Opinie (133) ponad 10 zablokowanych

  • maciej

    przyjdźcie do pizzerii WŁOSKA ROBOTA na ulicy Skłodowskiej Currie mało znana pizzeria ale pizza podawana i robiona na miejscu i robiona w piecu palonym drewnem a pizze robi gościu z Włoch po prostu petarda

    • 2 5

  • Pobite

    Co do pobitych to muszą się postarać o lepszą obsługę

    • 12 2

  • Bardzo podobają mi się nazwy tych lokali.Niektóre trochę śmieszne ale po polsku.Pozdrawiam

    • 4 0

  • Kreska Mąki (2)

    Jest bardzo dobra. Przede wszystkim ciasto mają bardzo smaczne. Od czasu do czasu można kupić. Niestety, ale to ogólne spostrzeżęnie odnośnie trójmiejskich Pizzeri.... CENY za pizzę "Wypasioną" z wieloma składnikami płaci się strasznie dużo :(

    • 1 2

    • wypasione składniki na wypasioną dużą pizzę to 20 zł (1)

      a trzeba jeszcze doliczyć inne koszty i zarobić

      • 1 3

      • na pewno nie!

        • 1 0

  • TAMiTU

    Fajny pomysł, jeszcze lepsze wykonanie. Pierogi bardzo smaczne, krótki czas oczekiwania nawet przy dużym ruchu. Bardzo na tak

    • 1 1

  • Tam i Tu

    Te pierożki na Wielkopolskiej są bardzo dobre. Trzeba przyznać że smakują.
    Problem jest w dziwnym dość nieprzyjemnym zapachu jak się podczas gotowania pierozkow wydobywa... może niech właściciel pomyśli o

    Te pierożki na Wielkopolskiej są bardzo dobre. Trzeba przyznać że smakują.
    Problem jest w dziwnym dość nieprzyjemnym zapachu jak się podczas gotowania pierozkow wydobywa... może niech właściciel pomyśli o ozonowaniu albo o innej wentylacji bo szkoda ich pracy pomysłu i miejsca jeśli klienci będą niechętnie zaglądać...
    Trzymam kciuki nad rozwiązaniem tego problemu.

    • 2 0

  • Nic dla alergików (1)

    Nadal nic dla alergików :( wszędzie ta pszenica. Ludzie bezglutenowi i uczuleni na pszenicę są jak trędowaci. A jest coraz więcej osób, którzy nie są chorzy na celiakię, nie maja alergii na pszenicę ale wykluczyli gluten i pszenice dla własnego zdrowia. Może czas o nas pomyśleć.

    • 0 4

    • Zdecydowanie są uczuleni na propagandę a nie gluten

      • 5 0

  • kaszanka z jajkiem w koszulce (18 zł)

    No sorki ale takie danie (róznica że jajko sadzone a nie gotowane w wodzie z octem) jest w niemalże każdym barze mlecznym i nie uchodzi to za rarytas.
    Lubię to danie, bo ma smak (żółtko jajka zarąbiście pasuje do kaszy) ale robienie z tego luksusu za 18 złotych, to już nie jest lekka przesada a wielka.

    • 5 2

  • kanapki pułapki są super

    czasami bywam, bo pracuję w pobliżu. Mi smakują. Nie jestem "smakoszę" i nie mam brody

    • 0 1

  • Czy chinska kucharka ma imię? Czy to robot?

    Do Autora: Rzetelność dziennikarska i kultura wymaga podpisywania imieniem lub a nie traktowac przedmiotowo

    • 2 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.