Opinie (169) ponad 10 zablokowanych

  • wszystko było by ok gdyby te lokale co są , miały przynajmniej minimum klientów (1)

    aby nie wegetować.Cóż ,kolejni "restauratorzy "się przejadą z planami w ciągu paru miesięcy. za wyjątkiem tych co takie lokale kupili i "stali się restauratorami" tylko po to aby przetrzepać kasę z nielegalnych dochodów /dla niekumatych -zalegalizować/ ci to pożyją . Jeden taki "nowy" działa nad Motławą

    • 15 0

    • Nad motławą jest nie jeden,taki o którym tu piszesz.............

      Albo lepiej, pokaż mi taki który pralnią nie jest. hihihihihi

      • 1 0

  • Polecam Krajową Polską sieć barów na kółkach LA Kukaracza(karaluch) dawniej Wars

    nazwa przyjeta na posiedzeniu Sejmu po burzliwej debacie: karaluch czy pluskwa

    • 12 0

  • ciekawe czemu jak zjem taki obiad na mieście to przez dwa dni głodu nie czuję (2)

    i nie chodzi tutaj o ilość takiego posiłku

    • 13 2

    • Za dużo chemii...;)

      • 6 2

    • Dużo mielonego papieru w mielonych... ;)

      Robi swoje ten zapychacz.

      • 8 0

  • Di Strada (2)

    A o Di Stradzie na ul.Morskiej w Gdyni to zapomnieliście..

    • 1 9

    • w di stradzie śmierdzi

      brak wentylacji, po wyjściu aż ciuchy cuchną

      • 16 0

    • Same spaliny...

      Fuj!

      • 9 0

  • Pierdoły piszecie ! - a co z Barem Mlecznym "Szkolnym" na Grabówku ! (2)

    • 7 0

    • (1)

      Zamkniety juz od 4 lat bodajze

      • 2 0

      • Od 4 może nie, gdzieś z półtora do dwóch jest nieczynny. Szkoda, ale mamy jeszcze Słoneczny w centrum, Smakosz na Chylońskiej przy Biedronce i nie wiem czy już otworzyli na Chylonii przy dworcu, ale reklamowali się 'Tu powstaje bar mleczny' czy coś w tym stylu ;) Może ktoś wie czy ten bar już powstał?!

        • 6 0

  • w sopocie pełna lipa

    ..... po co komu ten rondel? niech spadają do kartuz.

    • 7 4

  • z braku normalnej pracy

    ludzie otwierają takie swoje działalności ...
    Ale weźmy pod uwagę, aby taki lokal się utrzymał ktoś musi do niego przyjść. Brak pracy=brak pieniędzy=brak wyjść do lokali-> zamknięcie lokalu....
    taka prawda...

    • 26 1

  • (1)

    zdarza mi się odwiedzać nowe lokale, na początku jest ok, potem jak już jestem stałym bywalcem jakość leci w dół

    • 12 1

    • Najwyraźniej przynosisz tym lokalom pecha...

      Może zacznij jeść w domu?

      • 1 3

  • billy's

    Wszystko fajnie ale zapachy z kuchni na sali niezbyt przyjemne a szkoda bo fajny lokal.

    • 8 2

  • Pierogi muszą wyglądać jak prawdziwe pierogi.

    Ostatnio próbują wciskać jakieś kubko-kształty - obrzydzenie.

    • 6 2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.