Opinie (144) 5 zablokowanych

  • Szama i poliuretan (1)

    Minus dla Szamy za poliuretanowe pojemniki na wynos. W tych czasach to obciach i świadomy konsument będzie omijał z daleka żeby nie produkować śmieci. Może właściciel zmieni zdanie? :)

    • 9 3

    • Też jestem przeciwnikiem jedzenia w plastiku ale poliuretan? Może styropian albo polipropylen...

      • 2 0

  • I styropianowe opakowanie na pierwszym foto... Super.. ekstra...

    • 7 0

  • Kebab slabiutki

    Kebab w smacznej szamie to porażka.... jeden z gorszych jakie jadłem, bułka nie dopieczona, sosy sztuczne kupione gotowce bez wyrazistego smaku, surówka taka sobie , jeden rodzaj mięsa ogólnie kiszka, więcej tam nie zjem. Pizza wyglądała ok

    • 4 0

  • Carmnik

    Burgery w Carmniku są bardzo smaczne , szczerze i obiektywnie w Gdyni Carmnik i Śródmieście to wd. mnie dobry wybór na burgerka.

    • 3 3

  • jak słyszę i czytam te wszystkie obcojęzyczne nazwy i zwroty to szlag mnie trafia ! (3)

    a na talerzu zwykle polskie ciastko , beza , szneka , sernik , pączek ! ,itd. więc po jasną cholerę to silenie się na obcojęzyczność i innonazewnictwo jak po Polsku jest tak pięknie i smacznie !

    • 23 2

    • Od kiedy "szneka" to polska nazwa? (1)

      • 2 2

      • szneka z glancem

        • 0 0

    • Maskowanie braku wiedzy pseudo entelygencką nowomową PO

      • 1 2

  • Foodpairingu?! (1)

    Przeczytalem to słowo i odechciało mi się czytać.... Tak trudno jest pisać po polsku?

    • 19 0

    • foodpairing

      bo będą mieli rebranding. Jak będzie miting to się zfajndautujesz

      • 3 0

  • No i to jest recenzja!

    Bo jak czytam ten wasz drugi "pożalsiebożerecenzencki" cykl, to rynce opadajo.

    • 7 0

  • Rzeźnia (1)

    Nieprawda że lokal Rzeźnia był po lokalu Pod Cielakiem. Ostatnio był tam świetny bar Mata Co Chceta. Bardzo smaczne jedzenie. Coś widać tu nie poszło a szkoda. To co potem jakoś mnie nie zachęca.

    • 4 4

    • I wszystkie ten sam wlasciciel

      Hmmmm

      • 5 0

  • Łosoś ze zrownoważonej hodowli...

    Ja prdl! Podany może na hand made desce z dodatkiem kraftowego piwa i dizajnerskiego groszku na bazie konfitu ze śliny mewy morskiej kandyzowanej w rzemieślniczym miodzie z pszczół ręcznie masowanych ??

    • 21 0

  • Carmnik, Sadova, Motlava, Kava...??? Wszędzie to nazewnictwo? Co to za moda? (1)

    jak w temacie

    • 6 0

    • Polskie to są nazwy jeden wielki syf

      • 0 1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.