2017-01-15 01:17
przyjdźcie do pizzerii WŁOSKA ROBOTA na ulicy Skłodowskiej Currie mało znana pizzeria ale pizza podawana i robiona na miejscu i robiona w piecu palonym drewnem a pizze robi gościu z Włoch po prostu petarda
2017-01-15 03:47
Co do pobitych to muszą się postarać o lepszą obsługę
2017-01-15 08:22
Bardzo podobają mi się nazwy tych lokali.Niektóre trochę śmieszne ale po polsku.Pozdrawiam
2017-01-15 11:25
Jest bardzo dobra. Przede wszystkim ciasto mają bardzo smaczne. Od czasu do czasu można kupić. Niestety, ale to ogólne spostrzeżęnie odnośnie trójmiejskich Pizzeri.... CENY za pizzę "Wypasioną" z wieloma składnikami płaci się strasznie dużo :(
2017-01-15 13:27
a trzeba jeszcze doliczyć inne koszty i zarobić
2017-01-16 10:16
na pewno nie!
2017-01-15 23:52
Fajny pomysł, jeszcze lepsze wykonanie. Pierogi bardzo smaczne, krótki czas oczekiwania nawet przy dużym ruchu. Bardzo na tak
2017-01-16 10:03
Te pierożki na Wielkopolskiej są bardzo dobre. Trzeba przyznać że smakują.
Problem jest w dziwnym dość nieprzyjemnym zapachu jak się podczas gotowania pierozkow wydobywa... może niech właściciel pomyśli o
Te pierożki na Wielkopolskiej są bardzo dobre. Trzeba przyznać że smakują.
Problem jest w dziwnym dość nieprzyjemnym zapachu jak się podczas gotowania pierozkow wydobywa... może niech właściciel pomyśli o ozonowaniu albo o innej wentylacji bo szkoda ich pracy pomysłu i miejsca jeśli klienci będą niechętnie zaglądać...
Trzymam kciuki nad rozwiązaniem tego problemu.
2017-01-16 12:48
Nadal nic dla alergików :( wszędzie ta pszenica. Ludzie bezglutenowi i uczuleni na pszenicę są jak trędowaci. A jest coraz więcej osób, którzy nie są chorzy na celiakię, nie maja alergii na pszenicę ale wykluczyli gluten i pszenice dla własnego zdrowia. Może czas o nas pomyśleć.
2017-01-16 13:44
Zdecydowanie są uczuleni na propagandę a nie gluten
2017-01-16 13:48
No sorki ale takie danie (róznica że jajko sadzone a nie gotowane w wodzie z octem) jest w niemalże każdym barze mlecznym i nie uchodzi to za rarytas.
Lubię to danie, bo ma smak (żółtko jajka zarąbiście pasuje do kaszy) ale robienie z tego luksusu za 18 złotych, to już nie jest lekka przesada a wielka.
2017-01-17 09:52
czasami bywam, bo pracuję w pobliżu. Mi smakują. Nie jestem "smakoszę" i nie mam brody
2017-01-18 13:55
Do Autora: Rzetelność dziennikarska i kultura wymaga podpisywania imieniem lub a nie traktowac przedmiotowo
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.