodzy restauratorzy.
2020-03-21 21:01
niech sami jedzą swoje mikro dania po 350. Jakoś wcześniej mieszkańcy trojmiasta nie byli witani żadnymi rabatami. Może niech za granice dowożą teraz.
2020-03-22 06:58
Bardzo dobra wypowiedz. Dlaczego teraz są tacy nastawieni do klientów? Dlaczego nie ma jakichś akcji rabatowych cały rok? Szkoda personelu, ze dostanie po d*pie, ale wlasciciele hotelów to raczej do biednych nie należą...
2020-03-22 06:34
Hotelowe restauracje to jest przepis na średnio smaczne jedzenie i wysoki rachunek. Zdecydowanie z daleka od takich miejsc
2020-03-21 20:25
Niech wysyłają do Szwecji, Norwegii, Niemiec...
Przecież skupiali się na klientach z zagranicy.
2020-03-21 20:37
makaron na Targu Rybnym za 50 zł nigdy nie zapomnę :)
2020-03-21 23:57
Jak cię nie stać, to się nie pchaj. Mnie nie stać, jadam taniej i wydaje mi się, że równie smacznie. Nie płacę za miejsce, tylko za danie. Takie miejsca, to dla zagranicznych i tych co się chcą popisać nadmiarem gotówki.
Jak cię nie stać, to się nie pchaj. Mnie nie stać, jadam taniej i wydaje mi się, że równie smacznie. Nie płacę za miejsce, tylko za danie. Takie miejsca, to dla zagranicznych i tych co się chcą popisać nadmiarem gotówki. Ciekawe jakie dają napiwki, jak się szarpną na taki lokal. Pewnie gruby portfel, a słoma z butów. Trzeba umieć grać pana. Oj znam ja takich.
2020-03-22 00:21
Ale bełkot
2020-03-21 22:01
2020-03-22 00:11
Opinia wyróżniona
Zamawiam, ale z knajp z normalnymi cenami na lokalną kieszeń, na których przetrwaniu mi zależy, bo nie liczą tylko na zyski z turystów, ale wspierają lokalne inicjatywy. Normalnie również w nich jadam i zwyczajnie byłoby mi smutno gdyby nie przetrwały.
2020-03-21 23:47
Artykuł mało aktualny. Połowa hoteli w trójmieście już pozamykana.
2020-03-21 22:43
Zarcie na wynos/wywóz jest jak stara kufajka zdarta z bezdomnego .
nigdy nie bedzie strawa taką, jak podana zaraz po zrobieniu.
zamnawiać można ok!
tam gdzie znasz kucharzy - wiesz co jak robia
poprostu wiesz ze syfu nie kupujesz.
2020-03-21 19:34
Ok, ale np Różany Gaj w Gdyni jest otwarty i restauracja również goście się tam kręcą jak i niekiedy klienci z zewnątrz plus pracownicy A i kucharz robi Też jako ochroniarz na nockach, życzę Wam smacznego...
2020-03-21 20:36
gdzie?
2020-03-21 22:22
Hotel Różany Gaj w Gdyni
2020-03-21 13:36
Papu na wynos. Hmm. Niestety,ale po dostarczeniu jedzenie jest "skapciale". Pizza długo w kartonie. Danie obiadowe w pojemniku. Niestety,ale taka prawda. Oby wszystko szybko i pomyślnie się zakończyło z tym wirusem.
2020-03-21 18:29
Wrzuć pizzę do rozgrzanego pieca z termoobiegiem 120 st C na 10 minut
2020-03-21 15:06
Juz nie kombinuj.
Ostryg nie dostaniesz w kartonie.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.