2020-02-02 10:56
jak będziecie gryźli te burgery, to mięśnie martwych zwierząt. Czy nie ma lepszego jedzenia. Wiecie jak przemysł mięsny zatruwa środowisko a mięso was samych?
2020-02-02 11:00
A zabijanie roślin jest ok? Żyj powietrzem!
2020-02-02 12:08
Odżywiaj się promieniami słonecznymi.
2020-02-02 16:04
A to przecież czyste zło.
2020-02-02 11:04
Dobrze, że nie nazywacie tych "lokali" restauracjami bo mają tyle wspólnego z restauracją co wysypisko na Szadółkach
2020-02-02 11:11
niedawno otwarta w miejsce Rucoli - czy warto tam iść?
2020-02-02 11:31
Dzis pytanie, dzis odpowiedz.
2020-02-02 11:32
Serio? foodpairingu?
2020-02-02 15:15
i płacing smartłoczem albo kartingiem bankowym
2020-02-02 11:45
Podane w plastyku.
Dla miziaczy smartfonów.
Smacznego.
2020-02-02 12:10
Umam na Hemara nie było jedyną ich cukiernią, jest tez rowniez lokal na Szafarni z widokiem na Motławę;)
2020-02-02 15:14
Ciastka UMAM są tylko na Hemara i na Grobla II - Marina Caffe ma swoje ciastka.
2020-02-02 12:37
...i te apetyczne brody........
2020-02-02 12:45
Smacznego.
Ale koniecznie wrzućcie fotę z wypadu do takiego miejsca, przecież trzeba się pochwalić kto gdzie i za ile jada.
2020-02-02 12:38
Nic dodać nic ująć.
2020-02-02 12:48
Onegdaj, za minionego ustroju, wódkę podawano zgodnie z przepisami tylko z zakąską. Najczęściej to była galaretka z nóżek zwana też meduzą. Foodparing to była luneta (seta) lub lorneta (czyli dwie sety) i galareta. Galareta przeważnie nie była spożywana i po powrocie za bar była powtórnie używana do foodparingu. :)
2020-02-02 13:57
Uwielbiam ich ciastka/desery, ale zawsze mnie zgina jak za 8szt place ponad 100zl. Tyle, ze zawsze wracam po wiecej:) polecam
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.