Opinie (144) 5 zablokowanych

  • Umam - drogo, ale przepysznie

    Uwielbiam ich ciastka/desery, ale zawsze mnie zgina jak za 8szt place ponad 100zl. Tyle, ze zawsze wracam po wiecej:) polecam

    • 4 8

  • Umam (3)

    Umam....drożyzna....jeszcze raz drożyzna ...ciasta przesadzone z ceną i ciągle to samo...

    • 24 2

    • Frytki są już passé. Teraz jak chcesz być modny, musisz mieć rzemieślnicze FRYTY. lol

      • 10 0

    • Dlatego nawet cen nie podali w ich opisie :-)

      Dla mnie to też trochę przerost formy nad treścią - wolałabym zapłacić połowę taniej a mniej estetycznie. To w końcu " tylko" ciastko, nie obraz, który powieszę w salonie :-) No ale rozwój marki mówi, że to się sprzedaje - ja omijam, głównie z powodu cen ( zaznaczam, że mnie stać jednak nie lubię przepłacać bo coś jest ładnie udekorowane ).

      • 8 0

    • Cena cena ale dla mnie ich wyroby mimo ze estetyka jest wysoka to w smaku są za słodkie.

      • 6 0

  • Foodparing... Pamiętam :)

    Onegdaj, za minionego ustroju, wódkę podawano zgodnie z przepisami tylko z zakąską. Najczęściej to była galaretka z nóżek zwana też meduzą. Foodparing to była luneta (seta) lub lorneta (czyli dwie sety) i galareta. Galareta przeważnie nie była spożywana i po powrocie za bar była powtórnie używana do foodparingu. :)

    • 25 0

  • .... (1)

    ...i te apetyczne brody........

    • 13 1

    • I włosy z brody w tym co jecie.

      Smacznego.
      Ale koniecznie wrzućcie fotę z wypadu do takiego miejsca, przecież trzeba się pochwalić kto gdzie i za ile jada.

      • 7 0

  • W typowo gdańskiej cukierni głównie francuskie wypieki...

    Nic dodać nic ująć.

    • 15 2

  • lokale ? jadłodajnie !

    Podane w plastyku.
    Dla miziaczy smartfonów.
    Smacznego.

    • 14 1

  • Bosze (1)

    Fodparingi brandingi brunch lunch. Czy my nadal mieszkamy w Polsce?

    • 56 4

    • To tekst dla korporacji. Oni na pewno zrozumieją artykuł i będą się tam stołowac.

      • 6 0

  • napiszcie też o Mystery Restaurant (1)

    niedawno otwarta w miejsce Rucoli - czy warto tam iść?

    • 1 6

    • Nie warto

      Dzis pytanie, dzis odpowiedz.

      • 5 1

  • Śmieciowe żarcie!

    Dobrze, że nie nazywacie tych "lokali" restauracjami bo mają tyle wspólnego z restauracją co wysypisko na Szadółkach

    • 7 0

  • (2)

    Beef to byl nieduzy lokal. Czy w takim miejscu znajdzie sie lokal za 6-7 tys zl/mc? Zastanawiam sie nad czyms ale w kwestii lokali i najmu(cen) nie mam pojecia.

    • 5 2

    • (1)

      To lepiej się za to nie bierz.

      • 7 4

      • Widzisz. Lepiej się za to nie bierz. To jest odpowiedź. Biznesmena w obcislych portach.

        • 5 1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.