Opinie (212) ponad 10 zablokowanych

  • Wrzucać zdjęcia kolejek do sieci

    - cudowny sposób na życie.

    • 10 0

  • ,,prestige,, dla zniewolonych biedaków na kredytach ,,,

    ,prestige,, dla zniewolonych biedaków na kredytach ,,, którzy nie znają pojęcia bogactwa którym jest wolność i fizyczne posiadanie ,,,

    • 15 0

  • Dobry artykuł (1)

    Fajnie Pani podeszła do tematu. Gratuluję :)

    • 2 1

    • bzdura i to stronnicza plus sponsorowana

      a bazuje ba bzdurach wklejanych na fb, oczywiście jak raz na rok się zrobi kolejka to fotę pstrykają

      • 2 1

  • Co za przyjemność z siedzenia w tłoku???

    • 11 0

  • (1)

    Przestałam chodzić do knajp na obiad w weekendy bo się nie da no, chyba że po 18. Dobrze że jesień idzie to będzie się w domu więcej siedziało to i ochota na gotowanie się znajdzie. Latem to mnie trafia jak mam o 13 siedzieć w kuchni a nie nad jeziorem czy w lesie.

    • 27 1

    • Zrozumiałe

      Można jednak przygotować jedzenie wcześniej. Względnie lepiej poszukać knajpki mniej obleganej.

      • 1 1

  • Trzeba miec nasr...e

    Specjalnie w kolejke sie pchac to juz jest choroba

    • 8 1

  • Nie rozumiem fenomenu Manekina... (3)

    Bylem kilka razy w Manekinie na Przymorzu, bo znajomi chcieli tam iść. Zawsze czas oczekiwania był strasznie długi, zaś obsługa nie radziła sobie za dobrze. Wpierw kolejki, żeby dostać stolik, potem długie oczekiwanie na

    Bylem kilka razy w Manekinie na Przymorzu, bo znajomi chcieli tam iść. Zawsze czas oczekiwania był strasznie długi, zaś obsługa nie radziła sobie za dobrze. Wpierw kolejki, żeby dostać stolik, potem długie oczekiwanie na złożenie zamówienia i jeszcze dłuższe na jego realizację (nawet godzina oczekiwania na jedzenie).
    Jedzenie tam serwowane zdecydowanie nie jest tego warte.

    • 31 1

    • w sumie się pod tym podpisuję, naleśniki jak naleśniki

      to jakby się zachwycać goframi z budki, nic specjalnego

      • 14 0

    • (1)

      fenomen polega na tym że jest tanio

      • 2 0

      • Było tanio :)

        • 3 0

  • jak porównujecie spatif który ma kilka dekad tradycji do w miarę nowej knajpki jak Śliwka w kompot

    i oba miejsca nazywacie "kultowe" to rozumiem, że tek kto to pisał nie ma żadnego pojęcia

    • 17 1

  • HAHA

    Mój ulubiony bar mleczny często ma linię

    • 4 0

  • Mandu - naprawdę ludzie chcą wsuwać pierogi wciąż??? (2)

    ja rozumiem raz na miesiąc dla odmiany, ale żeby się ustawiać w kolejki po pierogi? To po prostu śmieszne, mając do wyboru setki różnych dań z całego świata stać po coś co jest takim prostym daniem.
    Podobnie myślę

    ja rozumiem raz na miesiąc dla odmiany, ale żeby się ustawiać w kolejki po pierogi? To po prostu śmieszne, mając do wyboru setki różnych dań z całego świata stać po coś co jest takim prostym daniem.
    Podobnie myślę o Manekinie, naleśniki to prymitywne danie i to że serwują do tego dodatki to mniej więcej poziom budki z goframi a nie restauracji

    • 16 4

    • Ok

      Ale wiekszosc tychvklientow codziennie je w innej knajpie , czasem stek czasem seafood , czasem taj, czy Wietnam, a czasem masz ochotę ma pierogi albo schabowego

      • 3 0

    • Przeciesz codzienie możesz jeść ine pierogi. Pewnie zdaję ci się że tylko są pierogi ruskie czy z mięsem a dziś jest ze 20 rożnych rodzaj i zawsze możesz iny farsz wymyślić

      • 0 4

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.