Opinie (149) 8 zablokowanych

  • Lepiej chyba przekonuje brodaty rurkarz ze swoimi daniami, (2)

    niż łysy w zapasce,która wskazuje,że autorska kuchnia bazuje na pomysłach zaciągniętych na Jersey przy myciu garów.

    • 11 5

    • Plus tatuaże

      • 0 0

    • na zmywaku cąłe godziny mozna rozmyslac o smaku dań

      i o ich dekonstrukcji

      • 0 0

  • Ale biedota ma ból tylka. (3)

    To są normalne ceny. Czasem w mcdonaldzie się więcej wyda .
    Rusz głowa , ucz się to będziesz więcej zarabiać ... ale myślenie słabo ci wychodzi ,
    Zapomniałam haha

    • 7 17

    • to ty jesteś frajerem... (2)

      bo dajesz sobie wcisnąć kawę w Starbucksie za 6 euro, kiedy dobre espresso w Rzymie czy Berlinie wypijesz za euro 1,5 euro max. Ty idziesz z plastikowym kubkiem niczym pan świata, a właściciel zaciera ręce, że znowu

      bo dajesz sobie wcisnąć kawę w Starbucksie za 6 euro, kiedy dobre espresso w Rzymie czy Berlinie wypijesz za euro 1,5 euro max. Ty idziesz z plastikowym kubkiem niczym pan świata, a właściciel zaciera ręce, że znowu dorobi się na kolejnym frajerze, który nabije 500% marży, żeby poczuć się "kimś". Potem dowartościuje się pisząc komentarz w necie, a od poniedziałku znowu będzie tylko biednym małym zahukanym trybikiem . Żal mi takich ludzi jak Ty

      • 9 1

      • (1)

        Starbucks nie sprzedaje tylko kawy. Starbucks sprzedaje kawe + wifi +miejsce w kawiarni+logo/kiepski lans/. we Włoszech wchodzisz do kawiarni, pijesz I wychodzisz.

        • 2 2

        • Na wynos tez?

          • 0 1

  • Naprawdę...

    Więc...
    Jak ktoś chce pójść do dobrej restauracji w której zostanie miło przyjęty , dostanie smaczne jedzonko oraz uraczy swoje podniebienie kieliszkiem dobrego wina...
    Punkt Gynia jest miejscem , które

    Więc...
    Jak ktoś chce pójść do dobrej restauracji w której zostanie miło przyjęty , dostanie smaczne jedzonko oraz uraczy swoje podniebienie kieliszkiem dobrego wina...
    Punkt Gynia jest miejscem , które śmiało można polecić.
    Co do opinii odnosnie wysokich cen...
    Rozumiem, że niektórzy mają ciężko w życiu bo "coś "i każdy szuka wymówek zamiast zakasać rękawy i brać się ciężko do roboty. Wtedy ma środki aby pójść, zjeść , sprawdzić i ocenić.
    Proste ?
    Jak rąb..ie.
    Pozdrawiam.

    • 6 8

  • Trzeba być kompletnym głąbem, by korzystać z takich idiotycznych hipsterskich przybytków.

    • 10 2

  • Błagam. Tapas, nie tapasy. (1)

    Albo po prostu napiszcie: przekąski.

    • 12 0

    • dzięki za niusa, bo już sie zastanawiałam czy to jakies buspasy dla tirów te tapasy

      • 4 0

  • Jedyne żarłodajnie, które toleruje to te na wagę :) nawrzucam mięcha za 20zł całą miche a kupa taka sama jak po innych Mariotach :))

    • 5 0

  • Refleksja

    Od kilku tygodni z ciekawości przeglądam ten cykl o restauracjach bo lubię obserwować jak ludzie spełniają swoje pasje i dzielą się swoim smakiem i doświadczeniem z innymi. Ale odechciewa mi się gdy czytam komentarze

    Od kilku tygodni z ciekawości przeglądam ten cykl o restauracjach bo lubię obserwować jak ludzie spełniają swoje pasje i dzielą się swoim smakiem i doświadczeniem z innymi. Ale odechciewa mi się gdy czytam komentarze typu „ale drogo” „bułka z szynka za 10zl” albo „udo z kaczki za 29?! Kogo na to stać”... po prostu zenada.. jakby ktoś wam kazał chodzić codziennie na te obiady, a to jest po to żeby oczy otworzyć na coś nowego i przekonać się do jedzenia na mieście. Zamiast czytać o tym jak was wszystkich boli ze was na to nie stać (akurat) to wolałabym wiedziec czy ktoś faktycznie był w tych miejscach i zarekomenduje, bo między innymi po to jest ten cykl. Pozdrawiam

    • 12 8

  • W branży gastronomicznej przy bezpośrednim kontakcie z przygotowywanym jedzeniem powinien być zakaz noszenia brody.Co z tego że kuchnia jest czysta(takie mam założenie) wszyscy mają fartuchy i najlepiej czarne lateksowe

    W branży gastronomicznej przy bezpośrednim kontakcie z przygotowywanym jedzeniem powinien być zakaz noszenia brody.Co z tego że kuchnia jest czysta(takie mam założenie) wszyscy mają fartuchy i najlepiej czarne lateksowe rękawiczki jak u kucharza w brodzie jest ukrytych mnóstwo bakterii i innych podobnych paskud. Wybieram lokal pana bez włosów i brody.Wydaje się bardziej sterylny.To taka moja opinia.Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia.

    • 13 1

  • (1)

    Poproszę o coś na parze , nie wędzone , łagodne , nie smażone , nie panierowane , nie ciężkostrawne , a przyprawy delikatnie

    • 3 0

    • siorbaj szlam

      • 0 0

  • pierogiii!!!!!!!! :D

    • 0 3

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.