Opinie (153) ponad 10 zablokowanych

  • Jak burger zrobiony"w punkt"

    To już nie ma co dalej czytać.
    Recenzja w punkt.

    • 18 0

  • (5)

    Biedota z PiS narzeka że drogo.

    • 6 15

    • zarabiam 6500 netto, żona nie pracuje, mamy trójke dzieci, w tym dwoje na studiach. nie żremy hamburgerów po 22 zł (3)

      oszczędzamy.

      • 5 0

      • Fakturka czy etat, bo nie wiem jak progi liczyć w PIT

        • 0 1

      • (1)

        jak tyle zarabiasz po co oszczędzasz? ja zarabiam 5 netto i stać mnie na kredyt (mieszkanie w centrum Gdańska) i burgery po 20-30 zł a no tak dzieci :)

        • 0 3

        • Chyba, że za kredyt płaci tata...
          2-3 k na życie to bieda

          • 2 0

    • Biedota to na PiS ewentualnie glosuje, a czlonkowie to milionerzy, ewentualnie mezowie milionerek, jak nasz premier.

      • 0 3

  • Ludzie mają smutne życie. Robią wyliczenia kosztów burgera stwierdzając, że za koszt zrobienia knajpa powinna go sprzedać (3)

    ale to tylko studenciaki co wcinają na codzień kebsy za 10zł z mielonką wołową z uszu, kości i ogonów lub kurczakiem MOM, którego to koszt zrobienia jest 80 groszy, ale tam już problemu nie widzą bo kebab to ich PAN

    • 10 3

    • skoro to samo mięsko i bułeczkę kupisz za 5 zł to mają rację........ to samo! (1)

      • 0 4

      • gdzie kupisz za 5zł 200g antrykotu wołowego januszu ?

        • 1 0

    • Akurat wołowe ogony to rarytas i samo zdrowie! Polecam wolno pieczone z dodatkiem warzyw.

      • 0 1

  • blablaburger - od 22 zł.. mak donald - od 5 zł... dziekuję

    Natomiast nie dziękuję makowi na dworcu w Gdyni za frytki w kartofelkach, po to zamawiam kartofelki, żeby nie jeść wstrętnych frytek!!!

    • 4 1

  • Nie jadam burgerów

    Jem naturalne mięso (czyli nie rąbane razem budą). Większość pożeraczy burgerów to osobniki, które w dowodzie osobistym mają wpisaną płeć męską a fenotypowo charakteryzują się miseczką B lub C i brzuchem w rozmiarze typowym dla 9 miesiąca ciąży.

    • 12 1

  • Normalne ceny burgerów? (1)

    Nie rozumiem większości komentujących, którzy twierdzą ze 20-30 Pln za burgera to dużo. Ludzie czy wy z choinki sie urwaliście? Ci sami komentujący liczą że koszt produkcji burgera to jakieś 12PLN, ale czy macie

    Nie rozumiem większości komentujących, którzy twierdzą ze 20-30 Pln za burgera to dużo. Ludzie czy wy z choinki sie urwaliście? Ci sami komentujący liczą że koszt produkcji burgera to jakieś 12PLN, ale czy macie swiadomośc ile kosztują pracownicy, czynsz lokalu, media, marketing, ile pobiera marży Ubereats czy inne pyszne.pl? Polakom nigdy nie dogodzisz taki nasz naród... ludzie chcą wysokiego standardu w cenie MCDonalda. Jak jesteście tacy mądrzy to myślę ze warto byłoby spróbować otworzyć własną knajpę i ciekawy jestem czy sprzedawalisbyscie burgery po 10pln ;)

    • 12 4

    • rodacy dadzą radę

      będzie po 8.
      będą też błyskotliwe komentarze...

      • 0 0

  • Abstrahując od ceny (2)

    Brakuje mi burgerowni gdzie serwuje się normalnej wielkości dania, zamiast wież, albo burgero-naleśników wielkości talerza. Ja wiem że to typowo amerykańskie danie na amerykańską modłe, gdzie wszyscy mają wielkie japy i jeżdżą wózkami, ale tutaj chciałoby się zjeść coś akurat żeby zaspokoić głód, a nie się zapchać i upaćkać.

    • 13 1

    • pasibus ma małe i duże. Po za tym jakoś u nich jest na bardzo wysokim poziomie. Wszystko sami robią.

      • 0 1

    • To polecam Burger story, a na mniejszy apetyt zrobią we wrapie a nie bułce ;)

      • 0 0

  • Falla

    Wege burgery z Falli to jest niebo. I mówię to ja, uwielbiający mięsko.

    • 0 2

  • Foodtruck

    Rozwala mnie to że foodtruck to w zamyśle tanie żarcie serwowane za grosze, bo nie masz lokalu, kelnera i zastawy, tylko kupujesz za drobne i jesz na chodniku, a w naszym kraju jest to tak celebrowane i trendy, że

    Rozwala mnie to że foodtruck to w zamyśle tanie żarcie serwowane za grosze, bo nie masz lokalu, kelnera i zastawy, tylko kupujesz za drobne i jesz na chodniku, a w naszym kraju jest to tak celebrowane i trendy, że hamburger w papierku w takiej ciężarówce kosztuje wiecej niż w knajpie. :D To idealny przykład jak w Polsce robią Amerykę dla nowobogackich. McDonalds w USA najgorszy sort fast fooda, w pl restauracja. pizza Hut to samo, w USA drive thru w PL kelnerzy.
    Food truck w USA, bułka z parówka za 1 dolara, sprzedawana przez najbiedniejsza cześć społeczeństwa, w Polsce profesjonalny kucharz i ceny z kosmosu. Ktoś gdzieś popełnił błąd.

    • 23 0

  • Burger w punkt! Ha ha ha

    • 10 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.