Opinie (109) 9 zablokowanych

  • Co by tu zrobić żeby zarobić ... (1)

    ..ale się nie narobić ....

    • 14 7

    • przepis na sukces

      podpiec kalafior, zrobic wzorek z sosu sojowego, zerwac na lace jakies chwasty nazywajac to po wlosku czy francusku i 3 borowki na wierzch. no i nazwac albo w egzotycznym jezyku albo po polsko- angielsku typu bistro vegefrajer fine dining lunch room.

      • 17 2

  • Ramen w meso okropny

    Mdły, śmierdzi

    • 10 3

  • Nie polecam zorby, dno.

    Reszta ok, tylko meso trochę gorsze niż kiedyś.

    • 7 2

  • Nowe "lokale" otwiera sie nie dla klienta tylko dla zasilku corona +

    • 20 2

  • Na reputacje pracuje sie latami. Nie ma, ze rzucam prace na budowie i otworze sobie knajpe. (1)

    • 10 5

    • Nowe knajpy sa jak "salony fryzjerskie". Nastawione na strzyzenie tego i owego.

      • 16 1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.