2019-07-03 11:24
Jadłem w Billisie ostatnio żeberka. Pani jako znawca tematu od razu wykryc, że te żeberka zostały potraktowane chemią. To że mięso odchodzi od kości nie jest spowodowane obrobką cieplną. Pani dostała porcje półkilową, z czego połowa to kości . Czyli mięsa nie jest aż tyle. A ta niby marynata to przykrywka sposobu przygotowania mięsa.
2019-07-03 14:49
Jaką chemią? Nie wstyd Ci pisać takie głupoty?
2019-07-03 19:47
Napisałem tak, bo mam niepowstrzymaną potrzebę obnoszenia się publicznie ze swoim imbecylizmem.
2019-07-03 11:45
Ciekawe, ze w tym przypadku za "wariacje" uznano cos, co w przypadku kazdej innej hipsterskiej knajpy opisano by pewnie jako "kraftowa salatka z autorskim twistem".
Czyzby kucharz nie mial brody?
2019-07-03 12:58
popsuli mi posilek na 30 urodziny :(((
2019-07-03 16:02
to naprawde potworne
2019-07-03 15:14
fajna knajpa, byłam raz ... niestety dla mnie za drogo
2019-07-03 15:50
Autorka tekstu nie wspomniała nic o wspaniałych stekach i rybkach jakie tam serwują. Ceny są adekwatne do ogromnych porcji, do tego lokalizacja, wystrój i przemiły personel. Z przyjemnością tam wrócę nieraz.
2019-07-03 18:48
Dla człowieka mikro danie.
2019-07-03 22:15
Byłem raz. Więcej nie wejdę chyba że poprawili wentylację. Niestety poszedłem przed ważnym dla mnie spotkaniem A do wieczora czułem kuchenne zapachy na sobie
2019-07-08 09:31
Gumbo robi się na bazie zasmażki (roux) selera naciowego, cebuli i zielonej papryki a dopiero potem sa różne dodatki, głównie wieprzowina, kiełbasa (tzw polish saussage), krewetki, kurczak itd, w zależności co mamy pod ręką i wszystko to jest noworleańskim gumbo, dodaje jeszcze pieprz cayeński oraz okrę (można bez) i gotuje.
2019-07-08 12:39
3,5/5
2019-07-19 12:07
Byliśmy tam jakiś czas temu, nie powiem żeby smaowało.... głównie dlatego, że mięso było strasznie suche i twarde... ale fasolka była zaje, jako jedyna. to chyba za mało, żeby wystawić dobrą ocenę.
2019-08-01 23:15
W Chicago zjem więcej ,taniej i przyjemniej
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.