2021-10-16 18:50
Choćby Kraskowski na Stogach gdzie rodzaji chlebów masz ile tylko wymyslisz.
No i gdzie są piekarnie z obrzeża miasta?...
2021-10-17 09:10
Majchrowski tradycyjny ze bardziej się nie da. Serio. Piec na ogniu, nie na grzałkach
2021-10-18 13:46
Kraskowski NIE MA dobrego chleba.
2021-10-16 19:07
Tam mozna kupic prawdziwy chleb na zakwasie, ale są zapisy. Taki chleb tydzien czasu świeży.
2021-10-16 22:33
Zamówiłem telefonicznie i czekał na mnie. Przypomina mi chleb jaki piekła moja babcia
2021-10-16 19:09
Ale ceny są zaporowe za taki chleb .
2021-10-16 19:18
I powietrze w środku to nie chleb i bułki wstyd że kłamią piekarza
2021-10-16 19:19
Polecam baaaardzo piekarnię na Dolnej Bramie. Normalne zdrowe pieczywo.
Wspierajmy lokalne firmy dzialające od lat.
Paluchy z makiem wyborne!
2021-10-16 21:33
Ja też i to od lat
2021-10-18 07:47
2021-10-16 19:52
Oferuje w sprzedaży pyszny i zdrowy chleb. Polecam
2021-10-16 22:35
Super nowe miejsce, bardzo klimatyczne a pieczywo i nabiał jest petarda!
2021-10-16 22:56
Koleżanka w pracy mnie poczęstowała, warto było tam zajrzeć i teraz czekam na środę po mój chlebek pszenno-żytni
2021-10-16 19:56
Kozłowski w Gdyni, to jest smak, polecam. Tylko wielki minus za brak maszyny do krojenia
2021-10-16 20:27
Więc dziel je sam, nie kupuj chleba, który pokroił ktoś inny
2021-10-17 11:45
Bo chleb się łamie. Urywasz kęs, moczysz w dobrym oleju lub nabierasz nim smakowitej pasty i zjadasz tak, jak to robiono dawniej kiedy jadano z jednej michy. To całkiem niedawno pan Sandwich wymyślił składane kanapki, by
Bo chleb się łamie. Urywasz kęs, moczysz w dobrym oleju lub nabierasz nim smakowitej pasty i zjadasz tak, jak to robiono dawniej kiedy jadano z jednej michy. To całkiem niedawno pan Sandwich wymyślił składane kanapki, by można je było owinąć w papier i zabrać do pracy lub na piknik. Teraz jedynie tylko małe dzieci kultywują tradycję i odgryzają "piętki", "przylepki", czy "d*pki" ;)
2021-10-16 22:12
Ftedy tesz byly pyszne
2021-10-17 11:50
Był na drożdżach, ale bez ulepszaczy. Kilo chleba ważyło kilo, a nie jak dziś jedynie pół. Pachniał, chrupał podczas krojenia i smakował jak chleb, a nie jak podkładka pod wędlinę, czy ser. Nie wałkował się i nie
Był na drożdżach, ale bez ulepszaczy. Kilo chleba ważyło kilo, a nie jak dziś jedynie pół. Pachniał, chrupał podczas krojenia i smakował jak chleb, a nie jak podkładka pod wędlinę, czy ser. Nie wałkował się i nie rozpadał w czasie smarowania twardym masłem, nie pleśniał, tylko wysychał. Można go było reanimować odpiekając w piekarniku po zawinięciu w wilgotną, lnianą ściereczkę.
2021-10-16 19:58
Opinia wyróżniona
Niestety, na 3 wizyty tylko raz udało mi się coś tam kupić.
2021-10-16 21:28
Chleb na Dolnej Bramie najlepszy na świecie.
Przemiła Pani która obsługuje.
Kupuje Chleb od wielu lat.
Polecam
2021-10-16 21:34
Trzeba wstać wcześniej
2021-10-16 22:57
Można zamówić telefonicznie i odebrać osobiście na drugi dzień. Pozdrawiam
2021-10-17 01:25
Trzeba być rano! Np o 7.
2021-10-17 19:19
tylko kto ma czas dylać na Dolne Miasto o 7 rano?
2021-10-17 19:54
chleb od Majchrowskiego jest w wielu punktach, trzeba popytać gdzie.
Trochę wysiłku.
2021-10-18 07:43
2021-11-01 15:36
podpowiedz, to niewiele wysiłku
2021-10-18 12:55
Piekarnia pana Ryszarda Majchrowskiego jest czynna od godz. 6:00, do wyprzedaży pieczywa... Im wcześniej zatem przyjdziesz, tym lepiej. :)
2021-10-16 20:14
Chleb z Bochna beznadziejny a wszystkie markety nim zawalone z biedry też na drugi dzień niedobry w smaku.
2021-10-16 20:22
piekę chleb sam w piekarniku domowym. Zakwas własny żytni z mąki 2000. Ciasto właściwe z mąki pszennej typ 650. Co piątek. Niebo w gębie. Puki sił będę jadł z własnego wypieku. Organizm już po kilku tygodniach podziękował mi za moją pracę. Polecam.
2021-10-18 06:52
Od 2013 roku jestem domowym piekarzem,i będę do czasu aż starczy mi sił. Mam kilka własnych receptur i więcej pseudo chleba nie zjem.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.