2020-08-23 20:28
Trzeba się tam wybrać
2020-08-23 21:13
Chętnie przyjdę i zobaczę jak to się robi. Ciekawe skąd biorą oliwki ? i gdzie to tłoczą ? Za pokaż płacę jak za prezydenta.
2020-08-24 15:22
Własnoręcznie w tym sensie ze np w oliwie czosnkowej pływają pieczone w piecu kawałki itp byłem widziałem
Jak można pomyśleć że ktoś tam robi oliwę od podstaw...
2020-08-24 21:12
Trzeba czytać między wierszami. Zalewanie czosnku, papryczek lub tymianku oliwą nie jest produkcją oliwy ( i to własnoręczną). A jeśli ktoś pisze takie informacje to liczy że czytelnik się nie zna lub sam jest kulinarnym dyletantem. Na Hynka to mogą najwyżej własnoręcznie automatyzować olive.
2020-08-23 22:22
Ja robię rynny-mam troche blach do cięcia i profilowania.No i oczywiście trzeba to polutować później.Też chciałbym w tak prestiżowym miejscu to robić a nie ciągle w piwnicy.
Nie wiem tylko czy mają zwykłą sypankę kawę to tego makoczino kapuczino to ja nie lubiem.
2020-08-24 00:17
Super ! Cieszę się, ze w końcu będzie można zjeść coś nowego i ciekawego na Zaspie :-) Na pewno zajrzę tam niedługo :-)
2020-08-24 09:07
Interes życia na ciasnych umysłach.
2020-08-24 12:44
2020-08-24 21:14
Czego nie rozumiesz ?
2020-08-28 10:27
no i jakie 1zł, padlinożerco
2020-08-24 10:52
2020-08-24 11:53
No i ja dodam swoje parę groszy Nazwa Warzywina trafiona w punkt! Menu bardzo urozmaicone i kolorowe jak.... Zwróćcie uwagę na serwujacego. W maseczce a oczy jakże wesołe i zachęcające do wszamania zdrowych potraw. Nic, tylko życzyć powodzenia!
2020-08-24 12:05
Pyszne jedzonko. Super atmosfera. Powodzenia!
2020-08-24 13:04
Żeby tylko nie było takie tłuste.
Falafele przesmażone, niejadalne. Może źle trafiłem...
2020-08-30 14:37
to pizza muzyczna? :D
2020-10-13 08:46
Ja mam blisko i często korzystam, szczególnie Bosko & włosko bo mają niezłą pizzę. Ale każdy tam znajdzie coś dla siebie
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.