2020-11-12 17:06
taniej polecieć do Tokyo nagoyi yokochamy Kabushi czy Kobe.
2020-11-12 17:22
Raczej zawsze pokazujecie knajpy nie dla przeciętnych ludzi i promujecie lokale które raczej warto unikać
2020-11-12 17:39
Polecam samemu spróbować zrobić sushi. Przede wszystkim trzeba znaleźć prób i błędów idealny przepis na sushi. Ja od jakiegoś czasu właśnie znalazłam. I po prostu w knajpie jest super, ale domowe to już bajka. Trochę pracochłonne, ale smak niezapomniany.
2020-11-12 18:25
"przekombinowane, ale w sumie ciekawe i dobre kompozycje"
Ja nic tu nie rozumiem. Dla mnie coś jest smaczne, zarąbiste, średnie albo ch*jowe. Ten artykul jest całkowicie niespójny, Laik nie bedzie wiedział
"przekombinowane, ale w sumie ciekawe i dobre kompozycje"
Ja nic tu nie rozumiem. Dla mnie coś jest smaczne, zarąbiste, średnie albo ch*jowe. Ten artykul jest całkowicie niespójny, Laik nie bedzie wiedział po czym ocenić, ze sushi jest dobre.
zaskakujace jest tez to, że nie ujęto w tym rankingu susharni, która zamiata od dłuższego czasu rynek - Sushirola. Cenowo i jakościowo jest u nich petarda. Rozumiem, że akurat nie dowożą w rejon, w którym Pani była (ale wydaje mi sie, ze zamawiała Pani w różnych lokalizacjach, bo z Zaspy raczej nikt nie pojedzie na Witomino)
Kiedyś jadałem w Hashi i faktycznie jedzenie strasznie sie zepsuło, to az przykre bo uwielbiałem to miejsce. Obecnie wsiadam w auto i zasuwam z żabianki po Role na Wynos. Może u musze po nie pojechac sam, bo dystans jest spory ale uwierzcie mi, że warto.
Pozdrawiam głodomorów
2020-11-18 03:02
Ja tez jeżdżę specjalnie do rola aż z przymorza ostatnio trudno nawet zamówić tyle mają chętnych
2020-11-12 18:57
2020-11-12 19:06
...obojetnie. Cos jak "nie lubie byc glodny, jednak bardzo lubie jesc" :) Autorka lubi jesc, jednak nie potrafi poprawnie pisac po polsku.
2020-11-12 19:53
Sprawdźcie sobie Ukiyo sushi, mała pracoenia sushi. Jakość bardzo dobra, bez oszczędzania, nic się nie rozpada i dostawa naprawdę szybko. Ostatnio 40 minut. Polecam serdecznie
2020-11-12 20:02
Oj tak gorąco polecam, nowy punkt na gastronomicznej mapie Gdańska. Właściciel na prawdę zna się na rzeczy. Pyszota.
2020-11-12 20:01
Z cenami powariowali
2020-11-12 20:20
6 sztuk hosomaki, 4 sztuki uramaki, 4 sztuki futomaki, 2 sztuki nigiri, 1 saszetka z imbirem marynowanym, 1 saszetka z wasabi, 1 saszetka z sosem sojowym. Do tego pałeczki.
Można? Można.
2020-11-12 21:14
Za tyle to ja mogę kartofle z ogórkami jeść przez tydzień!
2020-11-12 20:32
Polacy zawsze mieli,maja i beda miec kompleksy.
2020-11-12 21:11
Golonka jest z Niemiec i jest popularna w wielu krajach, m.in. w Chinach. Zresztą większość "tradycyjnych polskich dań" to import. Nie zdziwiłbym się, gdyby za 100 lat ktoś napisał "ciekawe, czy Japończycy obżerają się naszym kebabem czy pizzą :) Polacy zawsze mieli, mają i będą miec kompleksy".
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.